Škoda Fabia
« Poskodena metaliza
Dakujem, skrance uz teda viem zahladit. Ale co s vacsimi "ranami" ? Vystupoval som a nezbadal som taky maly kovovy kolik v zahrade. Kusok laku na dverach, asi ako desathaliernik (euro ma tusim centy) sa odlupil. Farba zostala, len ten vrchny ochranny lak je prec. Je nejaka korekcia aj pre tieto pripady ? -
« to madvad
Upřímnou soustrast. Lidi jsou *.
Jasně že dá. Asi nejobvyklejší metoda je leštící pasta "Tempo" za cca 60Kč. Tu naneseš na hubku (ne na hadr - ten nechává škrábance) a krouživým pohybem rozleštíš. Nakonec po zaschnutí nějakým (nejlépe flanelovým) hadrem vyleštíš. -
« Poskodena metaliza
Nejaky opity * mi chcel ukopnut vonkajsie spatne zrkadlo. Nastastie sa len sklopilo a susedia ho zaculi a odohnali. Ale poskrabal mi metalizu. Nastastie su to iba skrabance, ktore nie su hlboke. Da sa ta vrchna vrstva laku niecim opravit ? Daju sa tie ryhy zalestit, zabrusit alebo nejakou chemiou vyplnit ?? -
matuS 04.02.02 03:38
« Re: Aut. prevodovka
diamant, ved si podrad este pred predbiehanim. v mercedese som este nesiel, ale v alfe aj v citroene to islo pekne lahko - chvilku pred predbiehanim kratko stlac plyn az na podlahu a potom ho pusti, ale nie do povodnej polohy, ale do takej, aby si udrzoval rychlost vo zvysenych otackach. prevodovka by mala niekolko (5 - 10) sekund drzat podradenu rychlost.