Škoda Fabia
« Re: to skodmann
Dík RV. S Hufem se neshodneme od jisté doby(kdy Huf tehdy ještě Hufnágl začal dělit občany této republiky ny lidi a nelidi)já jsem na to po svém reagoval a Huf mi to neustále vrací a provokuje a myslí si, že mne to vytáčí, jenom, že se plete.Tak to vidím já. -
« 1,4 44kw
Skvělé......jen by mě zajímalo : na město si raději než 1,8T vezmu z parkoviště manželčinu 1,4 44KW a kroutící moment je právě to, co oceňuji. Jedničku skoro nepotřebuji, tam , kde v Octávce dávám za dvě, jedu ve Fabce na tři a plyn skoro nepotřebuju. Tak proč kritizujete krouťák ?? A pomalá reakce na plyn je jediným nepříjemným momentem, ale je způsobena spíš elektronickou vazbou mezi plynem a ŘJ, ne motorem,. A proč z toho chcete dělat 50 KW verzi, když všichni unisono tvrdí, že je HORŠÍ ?? :-)) -
« Re: to skodmann
Hufe,musím se zastat Ladi,docela si vážím lidí,který si dokážou na autě sami něco udělat.A vážím si jich víc než těch co si zaplatí úpravu třeba za sto litrů (nemyslím tebe Hufe).Ne všecko je o penězích a docela mě mrzí,že se vy dva neshodnete,protože oba toho víte dost. -
« Re: to ladao
lada asi myslel 1,4 z Feldy A 1400. Zavodni kovanan klika zdvih 78mm, specialni pisty, valce a krouzky 75,5mm, specialni ojnice, lestene, tvrde,velmi upravena hlava, vetsi saci potrubi, upraveny karburator Favorit, upravene zapalovani, vacka nekde kolem 294/294 zdvih ta 7,4mm asi, komplet vyfukova soustava se svody od kazdeho valce atd atd. Slovo upravene v tehle souvislosti znamena v dusledku kurevsky jine nez serie. Takovy motor jezdil napriklad Roman Svidrnoch v lonske sezone. Na cenu se neptejte, neznam ji a ani nezjistim. -
« Re: to ladao
Pokud si myslíš, že jsem mimo, tak ti samozřejmě nemohu posat v čem spočívají úpravy motoru 1,4 na 100 Kw protože by jsi to ode mne stejně nepochopil jako úpravu motoru 130 RS(objem 1300ccm-podle starých jednotek)v roce 1982 na 112Kw. A vůbec už mne s tebou nebaví komunikovat na tohle téma, protože * víš jak vypadá titanová ojnice do toho motoru 130 RS. Možná něco víš o chiptuningu od ATXe ale víš * o tuningu částí motoru. S tebou na tohle téma HOWG

To sa teda o tebe povedat neda.