Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia Style
Jestli jsem to pochopil, tak Fabia Style vychází z výbavy Classic (= je to Elegance pro chudé), a patrně tedy nemá např.
- otevírání nádrže z místa řidiče,
- kontakty k osvětlení na zadních dveřích,
- palubní počítač,
- "druhé dno" ve schránce před spolujezdcem,
atd.
a vzhledem k tomu, že je tam sprej na opravu pneumatik, kdoví jestli to vůbec má rezervu.
Jinak ale dobrý, spoustu lidí to asi chytí. -
"-- skrytý --" 08.02.02 14:55
« to huf
ja sam mam comfort 44kW a ludia, ktorych poznam a maju fabiu maju takmer vzdy 44/50kW comfort. style je lacnejsia a naviac tam je radio, 15" plechy (urcite lepsie ako 14"), krajsi interier, tak mi povedz, ci by si tato vacsinova skupina majitelov fabii nekupila namiesto comforu style? -
« Re: to Ladao
Ondras = Ondrej , coz je me jmeno
Ydev - prezdivka, ktera jako jedna z mala sla zaregistrovat na mnoha server bez problemu - to vite, prezdivky jako HUF, SNOOPY, DAF a mnoho dalsich byly rozebrany. Jinak YellowDEVil ;)
Hezky vikend a ja vyrazim na Valachy, takze az tam nekde potkate zlutou CRXku, takovou hranatou s AHT xx-xx, tak mne nestrilejte a hlavne prede mnou moc prudce nebrzdete, nebo budeme krizit auta ;) co treba krizenec FABIE-CRX? -
« Re: to Mispul
mispul:je mi jasne. udelej to jinak, zkus zajet treba k tem Excelum, predtim se s nema telefenem domluv (www.motor-excel.cz) a uvidis... s Ing. Cepkem pokecas o spouste veci, pokud bude mit cas, to same udelej i s jinyma firmama a pak porozmyslej. V dusledku dej na presnost informaci ale podlouzenou fakty...... Znam Motor-Excel, znam Sprasmotor i Cimbu, kdybych byl z Prahy tak jezdim k Excelum, ale jsem z moravy a znam tady velice dobre CMT a jezdim k nim a jsem na 110% spokojeny. -
« Re: to Mispul
vici: V podstatě s tebou souhlasím, jenom mi není jasné jak dopředu poznám kdo si na tom SW dal největší práci a odladil ho opravdu nejlíp? Zřejmě jedině podle zkušeností zdejších lidí. Ale když to dovedu do absurdity, tak jelikož se tady většinou známe jenom pod nickama tak jak můžu vědět, že neděláš pro např. Motor-Excel, jinej pro Sportmotor atd. Jo holt je to těžký a hodně záleží taky na štěstí. ;-)