Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:
Me to obcas malo tahne v celem rozsahu otacek. Mel bych podezreni na olej, ale vymenil jsem svicky za jine s odtrhem 0,9 - 1,1 a je to mnohem lepsi. Ted spekuluji, ze tam dam to, co tam ma byt 10W-40. Ted tam mam ridsi 5w-40 a nevim, jestli to ma na to vliv. Ale diky za kazdy tip. -
« Hufova Fabka
Zdar Hufe, jsem sice z CL, ale minulé dva dny jsme se pohyboval po Zlíně. Doufal jsem, že tvojí Fabku potkám. Znal jsem ji jenom z tvýho webu. Potkal jsem tě v úterý i ve středu. Nelze si tě splést. Vypadá opravdu moc dobře. Já mám dost anonymní Octavii SLX 1.8 20V, stříbrnou. Jediné, co jsem upravil, je že jsem vyhodil zástěrky a vyměnil boční blinkr na blatníku za bílej viz facelift. -
« Re: Chiptuning
Zkusím odpovědět všem najednou.Moje špatný zkušenosti byly s firmou EB Chiptunig(zastoupení po celé ČR).Jinak,když jmenuju špatný budu jmenovat i solidní:Motor Excel,Motodesing,Autokomplex,CMT.V zásadě platí,kdo má nějaký solidní vybavení a staví závodní motory tak většinou ví co dělá.Naprostej souhlas s volkswagenem.Koupit ten nejslabší motor a potom ho tunit je kravina.Není pravda,že nejsem spokojenej s tuningem,teď má u svý Fel.1.6 úpravu od ME a jsem nadšenej(vačka,chip,filtr). -
Diamant 06.02.02 22:31
« Ventilator tunning
A neexistuje aj nejake elektricke (aj elektronicky riadene) turbo, ktore by sa dalo pouzit aj pri klasickych benzinakoch? To by sa potom mohlo vstrekovat viac paliva.Len moja uvaha - taka bezna 1,4 by mala pri 6000 otackach nasat 8,4 m3 vzduchu za minutu. To je 504 m3/hod. A napriklad ventilator kurenia z Felicie doda na IV stupni 550 m3/hod. Takze v nizsisch otackach by to vyhovovalo s velkou rezervou :o) -
« Re: KN filter
Momentalne ne. Jelikoz se mi zadrel motor a mam ted novej tak me nejak tuning techhle typu motoru presel (UPOZORNENI: nikdo na 100% nedokazal ze to bylo KNkem, ten motor mohl byt tak jako tak v *)... Na TDI bych si KN dal hned.
Jinak s KN zabiralo auto mnohem lip, mnohem lip slo do otacek. Prida to hodne brutalni zvuk, ale me pri delsich cestach stejne uz docela vadil...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!