Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  13:59

« Re: to lobok

Chudák chlap.Bejt Tvým kamarádem asi není moc výhodný co.Jseš pravý dítě tržní ekonomiky.Kdybys byl trochu kámoš tak mu tu brzdu doporučíš.Ale pro peníze každý kamarádství stranou.Jak říkaš takový je život........
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.02  13:54

« 44 & 50kW

Este sa stale nanasli zaujemci o ATX-ov experiment?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  12:37

« Re: to ladao ad 7119

Jo jo taková Fabia RS s V12 z Lamborghini.... Jo to by nebylo spatne...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  12:27

Mfilipe nepleť tady hrušky s jablkama(po našem jabkama) Ferrari sice patří pod koncern Fiatu ale to nemá přece nic splečného s motorama Fiat. Hahahaha chtěl bych vidět Punto nebo nový Stillo s motorem V 12 5,5 od Ferrari,to by bylo dělo. Motory AR které patří do koncernu jsou určitě dobrý a koncernové JDT taky nejsou až taková hrůza, i když je pravda, že na BMW a VW asi nemají. A mimochodem víš asi které automobilky jsou v koncernu VW a představ si Fabii s nějakým dvanáctiválcem. A vůbec co jsi se vrátil z toho světa, tak jsi nějaký ostře nabroušený, čím to ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  12:19

Je to 51 letý chlap a na ten chip jsem ho v podstatě nalákal sám ze zvědavosti jak to funguje + nechce do toho vrážet další penize.
    Jak víte - psal jsem již o tom dříve o chipu + výměně sání na fábce uvažuji také. No potřebuji to na někom, koho znám vyzkoušet. Není to ode mě hezké, ale takový je život.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  12:12

Michal mluvil o autech a ne motorech a Fiat a Ferrari je taky trochu rozdíl,i když je pravda,že ty co mají Fiata si myslí,že jezdí ve Ferrari.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  12:06

No vidis a zrovna mne jako laikovi pripadaji motory od Fiatu rozhodne jako dost dobre. Je neco spatneho na motorech Ferrari ? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.02  09:47

« 2 ALL

Nejezdi tady jeste nekdo v 1.4 16V 74kW rok vyroby >= 2001 tzn. bez te diry na plynu a je z Brna? Rad bych si par metru projel tuhle variantu. Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  09:46

no vsak se uvidi :-) Ja budu o chipu do myho auta vedet vic zitra a urcite to uz kvuli svymu placebu necham zmerit!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  09:41

To je Smarty pravda,ale získal by možnost jak celou věc reklamovat.Takhle naplněn iluzí o 61,5 kW nás tady bude krmit nesmyslama.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  09:31

protoze se moooc tesi na chip a boji se, ze by byl zklaman realitou. Takhle bude jezdit plnej placeba ze mu to jede o 50% lip :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  08:48

No tos nás moc nepotěšil.Můžu vědět proč ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  06:58

Tak jsem s kolegou mluvil (jde v pondělí na chip feldy) o té brzdě - nechce. Takže v úterý vám předám jeho poznatky.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  15:44

« 2 387 754 smarty

I nová Ibiza ho má, toš to takový šrot zase nebude :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  14:11

« Re: 74kW

sorry sekl jsem se, uz to vidim novy modely to maji ... musel jsem si stahnout cenik v PDF... tak OK
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  14:07

jo jenomze jenom 55kW - schvalne jsem se dival na weby...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  14:06

Btw ten technik co se bavil s tema klukama z vyvoje v Boleslavi mi rikal, ze je tenhle 100PS motor zvlast v te prvni verzi kvuli emisim atak naladenej tak na 80% max. moznosti... hmm kdo vi... no samozrejme ze ja necekam po chipu 20% nahoru ani zadnej zazrak, ale jsem dooost zvedavej...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  14:00

1.4 16V má Polo a Lupo...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  13:58

1.4 16V... no je to prej novej motor z produkce VW tak me zarazi proc neni v jejich nabidce, ze by byl nakonec fakt tak spatnej ze ho ani nevyuzijou ? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  13:52

kterej 1.4 nebo 1.6?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…