Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:35

« Re: Optický ťuning

Tomplee a co kdyby jsi trochu zainvestoval a vyměnil nálepku 1,4 MPI za Junior 1,0 To byl ťunig jako má Huf a všichni by čuměli, jak ti ten Junior s nalakovanýma nárazníkama fičí.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:34

« Re: to Mispul

To HUF : Me to delal z notebooku - nejdriv to odmazl a potom tam natahl novy soft.....
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:32

Super :-))))))
    Nemas nekde fotky?????
    Hlavne by me zajimalo to vybarvovani
    firma Access tuning doporucuje vybarvovat horizontalne, oproti tomu Outlook tuning jsou pro vertikalne vedene cary fixou. Ted nevim, nema tu nekdo nejake zkusenosti abych to mohl porovnat????
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:32

« to bluedream

Jen s nejslabšími motory a ty 15" jsou plechy.

Mně to neoslovilo...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:31

« to Mispul

Omyl. Cimbu to provádí výměnou kus za kus. Tak to aspoň píšou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.02  14:30

« Fabia Style

Co hovorite na tuto limitovanu seriu? Je lacnejsia ako fabia comfort a naviac oproti comfortu ma 15" kolesa, viac chromovanych doplnkov v interieri (chrompaket), krajsie potahy, riadio s CD, celne sklo so sedym pruhom... Qa, skoda ze to neponukali vtedy, ked som kupoval comfort :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:27

mispul:nicmene jak jsem uz dnes psal, neni az tak dulezite jak to tam dostanou, ale co tam vlastne dostanou! Jak je vlastne SW RJ upraveny atd.... viceneme muzes vymyslet miliony a miliony kombinaci......... spis nekde tam bych hledal problem..
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:24

Dostali jste mně, teď mi bude líto těch peněz.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:22

Do ziveho!:o))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:21

Tomplee: No něco tě ten aceton a ta fixka musela stát, ne? Ale jinak bezva nápad. :-))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:18

HUF: Citát ze stránek CIMBU "Úpravu provádíme přeprogramováním řídící jednotky přímo ve voze." Těžko říct co tím myslí a jestli je to pravda. Možná by se ATX fakt mohl k tomu vyjádřit. Nicméně kdybych si to u nich nechal dělat, tak bych si to přesně zjistil a pak jim koukal na prsty, jestli nekecali. Kdyby to byla pravda, tak je to celkem "čistá" práce.
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:17

« Optický ťuning

Pánové, jak vás tak čtu, asi to nebude nic pro vás, ale stejně se musím pochlupit svým novým Ťuningem:

Spočívá v tom, že jsem

a, vzadu na kufrdveřích sloupnul nálepku AutoBohemia,

b, na těch černých štítcích pod poznávačkou jsem acetonem smyl veškeré nápisy, takže je to teď jenom černý.

Dále plánuji vzadu na štítku 1.4 MPI fixkou vybarvit I na zelenou barvu.

Ťuning mně zatím stál nula Kč (Sk), dobrýne?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:16

« Re: to jiri99

to HUF > Po pravde - pri beznem provozu je jeden prijemny detail. Neni prodleva na plinu a jizda se od obcasnych kopancu motoru jevi plynulejsi. Pri beznem provozu je to asi stejne - velky rozdil tam neni ( od 2000-3500 ot ). Zato kdyz chces predjet, motor jde ochotne do otacek a lepe zabira nahore. Spotreba nepatrne mirne klesla ale to je subjektivni pocit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.02  14:08

« ma 44kW 44kW?

Ten casopis, kde merali 44kW motor na brzde mam niekde doma, je dam odfotena krivka priamo z obrazovky, mozem to oskenovat a dat niekde na web. Stalo by za to potom porovnat tuto krivku s krivkami od chiptunerov...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:05

« Re: to Ladao

ydev: Lada ma pravdu, CMT by ti poradil, pripade i slicoval. Ale ted neni do pristiho patku doma, je v anglii na skoleni na Focus WRC :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:04

« to jiri99

Poznal jsi po "úpravě" nějaký rozdíl?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  14:02

« to Mispul

Co? Jako že EEPROM přeprogramovali na dálku? Přes kabely k jednotce? O tom jsem ještě neslyšel. Mně to připadne jako kravina. Ale nevím. To ví ATX.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  13:59

« Re: to Ladao

ydev zkus www.skoda.panda.cz v rubrice Motor článek "Jak na tuning I" tam je to zhruba popsaný, případně se spoj s Chovancem - CMT on ti poradí, nebo lépe když pojedeš na valachy, můžeš se za ním stavit s Vičim, Chovanec je taky z Rožnova, on ti poradí přesně, on se tím živí. BTW co je to Ondráš ? celé příjmení nebo jenom zkratka jména či příjmení?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  13:58

« Re: to: jiri99

Zarucene informace Ladiku nemam, ale nejsem linej zvednout tel. a zavolat si, jak to vlastne je. Duveruj, ale proveruj. Pripoustim, ze jsem mohl zmotat slovo slicovani, lesteni kanalku,aj. Podstata veci je v tom, ze jsem udajne nekomu naletel, kdyz na mou 44 dal sani z 50. To je blbost. Normalne to vymenil a za nos se muzes chytit ty sam, nebot tohle je normalni diskuse a veci se tu daji resit pomoci ostatnich nazoru. Jedina vec o cem je tu rec, je ze bych mel mit asi pocit, ze jsem naletel, ale zatim ho nemam.
    to RV : Kdyz budes 101 - muzes mit peska a s tim neudelam. Zajimalo by me to v pripade, kdyz by se to podelalo.
  • 00 Reagovat !

foto

08.02.02  13:57

« stale o tom samem

Prave jsem shledl grafy cipovych uprav na Fabie
    1.4 MPI u Motordesignu. Kdosi tu hanil Cimbu a jako jednu ze solidnich firem, ktera dela tez
    upravy s vackou atd. uvadel Motordesign.Pokud tedy budu brat tuto firmu za duveryhodnou, tak to s Cimbu nebude asi tak zle. Krivky vykonu a toc. momentu jsou u Cimbu i u Motordesignu velice, ale velice podobne. U 44kW verze se trochu lisi. Jenze tam Cimbu dava saci potrubi z 50kW verze. A ten maly rozdil ve vyssich otackach tomu odpovida. Tak nevim, o cem se tu stale dohadujete.
    Samozrejme, ze ostrejsi uprava u Motor Excelu
    bude znat vic o tom nepochybuji.
    U Fabie jsou motory zamerne uskrcene, a proto
    je mozne cipem dosahnout lepsich vysledku nez by
    se dalo ocekavat.
    Sam jsem mel u Cimbu ciplou Feldu 1.6
    Pred cipem do kopce nad 4000 ot. byl konec.
    Po cipu sla bez problemu k 6000 ot.
    Nebyl to rozdil drasticky, ale urcite i laikem poznatelny.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…