Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Optický ťuning
Super :-))))))
Nemas nekde fotky?????
Hlavne by me zajimalo to vybarvovani
firma Access tuning doporucuje vybarvovat horizontalne, oproti tomu Outlook tuning jsou pro vertikalne vedene cary fixou. Ted nevim, nema tu nekdo nejake zkusenosti abych to mohl porovnat???? -
"-- skrytý --" 08.02.02 14:30
« Fabia Style
Co hovorite na tuto limitovanu seriu? Je lacnejsia ako fabia comfort a naviac oproti comfortu ma 15" kolesa, viac chromovanych doplnkov v interieri (chrompaket), krajsie potahy, riadio s CD, celne sklo so sedym pruhom... Qa, skoda ze to neponukali vtedy, ked som kupoval comfort :-( -
« Re: to Mispul
HUF: Citát ze stránek CIMBU "Úpravu provádíme přeprogramováním řídící jednotky přímo ve voze." Těžko říct co tím myslí a jestli je to pravda. Možná by se ATX fakt mohl k tomu vyjádřit. Nicméně kdybych si to u nich nechal dělat, tak bych si to přesně zjistil a pak jim koukal na prsty, jestli nekecali. Kdyby to byla pravda, tak je to celkem "čistá" práce. -
« Optický ťuning
Pánové, jak vás tak čtu, asi to nebude nic pro vás, ale stejně se musím pochlupit svým novým Ťuningem:
Spočívá v tom, že jsem
a, vzadu na kufrdveřích sloupnul nálepku AutoBohemia,
b, na těch černých štítcích pod poznávačkou jsem acetonem smyl veškeré nápisy, takže je to teď jenom černý.
Dále plánuji vzadu na štítku 1.4 MPI fixkou vybarvit I na zelenou barvu.
Ťuning mně zatím stál nula Kč (Sk), dobrýne?
-
« Re: to jiri99
to HUF > Po pravde - pri beznem provozu je jeden prijemny detail. Neni prodleva na plinu a jizda se od obcasnych kopancu motoru jevi plynulejsi. Pri beznem provozu je to asi stejne - velky rozdil tam neni ( od 2000-3500 ot ). Zato kdyz chces predjet, motor jde ochotne do otacek a lepe zabira nahore. Spotreba nepatrne mirne klesla ale to je subjektivni pocit. -
« Re: to Ladao
ydev zkus www.skoda.panda.cz v rubrice Motor článek "Jak na tuning I" tam je to zhruba popsaný, případně se spoj s Chovancem - CMT on ti poradí, nebo lépe když pojedeš na valachy, můžeš se za ním stavit s Vičim, Chovanec je taky z Rožnova, on ti poradí přesně, on se tím živí. BTW co je to Ondráš ? celé příjmení nebo jenom zkratka jména či příjmení? -
« Re: to: jiri99
Zarucene informace Ladiku nemam, ale nejsem linej zvednout tel. a zavolat si, jak to vlastne je. Duveruj, ale proveruj. Pripoustim, ze jsem mohl zmotat slovo slicovani, lesteni kanalku,aj. Podstata veci je v tom, ze jsem udajne nekomu naletel, kdyz na mou 44 dal sani z 50. To je blbost. Normalne to vymenil a za nos se muzes chytit ty sam, nebot tohle je normalni diskuse a veci se tu daji resit pomoci ostatnich nazoru. Jedina vec o cem je tu rec, je ze bych mel mit asi pocit, ze jsem naletel, ale zatim ho nemam.
to RV : Kdyz budes 101 - muzes mit peska a s tim neudelam. Zajimalo by me to v pripade, kdyz by se to podelalo. -
« stale o tom samem
Prave jsem shledl grafy cipovych uprav na Fabie
1.4 MPI u Motordesignu. Kdosi tu hanil Cimbu a jako jednu ze solidnich firem, ktera dela tez
upravy s vackou atd. uvadel Motordesign.Pokud tedy budu brat tuto firmu za duveryhodnou, tak to s Cimbu nebude asi tak zle. Krivky vykonu a toc. momentu jsou u Cimbu i u Motordesignu velice, ale velice podobne. U 44kW verze se trochu lisi. Jenze tam Cimbu dava saci potrubi z 50kW verze. A ten maly rozdil ve vyssich otackach tomu odpovida. Tak nevim, o cem se tu stale dohadujete.
Samozrejme, ze ostrejsi uprava u Motor Excelu
bude znat vic o tom nepochybuji.
U Fabie jsou motory zamerne uskrcene, a proto
je mozne cipem dosahnout lepsich vysledku nez by
se dalo ocekavat.
Sam jsem mel u Cimbu ciplou Feldu 1.6
Pred cipem do kopce nad 4000 ot. byl konec.
Po cipu sla bez problemu k 6000 ot.
Nebyl to rozdil drasticky, ale urcite i laikem poznatelny.