Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:48

« to ladao

Nemáš tak docela pravdu. Pokud oponent argumentuje normálně, tak se s ním můžu naprosto normálně bavit. Pokud ale zjistím, že je jeho styl vyadřování né nepodobný tomu v hospodě na malé vesnici po 8 pivech, tak na něj seru. Pohrdám s takovým argumentováním a dávám to najevo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:45

« Re: to ladao ad 7119

sedane. Tak sem se tak mrknul a mylím si, nemusím být všude. Tohle auto.cz a MC mi úplně stačí a ty Hufovy projevy jsou opravdu dost hustý. Ono prostě stačí, aby mu někdo odporoval nebo měl jiný argument, či názor a je zle.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:31

« to sedan

To ani není diskuse. Já bych diskutoval, ale on nějak nejeví známky chápání. Podle mně je to buran.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:30

« to Xyzz

To víš, že dělal. Rýpu. Ale fakt je, že jízdní vlastnosti mně totálně odradily (včetně dynamiky a dražšího provozu).

Jo jo, pružnost, toť největší výhoda čipovaného TDI PD navíc opatřeného KN kitem.

Upřesni své dojmy z debaty Yaris versus Fabia...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:28

to ladao: nemáš zač;) mimochodem, diskuse hufa a milose na ar jsou fakt dost drsný!
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:27

« 44 kW versus 50 kW

Tak jezdím týden v krátké Fabii se 44 kW, takže můžu srovnávat se svým sedanem 50 kW. Subjektivně se mi zdá, že mezi nimi není prakticky rozdíl, snad jen ve vysokých rychlostech (130 a vejš) na dálnici auto lépe táhne. Spotřebu nevím, je to clasic, takže nemá palubák :-( Zpřevodování je stejný, tj. točí stejný otáčky na stejnou rychlost... Co vaše zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:21

« Re: to huf

Hufe,hufe debata na autorevue Fabie vs Yaris je sqela.....:-))).BTW ty si chtel Scenik 1.6? hmmm.Nedelal sis srandu z Mracka proc skocil do Scenika?BTW2,mas pekne stranky,impozantni hodnoty pruznosti,hlavne na V z 80-120 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:21

« to RV

Vidíš, to je tím, že ho neznáš. Tebe to ještě překvapí. Mně už ne :o) Je poněkud primitivní a jakmile se rozohní, tak ztrácí sám nad sebou kontrolu. Nepřekvapilo by mě, kdyby u něj v těchto okamžicích docházelo k samovolnému výronu semene způsobeném jeho nadměrným přetlakem a letitou zásobou :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:16

« Re:

Jestly ??? Nevím kdo má problémy sám se sebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:14

To mfilip a sedan, dík za info, ale asi nebudu na to mít čas. Občas musím i vytvářet hodnoty:-)))))))) a auto.cz a MC plně vyplňují můj čas.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:09

Muze zkusit www.autorevue.cz, rsautorevue je starej nazev ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:40

« to mfilip

Já, že se chovám na ar slušně? Hm...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.02.02  09:36

« Bez nadpisu

To se divím, že na toho chudáčka někdo někde ještě reaguje. To je jako bavit se s docentem přírodních věd o hokeji, nebo s Jágrem o kvantové fyzice. Ten človíček má evidentně problémy sám se sebou. P.S. Jména hloupejch po všech sloupech...
    Pokud jde o 12 válce z koncernu VW - jsou to slátaniny - viz W8 v Passatu (propadák nejen do kvality, ale i do vlastností). Bugatti, nebo Lambo nemá s VW nic společnýho, krom toho, že to před rokem koupili. Můžou být součástí třeba ještě 2 roky a bůhví co bude pak.
    Obecně benzinový motory od VW jsou zoufalý a TDI už začínají taky ztrácet na CR. Viz nový CR od Alfy 1,9 JTD 103 kW...Jestly jsou CR od Mercedesu a od BMW lepší - no nevím, lepší...mají hlavně vyšší objemy...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:19

« Re: to mfilip, ladao

jasne, mne do toho nic neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:12

« Re: to huf

jo, to je fakt žraso, já bych takovou nálepku taky chtěl, ale teď se nemůžu rozhodnout jestli je lepší "hufnágl motorsport" anebo "sádlo tuning" (ten stojí u nás za rohem).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:12

www.rsautorevue.cz - je to server, ktery se mi prispevky, aktualnosti a sirokym zaberem asi nejvice libi, huf si dal nick "huf_tuner" a je to docela sranda cist prispevky, fakt se tam chova docela jinak, tak nejak vazne, nenecha se vyprovokovat, i kdyz mu par lidi vypoklonkuje jeste hur nez wollf :-)) Jejej, ja sem to nemyslel vazne s tim podlezanim ATX, mno a na ten Remus, mel by to byt origos na muj motor a auto, ATX mi udelal dobrou cenu, ATX povazuji za odbornika, ktery mi k vyfukum dokazal rict mnohem vic, nez co jsem se dotazoval na montaz u nas ( mohl jsem koupit Remus od ATX a namontovat v Ostrave ). Taky jsem se s mladou uz davno chtel podivat do Brna, udelame si vylet, furt drepime doma.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:04

« to mfilip, ladao

Moc to kombinujete. Prostě nelze aplikovat na různé situace stejné modely chování.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:00

« to RV

Hm... Já na ně při umývání zapoměl :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  07:56

mfilipe, vas is das rsautorevue ?? A nemusíš to psát dvakrát, já tomu rozumím na poprvé i když to tak občas nevypadá a Hufovi pořád píšu ty Kw, tím mu oplácím stejnou mincí....možná, že tady je Huf drsnější, neb má za poradce ATXe a je zde méně jeho odpůrců, kteří se ovšem i zde občas narodí až Huf nasere ty osoby jeho neznalé. O tom podlízání ATXovi vím, občas zabrousím do vaší rubriky. BTW u vás by se nenašla firma, která by ti ten Remus namontovala ? Ušetřil by jsi cestu.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  07:52

« Re: to lobok

U mé krátké fabie se strašně za mokra zasírá celý zadek a hlavně zadní okno.Nemáte někdo zkušenost jestli by mepomohlo křídlo na kufr?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…