Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:48

« Re: to ladao

A ty nečteš ATXovu rubriku ? Nebo děláš, že ji nečteš ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:43

« to ladao

Ty ses mě na něco ptal?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:42

« Re: to ladao, mfilip

Hufe zdravý rozum mi říká, že jsi mi ještě neodpověděl jak je to s těmi oleji a tím ABS v rubrice ATX, tak co jak to je ?
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:39

« Pátek - nešťastný to den.

Nevím, jestli jse si toho všimli, ale jenom v pátek tady bývá taková přestřelka, zatímco v ostatních rubrikách to už umírá.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:36

« to ladao, mfilip

Já taky nezačínám. A solidně se pak bavím. Toť vše. Není to o sedativech ;o)

Jak kdo začne, tak se já přizpůsobím. Kdo to nechápe, nechť o tom ani nepřemýšlí. To dá totiž zdravý rozum a né logická úvaha.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:34

« to qeta

Multilink jsem nejen viděl, ale i řídil. Tentýž kámoš, který má tu služební Octavii 2.0 má i soukromou Almeru 1.5. Naprosto průměrný vůz.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:33

Tomplee, každý se chlubí tím co má, Huf svou fabkou, já svým eRkem, Jaryn Kadetem 2,0 16 V A holt se někdo chlubí starým dobrým BMW a nesmí snad kvůli tomu říci svůj jakýkoliv názor ? Myslím si, že by to chtělo více tolerance, ale když je pořád slyšet to "dravé mládí vpřed" A co se týká těch starců tak asi budu na nejvyšší příčce. Prej se to pozná podle způsobu psaní. Já za to nemohu(nebo nemůžu ???), co mě ve škole naučili to umím a slohopis mi nešel, já byl na těchniku.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:30

« Re: to Xyzz

To Huf:Ad Multilink:Ty jsi ten multilink pouze viděl?Jak ho pak můžeš posuzovat?Ty sám tvrdíš,že se dá posuzovat jen to,co si vyzkoušíš.Porovnal jsi si alespoň kinematiku pohybů multilinku a vlečné nápravy?Nissan dělal u prvních Primer nezávislé zavěšení vzadu,u nové Primery P11 přešel na Multilink,domníváš se,že by přešli na horší systém,aby pokazili renomé jízdních vlastností?Klasická vlečná náprava s torzní příčkou je proti tomu osa z trakaře.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:24

Nic nezkresluji. Jen jsem tehdy napsal, že můj velký šéf s ní jel tacho 230 nebo 240 po dálnici v klesání ke Praze a jsou na to dva nezávislí svědci a ty jsi mě napadl, že je to nesmysl, protože octávka 2,0 má tacho jen do 200 atd..Pokud nevěříš, tak si večer až ukončíš svůj denní program projeď rubriku o Octaviích a oživ si to jak to bylo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:16

Hufe pokud se týká mých příspěvků k tobě, tak ti pouze oplácím stejnou micí a je ti to příjemné ????? nebo jsi tím chtěl naznačit, že jsem úplně stejný jako Ty ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:11

Bylo by zajímavý vědět, kdo se za těma všema přezdívkama skrývá (už to tu kdysi někdo vzpomínal), je fakt, že pár exhibošů je docela odhadnutelných (např. Huf), a o úrovni některých lidí lze usuzovat z úrovně jejich češtiny (např.: by jsem atp.), ale ti můžou kamuflovat.

Moc lidí asi za Fábku sedmset kolíků nedá, ale když někdo zaplatí 400, neznamená to, že je socka, třeba vráží prachy jinam (třeba do domů), a třeba docela hodně.

Jako vy, taky mám torchu z hufových příspěvků pocit, že on má ty prachy a (možná skoro) to vzdělání a že je teda nad tím zbytkem tady.

Ovšem nadruhou stranu nevím jak jinak se chovat k takovýmu Milošovi, kterej patrně vskutku asi nemá na nic jinýho, něž si chváli půjčený 15let starý BMW7 (blbá socka).

Tosemsezasrozepsal. Taky by mně zajímalo věkový složení, nás starců tu asi moc nebude, nebo jo?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:08

« to ladao

A nezkresluj to. Tak to tehdy nebylo. Vlastně v ničem ses netrefil. Ani vedoucí prodejny, ali 200km... Nic...

To, že jsi socka a póvl atd jsi řekl Ty. Ne já. Já s tím koneckonců ani nesouhlasím.

Pokud Ti jede Octavka 2.0 232km/h, potom RS musí jet kolem 280, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:05

« to ladao

Celkem jsi vystihl můj dení program :o)

Já se nad Vás nepovyšuju. Pokud si myslíš, že jo, tak si přečti některé své příspěvky a pak si to srovnej s mými.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:04

« Re: 1,4 44kw

Jo Dime všechno je ve světě o penězích, nechť si každý koupí na co má. Je, ale rozdíl v tom jak kdo ty svý peníze a vztah k nim prezentuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:03

« to Xyzz

Wolff se bojí.

Äd nultilink. Je to reklamní kampaň. V testech bylo jasně řešeno, že se o žádný zázrak nejedná. Když jsem to viděl na vlastní oči, tak jsem se ani nedivil.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  12:00

viči nevím, takhle bychto asi neviděl,asi si na nic nehraje. Huf má jistě dobré finanční zázemí a nemám důvod mu nevěřit, že se s těmi lidmi co jsem popsal opravdu stýká, jelikož to napsal on sám Huf mě v jedné debatě, kde se projednávlo téma v Octaviích o tachometrech a skutečných rychlostech. Jeho slovy po tom co jsem mu oponoval, že naše služební Octávka 2,0 má tachometr přes 200 km a on mi na to opáčil, že nejsem pro něj osoba hodná do diskuse, protože jeho kamarád vedoucí prodejny Barum ji má a na tom tachometru je max 200 a mimo to se stýká a dělá s těmi a těmi to a to a se mnou nehodlá diskutovat, páč nejsem na úrovni jeho a jeho přátel..... a tak to asi nějak bude. Pro něj jsme asi jenom socky, lidi neschopni si vydělat,póvl a hospodští povaleči a on s námi tedy pohrdá a dává nám to najevo. A to je asi ještě horší.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  11:56

« 1,4 44kw

......všechno je o penězích. Já jsem jako městký dopravní prostředek koupil Fabii Comfort za 294 000,- Kč. Přes 400 000,- bych ale za Fabii asi nedal, ani za WRC..:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  11:13

ono je to spis o tom kdo si na co hraje....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  11:06

Hufe, hufe myslím si, že si zbytečně vybijíš svou energii nesprávným směrem. Vezmi raději přítelku na večeři a potom......nebo vem kámoše podnikatele a kamarády s titulama, kteří mají patřičné vystupovaní na úrovni, solidní oblečení a verbální projev na kulečník, do sauny nebo posilovny a přiuč se to patřičné vystupování s verbálním projevem a pak se tady taky tak chovej. Nebo je ještě jedna varianta, nepovyšuj se na nás, neurážej nás a jednej s náma, jako sobě rovnýma na tomto fóru. Jestli ti to bčas nedochází, tak se chováš občas hůře než ten vesničan z hospody po 8 pivech.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:59

« Re: to huf

Nooo k ty diskusi...Je mi to celkem burt,nekdo tam placa veci z neznalosti veci.Jeden typ mluvil o vytunene 1.4MPI neznaje pravdu,dale nekdo o nestabilite tve Fabie pri vyssich rychlostech.Fakt lidi kydaj.Na druhou stranu me je to fuk,jestli si dal 700Kkc nebo milion za Fabii.Vse je otazka priorit.Jo ten milos mluvil o kvalitach podvozku primery.Faktem je ze Nissan pouziva viceprvkove napravy uz hodne let,ale takhle to srovnavat to je tezky.Jedine postavit ty auta vedle sebe a otestovat....Nekdo tady navrhoval sraz v Praze?Bude neco?...Privez Wolffa,vozerem si drzky a dame si po hube :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…