Škoda Fabia
« Re: to lobok
TO: chip feldy
1) Změna termínu na středu 20.02.02 - prý mají plno
2) Tak jsem si mu postěžoval jak jste mě nadali ohledně té brzdy, zde jsou jeho argumenty:
- čas
- další náklady
Suma: cesta z PV do Zlína + zpět - změřit, pak z PV do Brna a zpět - chip, opět z PV do Zlína + zpět -změřit.
Cena chipu : 4140Kč
A to je vše přátelé. -
Hufe. fabia Ok ale Mám na tebe dotazy . 1. Proč si nedáš fólie bez vytahování oken ze dveří na tvou fabku , jsem taky ze Zlína a mám Octavii tuning černou 20v Turbo sedan bez žádných zbytečných křídel ale zato toto léto na WWW.trieste.cz perfektní firma levná !!! kvalitní a k tomu ti prijedou pred barák v transportéru se všemi věcmi ty se pak jen z balkónku díváš jak ti krasavice sčernává a ztmavne interiér za cca 3 hodky to měli komplet skla. -
« Re: To : fabie 1.4MPI
Ma a nema to cenu, rozhodne se tim vyrazne kultura zlepsi chodu a je mi jasny, ze kdyby do cortova gradu dosla zprava, ze se v MB snazi na ten motor naroubovat DOHC hlavu, nebo v levnejsim pripade turbo, tak to nemci zatrhnou, protoze by to byla konkurence pro jejich motory.Na stranu druhou by se dalo experimentovat s elektrickym dmychadlem, coz zatim nikdo na svete nedela, po nemcich nebudou chtit velky prachy - ve finale ho muze vyrabet trebas pal kbely, tudiz by to bylo spis pruchodny.
imho je to jedina moznost, jak v soucasne dobe ve vyrobe vyrazne zvednout parametry techto motoru.
« to lobok
Tomu nerozumím? Tak ty sám chceš znát výsledek, pokusného králíka jsi sehnal a brzda nic? Co to tedy bude za výsledek? "Asi to jede lépe"... nebo tak něco? To by jsi měl kamaráda přemluvit a zaplatit 50% brzdy, aby bylo jasno. Já sám, jsem již navrhnul 50% ní cenu a nic... -
« Re: to ladao ad 7119
Ale vubec nejsem nabrouseny, jen jsem decntne napsal svuj prispevek na prispevek 7119, kterym ATX odpovidal na ladauv 7114. ladao pise ze ocekaval, ze se v CR bude delat koncernovy 1.6 ( motor - ne auta VW obecne prece ) a ATX odpovida, ze je lepsi delat AUTA podle ktaalogu VW nez Fiatu. Takze i proto, ze ladao pise o motorech, ale ATX o autech, tak jsem reagoval s motory Fiat, ne s auty Fiat. ladao, ja si prave musim u ATX podlezat, on mi bude delat vyfuk, vis a on je posledni dobou nejaky na Fiaty vytaseny z fora o Fiatu, a kdyz jsem si byl pomerne jisty, ze FIAT dobre motory ma, tak jsem to poznamkoval, Mno a protoze Fiat neni jen Fiat, pouzil jsem ferrari :-)) a timto vas vsechny zdravim. -
« Re: to ladao ad 7119
Ale vubec nejsem nabrouseny, jen jsem decntne napsal svuj prispevek na prispevek 7119, kterym ATX odpovidal na ladauv 7114. ladao pise ze ocekaval, ze se v CR bude delat koncernovy 1.6 ( motor - ne auta VW obecne prece ) a ATX odpovida, ze je lepsi delat podle ktaalogu VW nez Fiatu. Takze i proto, ze ladao pise o motorech, ale ATX o autech, tak jsem reagoval s motory Fiat, ne s auty Fiat. ladao, ja si prave musim u ATX podlezat, on mi bude delat vyfuk, vis a on je posledni dobou nejaky na Fiaty vytaseny z fora o Fiatu, a kdyz jsem si byl pomerne jisty, ze FIAT dobre motory ma, tak jsem to poznamkoval, Mno a protoze Fiat neni jen Fiat, pouzil jsem ferrari :-)) a timto vas vsechny zdravim. -
"-- skrytý --" 14.02.02 14:50
« Re: to lobok
nezda mi to... boji sa zaplatit tisicku, aby sa nedozvedel o tom ze ich sedem (alebo kolko) zbytocne vyhodil? to nie je velmi logicke... byt na tvojom mieste zaplatil by som tu brzdu a byt na jeho mieste, tak sa vyseriem na ten chip, ked neverim tomu, ze ta investicia prinesie nejaky efekt...