Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia Style
Jestli jsem to pochopil, tak Fabia Style vychází z výbavy Classic (= je to Elegance pro chudé), a patrně tedy nemá např.
- otevírání nádrže z místa řidiče,
- kontakty k osvětlení na zadních dveřích,
- palubní počítač,
- "druhé dno" ve schránce před spolujezdcem,
atd.
a vzhledem k tomu, že je tam sprej na opravu pneumatik, kdoví jestli to vůbec má rezervu.
Jinak ale dobrý, spoustu lidí to asi chytí. -
"-- skrytý --" 08.02.02 14:55
« to huf
ja sam mam comfort 44kW a ludia, ktorych poznam a maju fabiu maju takmer vzdy 44/50kW comfort. style je lacnejsia a naviac tam je radio, 15" plechy (urcite lepsie ako 14"), krajsi interier, tak mi povedz, ci by si tato vacsinova skupina majitelov fabii nekupila namiesto comforu style? -
« Re: to Ladao
Ondras = Ondrej , coz je me jmeno
Ydev - prezdivka, ktera jako jedna z mala sla zaregistrovat na mnoha server bez problemu - to vite, prezdivky jako HUF, SNOOPY, DAF a mnoho dalsich byly rozebrany. Jinak YellowDEVil ;)
Hezky vikend a ja vyrazim na Valachy, takze az tam nekde potkate zlutou CRXku, takovou hranatou s AHT xx-xx, tak mne nestrilejte a hlavne prede mnou moc prudce nebrzdete, nebo budeme krizit auta ;) co treba krizenec FABIE-CRX? -
« Re: to Mispul
mispul:je mi jasne. udelej to jinak, zkus zajet treba k tem Excelum, predtim se s nema telefenem domluv (www.motor-excel.cz) a uvidis... s Ing. Cepkem pokecas o spouste veci, pokud bude mit cas, to same udelej i s jinyma firmama a pak porozmyslej. V dusledku dej na presnost informaci ale podlouzenou fakty...... Znam Motor-Excel, znam Sprasmotor i Cimbu, kdybych byl z Prahy tak jezdim k Excelum, ale jsem z moravy a znam tady velice dobre CMT a jezdim k nim a jsem na 110% spokojeny.

To all: Napadla mě trochu jiná definice chiptuningu:Prostá změna seřízení.Jako když jste dřív hledali optimální otryskování karburátoru a hledali vhodný pružinky do rozdělovače,ale to vy asi moc ne(kromě tebe ladao a vici).
To ladao:Máš někde na netu to svoje erko ? Rád bych se podíval.