Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  07:29

« Re: to lobok

Já teda nevím,ale není ta brzda v Brně ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  07:18

TO: chip feldy
    1) Změna termínu na středu 20.02.02 - prý mají plno
    2) Tak jsem si mu postěžoval jak jste mě nadali ohledně té brzdy, zde jsou jeho argumenty:
    - čas
    - další náklady
    Suma: cesta z PV do Zlína + zpět - změřit, pak z PV do Brna a zpět - chip, opět z PV do Zlína + zpět -změřit.
    Cena chipu : 4140Kč
    A to je vše přátelé.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  06:26

« Re: www.mujweb.cz/www/hufnagl

Nazdar Hufe ! Ty fotky ,nebo spíš auto jsou skvělý,ale objevil jsem jeden nedostatek.A tím jsou špinavý koncovky krásnýho chromovanýho vejfuku Remus.Nebo tam už není chrom ? Na těch minulejch to bylo lepší.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.02  22:23

« Bez nadpisu

Moji Octavie je 20vTurbo se sportovním Filtrem + hnusný konec výfuku vyměněn za Remus sport
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.02  22:22

« Bez nadpisu

Hufe. fabia Ok ale Mám na tebe dotazy . 1. Proč si nedáš fólie bez vytahování oken ze dveří na tvou fabku , jsem taky ze Zlína a mám Octavii tuning černou 20v Turbo sedan bez žádných zbytečných křídel ale zato toto léto na WWW.trieste.cz perfektní firma levná !!! kvalitní a k tomu ti prijedou pred barák v transportéru se všemi věcmi ty se pak jen z balkónku díváš jak ti krasavice sčernává a ztmavne interiér za cca 3 hodky to měli komplet skla.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.02  22:18

« Bez nadpisu

jj
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  19:06

« Re: To : fabie 1.4MPI

Ma a nema to cenu, rozhodne se tim vyrazne kultura zlepsi chodu a je mi jasny, ze kdyby do cortova gradu dosla zprava, ze se v MB snazi na ten motor naroubovat DOHC hlavu, nebo v levnejsim pripade turbo, tak to nemci zatrhnou, protoze by to byla konkurence pro jejich motory.Na stranu druhou by se dalo experimentovat s elektrickym dmychadlem, coz zatim nikdo na svete nedela, po nemcich nebudou chtit velky prachy - ve finale ho muze vyrabet trebas pal kbely, tudiz by to bylo spis pruchodny.
    imho je to jedina moznost, jak v soucasne dobe ve vyrobe vyrazne zvednout parametry techto motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  18:13

« to bluedream

Mně to dělá kámoš v reklamce ve Zlíně zadara.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  16:44

No myslim, ze brzdu bys mu mel naopak tezce rozmlouvat, jinak te bude honit s heverem v ruce a penou u huby ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.02  16:09

« to huf

Kde si si dal vyrobit tu nalepku na zadnom skle "hufnagl motorsport"? Kolko Ta to vyslo? Ja by som si tam chcel tiez dat svoje "brand logo", sice mensie a nenapadnejsie ale predsa :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  15:50

atx: fakt si myslis, ze motory Fiatu su pausalne horsie ako napr.benzinove motory dodavane VW do fabii ?
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.02  15:04

« www.mujweb.cz/www/hufnagl

Tak už jsou tam nové foto. Smarty, kuk!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  15:02

« to lobok

Tomu nerozumím? Tak ty sám chceš znát výsledek, pokusného králíka jsi sehnal a brzda nic? Co to tedy bude za výsledek? "Asi to jede lépe"... nebo tak něco? To by jsi měl kamaráda přemluvit a zaplatit 50% brzdy, aby bylo jasno. Já sám, jsem již navrhnul 50% ní cenu a nic...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  14:57

« Re: to ladao ad 7119

a takto se delaji prispevky, do TOP 20 :-)BTW hufnagl ma slusny fanclub na rsautorevue, no ale pripada mi, ze i kdyz tam ma nepomerne vice odpurcu, chova se tam tak nejak mileji, tak nejak jinak, jako kdyby si je tam chtel necim predchazet.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  14:54

Ale vubec nejsem nabrouseny, jen jsem decntne napsal svuj prispevek na prispevek 7119, kterym ATX odpovidal na ladauv 7114. ladao pise ze ocekaval, ze se v CR bude delat koncernovy 1.6 ( motor - ne auta VW obecne prece ) a ATX odpovida, ze je lepsi delat AUTA podle ktaalogu VW nez Fiatu. Takze i proto, ze ladao pise o motorech, ale ATX o autech, tak jsem reagoval s motory Fiat, ne s auty Fiat. ladao, ja si prave musim u ATX podlezat, on mi bude delat vyfuk, vis a on je posledni dobou nejaky na Fiaty vytaseny z fora o Fiatu, a kdyz jsem si byl pomerne jisty, ze FIAT dobre motory ma, tak jsem to poznamkoval, Mno a protoze Fiat neni jen Fiat, pouzil jsem ferrari :-)) a timto vas vsechny zdravim.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  14:54

Ale vubec nejsem nabrouseny, jen jsem decntne napsal svuj prispevek na prispevek 7119, kterym ATX odpovidal na ladauv 7114. ladao pise ze ocekaval, ze se v CR bude delat koncernovy 1.6 ( motor - ne auta VW obecne prece ) a ATX odpovida, ze je lepsi delat podle ktaalogu VW nez Fiatu. Takze i proto, ze ladao pise o motorech, ale ATX o autech, tak jsem reagoval s motory Fiat, ne s auty Fiat. ladao, ja si prave musim u ATX podlezat, on mi bude delat vyfuk, vis a on je posledni dobou nejaky na Fiaty vytaseny z fora o Fiatu, a kdyz jsem si byl pomerne jisty, ze FIAT dobre motory ma, tak jsem to poznamkoval, Mno a protoze Fiat neni jen Fiat, pouzil jsem ferrari :-)) a timto vas vsechny zdravim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.02  14:50

nezda mi to... boji sa zaplatit tisicku, aby sa nedozvedel o tom ze ich sedem (alebo kolko) zbytocne vyhodil? to nie je velmi logicke... byt na tvojom mieste zaplatil by som tu brzdu a byt na jeho mieste, tak sa vyseriem na ten chip, ked neverim tomu, ze ta investicia prinesie nejaky efekt...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.02  14:41

to je fakt pekne, nahovorit kamarata na vec, ktorej sam neveris... asi na tom nieco bude, ze verit mozes len sam sebe... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.02.02  14:39

« Re: 44 & 50kW

ja by som so svojou 44-kou do toho isiel, ale som z bratislavy, to nie je nikto z brna, kto by si nechal urobit profesionalne meranie na odhalenie rezerv 1,4mpi? radsej si pojdu vsetci kupit chip od renocaru a nechaju sa uniest placebom?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  14:01

« Re: 44 & 50kW

Asi ne.Po všech vzrušenejch debatách to nějak usnulo.Teda kromě Smartyho ten se chystá se svou 1,4/74kW.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…