Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  10:02

« Re: to skodmann

huf:"Takovou * člověk moc na prestiži nezjýská"
    To sa teda o tebe povedat neda.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  10:01

Dík RV. S Hufem se neshodneme od jisté doby(kdy Huf tehdy ještě Hufnágl začal dělit občany této republiky ny lidi a nelidi)já jsem na to po svém reagoval a Huf mi to neustále vrací a provokuje a myslí si, že mne to vytáčí, jenom, že se plete.Tak to vidím já.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:58

« 1,4 44kw

Skvělé......jen by mě zajímalo : na město si raději než 1,8T vezmu z parkoviště manželčinu 1,4 44KW a kroutící moment je právě to, co oceňuji. Jedničku skoro nepotřebuji, tam , kde v Octávce dávám za dvě, jedu ve Fabce na tři a plyn skoro nepotřebuju. Tak proč kritizujete krouťák ?? A pomalá reakce na plyn je jediným nepříjemným momentem, ale je způsobena spíš elektronickou vazbou mezi plynem a ŘJ, ne motorem,. A proč z toho chcete dělat 50 KW verzi, když všichni unisono tvrdí, že je HORŠÍ ?? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:49

« Re: add

RV:nemyslim nikoho konkretniho, jen rikam ze to mozne je. Sprasmotoru se to hadam stat nemohlo, podle me nekde corli uz odladeny SW..:o))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:46

« Re: add

Vici myslíš Sprasmotor ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:45

Hufe,musím se zastat Ladi,docela si vážím lidí,který si dokážou na autě sami něco udělat.A vážím si jich víc než těch co si zaplatí úpravu třeba za sto litrů (nemyslím tebe Hufe).Ne všecko je o penězích a docela mě mrzí,že se vy dva neshodnete,protože oba toho víte dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:37

« to skodmann

Btw, není to ale dost stupidní? Takovou * člověk moc na prestiži nezjýská.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:36

« to skodmann

Nekecej...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:35

« Re: to ladao

Hufe jestli jsi nepochopil, že si s tebe ten nějaký škodovák ladao dělá * tak se nad tím zamysli.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:32

« to ladao

Zkus psát kW. Kw vypadá jako podpis nekoho s IQ policisty.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:32

« Re: to vici

Tak to mas super vole :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:31

« to vici

Já ale neřekl, že je to jediná obast úprav.

BTW, kopie jsem, ale svoje. Umřel jsem před 3.500lety a díky mumifikaci (na penisu byla kapka semene - bohužel né mého) mě dokázali zpětně naklonovat. Opratřili mě aktuálním SW a jsem tu ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:29

Jo a ještě něo zapomněl jsem na sodíkem chlazené výfukové ventily v tom motoru 130 RS s výkonem 112 Kw. A co si o mně myslíš je mi úplně buřt, šumafuk atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:27

« Re: to vici

neni to na okruh, je to na rally. sak ale nikdo nerikal ze je to vhodne do provozu. to ani nahodou!!! 99% lidi tady z MC by se s tim nezvladlo ani rozjet.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:26

Huf:nic proti Tobe, to v zadnem pripade, ale souhlasim s Ladou, protoze je fakt, ze chiptuning turbo motoru neni jedina oblast uprav motoru.... a v tomhle mi nekdy nazorove pripadas jako levna kopie Michala, i kdyz samo s nazory souhlasim...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:26

« to vici

No to je sice pěkné, ale to je dobré tak na okruh. V provozu mít motor, co vydrží 6.000km a nemá vlnoběh, se mi jeví jako poněkud nevýhodné.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:23

« to ladao

Jen jeden detail. Co si to za odborníka, když píšeš kraviny jako žák MŠ. Kw není nic. Jsou to kW!

BTW, Láďo, pozdravuj Pepina.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:23

lada asi myslel 1,4 z Feldy A 1400. Zavodni kovanan klika zdvih 78mm, specialni pisty, valce a krouzky 75,5mm, specialni ojnice, lestene, tvrde,velmi upravena hlava, vetsi saci potrubi, upraveny karburator Favorit, upravene zapalovani, vacka nekde kolem 294/294 zdvih ta 7,4mm asi, komplet vyfukova soustava se svody od kazdeho valce atd atd. Slovo upravene v tehle souvislosti znamena v dusledku kurevsky jine nez serie. Takovy motor jezdil napriklad Roman Svidrnoch v lonske sezone. Na cenu se neptejte, neznam ji a ani nezjistim.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:22

« to ladao

Papá
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  09:19

Pokud si myslíš, že jsem mimo, tak ti samozřejmě nemohu posat v čem spočívají úpravy motoru 1,4 na 100 Kw protože by jsi to ode mne stejně nepochopil jako úpravu motoru 130 RS(objem 1300ccm-podle starých jednotek)v roce 1982 na 112Kw. A vůbec už mne s tebou nebaví komunikovat na tohle téma, protože * víš jak vypadá titanová ojnice do toho motoru 130 RS. Možná něco víš o chiptuningu od ATXe ale víš * o tuningu částí motoru. S tebou na tohle téma HOWG
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…