Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« to ladao
Nemáš tak docela pravdu. Pokud oponent argumentuje normálně, tak se s ním můžu naprosto normálně bavit. Pokud ale zjistím, že je jeho styl vyadřování né nepodobný tomu v hospodě na malé vesnici po 8 pivech, tak na něj seru. Pohrdám s takovým argumentováním a dávám to najevo. -
« 44 kW versus 50 kW
Tak jezdím týden v krátké Fabii se 44 kW, takže můžu srovnávat se svým sedanem 50 kW. Subjektivně se mi zdá, že mezi nimi není prakticky rozdíl, snad jen ve vysokých rychlostech (130 a vejš) na dálnici auto lépe táhne. Spotřebu nevím, je to clasic, takže nemá palubák :-( Zpřevodování je stejný, tj. točí stejný otáčky na stejnou rychlost... Co vaše zkušenosti? -
« to RV
Vidíš, to je tím, že ho neznáš. Tebe to ještě překvapí. Mně už ne :o) Je poněkud primitivní a jakmile se rozohní, tak ztrácí sám nad sebou kontrolu. Nepřekvapilo by mě, kdyby u něj v těchto okamžicích docházelo k samovolnému výronu semene způsobeném jeho nadměrným přetlakem a letitou zásobou :o)))) -
wolff 15.02.02 09:36
« Bez nadpisu
To se divím, že na toho chudáčka někdo někde ještě reaguje. To je jako bavit se s docentem přírodních věd o hokeji, nebo s Jágrem o kvantové fyzice. Ten človíček má evidentně problémy sám se sebou. P.S. Jména hloupejch po všech sloupech...
Pokud jde o 12 válce z koncernu VW - jsou to slátaniny - viz W8 v Passatu (propadák nejen do kvality, ale i do vlastností). Bugatti, nebo Lambo nemá s VW nic společnýho, krom toho, že to před rokem koupili. Můžou být součástí třeba ještě 2 roky a bůhví co bude pak.
Obecně benzinový motory od VW jsou zoufalý a TDI už začínají taky ztrácet na CR. Viz nový CR od Alfy 1,9 JTD 103 kW...Jestly jsou CR od Mercedesu a od BMW lepší - no nevím, lepší...mají hlavně vyšší objemy... -
« Re: to ladao ad 7119
www.rsautorevue.cz - je to server, ktery se mi prispevky, aktualnosti a sirokym zaberem asi nejvice libi, huf si dal nick "huf_tuner" a je to docela sranda cist prispevky, fakt se tam chova docela jinak, tak nejak vazne, nenecha se vyprovokovat, i kdyz mu par lidi vypoklonkuje jeste hur nez wollf :-)) Jejej, ja sem to nemyslel vazne s tim podlezanim ATX, mno a na ten Remus, mel by to byt origos na muj motor a auto, ATX mi udelal dobrou cenu, ATX povazuji za odbornika, ktery mi k vyfukum dokazal rict mnohem vic, nez co jsem se dotazoval na montaz u nas ( mohl jsem koupit Remus od ATX a namontovat v Ostrave ). Taky jsem se s mladou uz davno chtel podivat do Brna, udelame si vylet, furt drepime doma. -
« Re: to ladao ad 7119
mfilipe, vas is das rsautorevue ?? A nemusíš to psát dvakrát, já tomu rozumím na poprvé i když to tak občas nevypadá a Hufovi pořád píšu ty Kw, tím mu oplácím stejnou mincí....možná, že tady je Huf drsnější, neb má za poradce ATXe a je zde méně jeho odpůrců, kteří se ovšem i zde občas narodí až Huf nasere ty osoby jeho neznalé. O tom podlízání ATXovi vím, občas zabrousím do vaší rubriky. BTW u vás by se nenašla firma, která by ti ten Remus namontovala ? Ušetřil by jsi cestu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!