Škoda Fabia
« Re: to ladao ad 7119
Mfilipe nepleť tady hrušky s jablkama(po našem jabkama) Ferrari sice patří pod koncern Fiatu ale to nemá přece nic splečného s motorama Fiat. Hahahaha chtěl bych vidět Punto nebo nový Stillo s motorem V 12 5,5 od Ferrari,to by bylo dělo. Motory AR které patří do koncernu jsou určitě dobrý a koncernové JDT taky nejsou až taková hrůza, i když je pravda, že na BMW a VW asi nemají. A mimochodem víš asi které automobilky jsou v koncernu VW a představ si Fabii s nějakým dvanáctiválcem. A vůbec co jsi se vrátil z toho světa, tak jsi nějaký ostře nabroušený, čím to ? -
« Re: to lobok
Je to 51 letý chlap a na ten chip jsem ho v podstatě nalákal sám ze zvědavosti jak to funguje + nechce do toho vrážet další penize.
Jak víte - psal jsem již o tom dříve o chipu + výměně sání na fábce uvažuji také. No potřebuji to na někom, koho znám vyzkoušet. Není to ode mě hezké, ale takový je život. -
« Re: 74kW
Btw ten technik co se bavil s tema klukama z vyvoje v Boleslavi mi rikal, ze je tenhle 100PS motor zvlast v te prvni verzi kvuli emisim atak naladenej tak na 80% max. moznosti... hmm kdo vi... no samozrejme ze ja necekam po chipu 20% nahoru ani zadnej zazrak, ale jsem dooost zvedavej...