Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to Mispul
vici: V podstatě s tebou souhlasím, jenom mi není jasné jak dopředu poznám kdo si na tom SW dal největší práci a odladil ho opravdu nejlíp? Zřejmě jedině podle zkušeností zdejších lidí. Ale když to dovedu do absurdity, tak jelikož se tady většinou známe jenom pod nickama tak jak můžu vědět, že neděláš pro např. Motor-Excel, jinej pro Sportmotor atd. Jo holt je to těžký a hodně záleží taky na štěstí. ;-) -
« Re: Optický ťuning
Super :-))))))
Nemas nekde fotky?????
Hlavne by me zajimalo to vybarvovani
firma Access tuning doporucuje vybarvovat horizontalne, oproti tomu Outlook tuning jsou pro vertikalne vedene cary fixou. Ted nevim, nema tu nekdo nejake zkusenosti abych to mohl porovnat???? -
"-- skrytý --" 08.02.02 14:30
« Fabia Style
Co hovorite na tuto limitovanu seriu? Je lacnejsia ako fabia comfort a naviac oproti comfortu ma 15" kolesa, viac chromovanych doplnkov v interieri (chrompaket), krajsie potahy, riadio s CD, celne sklo so sedym pruhom... Qa, skoda ze to neponukali vtedy, ked som kupoval comfort :-( -
« Re: to Mispul
HUF: Citát ze stránek CIMBU "Úpravu provádíme přeprogramováním řídící jednotky přímo ve voze." Těžko říct co tím myslí a jestli je to pravda. Možná by se ATX fakt mohl k tomu vyjádřit. Nicméně kdybych si to u nich nechal dělat, tak bych si to přesně zjistil a pak jim koukal na prsty, jestli nekecali. Kdyby to byla pravda, tak je to celkem "čistá" práce. -
« Optický ťuning
Pánové, jak vás tak čtu, asi to nebude nic pro vás, ale stejně se musím pochlupit svým novým Ťuningem:
Spočívá v tom, že jsem
a, vzadu na kufrdveřích sloupnul nálepku AutoBohemia,
b, na těch černých štítcích pod poznávačkou jsem acetonem smyl veškeré nápisy, takže je to teď jenom černý.
Dále plánuji vzadu na štítku 1.4 MPI fixkou vybarvit I na zelenou barvu.
Ťuning mně zatím stál nula Kč (Sk), dobrýne?
-
« Re: to jiri99
to HUF > Po pravde - pri beznem provozu je jeden prijemny detail. Neni prodleva na plinu a jizda se od obcasnych kopancu motoru jevi plynulejsi. Pri beznem provozu je to asi stejne - velky rozdil tam neni ( od 2000-3500 ot ). Zato kdyz chces predjet, motor jde ochotne do otacek a lepe zabira nahore. Spotreba nepatrne mirne klesla ale to je subjektivni pocit.