Škoda Fabia
« Re: to ladao
Tomplee, každý se chlubí tím co má, Huf svou fabkou, já svým eRkem, Jaryn Kadetem 2,0 16 V A holt se někdo chlubí starým dobrým BMW a nesmí snad kvůli tomu říci svůj jakýkoliv názor ? Myslím si, že by to chtělo více tolerance, ale když je pořád slyšet to "dravé mládí vpřed" A co se týká těch starců tak asi budu na nejvyšší příčce. Prej se to pozná podle způsobu psaní. Já za to nemohu(nebo nemůžu ???), co mě ve škole naučili to umím a slohopis mi nešel, já byl na těchniku. -
« Re: to Xyzz
To Huf:Ad Multilink:Ty jsi ten multilink pouze viděl?Jak ho pak můžeš posuzovat?Ty sám tvrdíš,že se dá posuzovat jen to,co si vyzkoušíš.Porovnal jsi si alespoň kinematiku pohybů multilinku a vlečné nápravy?Nissan dělal u prvních Primer nezávislé zavěšení vzadu,u nové Primery P11 přešel na Multilink,domníváš se,že by přešli na horší systém,aby pokazili renomé jízdních vlastností?Klasická vlečná náprava s torzní příčkou je proti tomu osa z trakaře. -
« Re: to ladao
Nic nezkresluji. Jen jsem tehdy napsal, že můj velký šéf s ní jel tacho 230 nebo 240 po dálnici v klesání ke Praze a jsou na to dva nezávislí svědci a ty jsi mě napadl, že je to nesmysl, protože octávka 2,0 má tacho jen do 200 atd..Pokud nevěříš, tak si večer až ukončíš svůj denní program projeď rubriku o Octaviích a oživ si to jak to bylo. -
« Re: to ladao
Bylo by zajímavý vědět, kdo se za těma všema přezdívkama skrývá (už to tu kdysi někdo vzpomínal), je fakt, že pár exhibošů je docela odhadnutelných (např. Huf), a o úrovni některých lidí lze usuzovat z úrovně jejich češtiny (např.: by jsem atp.), ale ti můžou kamuflovat.
Moc lidí asi za Fábku sedmset kolíků nedá, ale když někdo zaplatí 400, neznamená to, že je socka, třeba vráží prachy jinam (třeba do domů), a třeba docela hodně.
Jako vy, taky mám torchu z hufových příspěvků pocit, že on má ty prachy a (možná skoro) to vzdělání a že je teda nad tím zbytkem tady.
Ovšem nadruhou stranu nevím jak jinak se chovat k takovýmu Milošovi, kterej patrně vskutku asi nemá na nic jinýho, něž si chváli půjčený 15let starý BMW7 (blbá socka).
Tosemsezasrozepsal. Taky by mně zajímalo věkový složení, nás starců tu asi moc nebude, nebo jo?
« to ladao
A nezkresluj to. Tak to tehdy nebylo. Vlastně v ničem ses netrefil. Ani vedoucí prodejny, ali 200km... Nic...
To, že jsi socka a póvl atd jsi řekl Ty. Ne já. Já s tím koneckonců ani nesouhlasím.
Pokud Ti jede Octavka 2.0 232km/h, potom RS musí jet kolem 280, ne? -
« Re: to ladao
viči nevím, takhle bychto asi neviděl,asi si na nic nehraje. Huf má jistě dobré finanční zázemí a nemám důvod mu nevěřit, že se s těmi lidmi co jsem popsal opravdu stýká, jelikož to napsal on sám Huf mě v jedné debatě, kde se projednávlo téma v Octaviích o tachometrech a skutečných rychlostech. Jeho slovy po tom co jsem mu oponoval, že naše služební Octávka 2,0 má tachometr přes 200 km a on mi na to opáčil, že nejsem pro něj osoba hodná do diskuse, protože jeho kamarád vedoucí prodejny Barum ji má a na tom tachometru je max 200 a mimo to se stýká a dělá s těmi a těmi to a to a se mnou nehodlá diskutovat, páč nejsem na úrovni jeho a jeho přátel..... a tak to asi nějak bude. Pro něj jsme asi jenom socky, lidi neschopni si vydělat,póvl a hospodští povaleči a on s námi tedy pohrdá a dává nám to najevo. A to je asi ještě horší. -
« Re: to ladao
Hufe, hufe myslím si, že si zbytečně vybijíš svou energii nesprávným směrem. Vezmi raději přítelku na večeři a potom......nebo vem kámoše podnikatele a kamarády s titulama, kteří mají patřičné vystupovaní na úrovni, solidní oblečení a verbální projev na kulečník, do sauny nebo posilovny a přiuč se to patřičné vystupování s verbálním projevem a pak se tady taky tak chovej. Nebo je ještě jedna varianta, nepovyšuj se na nás, neurážej nás a jednej s náma, jako sobě rovnýma na tomto fóru. Jestli ti to bčas nedochází, tak se chováš občas hůře než ten vesničan z hospody po 8 pivech. -
« Re: to huf
Nooo k ty diskusi...Je mi to celkem burt,nekdo tam placa veci z neznalosti veci.Jeden typ mluvil o vytunene 1.4MPI neznaje pravdu,dale nekdo o nestabilite tve Fabie pri vyssich rychlostech.Fakt lidi kydaj.Na druhou stranu me je to fuk,jestli si dal 700Kkc nebo milion za Fabii.Vse je otazka priorit.Jo ten milos mluvil o kvalitach podvozku primery.Faktem je ze Nissan pouziva viceprvkove napravy uz hodne let,ale takhle to srovnavat to je tezky.Jedine postavit ty auta vedle sebe a otestovat....Nekdo tady navrhoval sraz v Praze?Bude neco?...Privez Wolffa,vozerem si drzky a dame si po hube :-))