Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:12

« Re: to RV

Já bych klidně tu brzdu před chipem a po chipu zkusil, mám 50 kW, ale jak jsem se tady dočetl, jsou to vyhozený prachy... Takhle si zadarmo namluvím, že mám dvoulitr a jsem happy.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:08

« to RV

To víš že je brzda v Brně, a časová ztráta by představovala maximálně hodinu... Ale proč se zdržovat, když se kupuje rohlík od známého pekaře...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:50

« Re: to vici

Tak já mám Fabii novou, a díru pod plynem mám - asi tak 20 cm. Ale myslel jsem si, že to tam má být . Mám to reklamovat ?? Manželka si nestěžovala, jen říkala, že je tam díra asi 35 cm.........ale to jsem ji vsugeroval já, že někdy vypadá 35 cm úplně jako 20 :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.02  15:38

hmm... ja Ti radim, skus otvorit zadne dvere a mozno tam bude ten motor :-))) teda ako maly chlapec som vidaval, ze podobnym sposobom ludia okolo mna hladaju motor na svojich autach :-)))

Inak pekny vikend vsetkym...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:31

« Re: to qeta

Nové Fabie už díru na plynu nemají, to bylo opraveno tak před rokem tuším, nebo ještě dřív.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:21

janevim ja totiz autum asi nerozumim........ co je to motor? kde to ve svem Facku najdu??
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:12

« to vici

Ty první fabky měly díru za plynem, kvůli špatnému uchycení motoru (jen benzín!!!). Zvlášť u silnějších motorů to bouchalo, když jste přidali... Proto to bylo zezačátku řešený takhle. :-)

Zní to hrozně, co?

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:10

vici> kdyz se s tim nerozjedes, tak je to zpusobeno ne dirou plynu, ale tim co je mezi volantem a sedackou ;-))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:08

no Octavia je na tom s mistem na zadnich sedadlech (teda moje a novejsi s vybranyma prednima sedackama) +- stejne jako Fabia. A Almera ma u mne minus jak svina, mame sedana a uz mi kufr rozbil hlavu - nema vzpery a ja ho otevrel jen "skoro" uplne - a jak jsem se sklanel do kufru, tak jsem dostal hranou kufru do palice ...... :-(((( A k prevodovce - jo, Almera ma razeni jako Felicie a Favo, takze tlacit shora na paku muzes jak chces. Ale u Fabky (teda TDI, smarty mi svou 16V jeste nepujcil :-))))) jsem s razenim nemel sebemensi problem a slo to lip nez v Almere. Slo to stejne dobre jako v moji Octavii ... prevodovky i predchoziho typu Almery uz byly takove "gumove" ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:07

tak ridicak jsem nechal ususit, celych asi 150 000 km co jsem najezdil od r. 97 jsem s nim maval z okna a uz je celkom suchy:o))) Fabku sem ridil sam, ale je pravda ze to bylal jedna z prvnich, tak se zkusim svezt novejsi. Ale tu "diru" mely a maji i Feldy MPi. Ale o tom doskoleni budu premyslet:o))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  15:04

no jo, asi mi houka :-))) Ale TDI Fabie ma taky 74kW, tak jsem se holt chytil na udicku, no :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:53

s fabii (1,4 MPi) ja i manzelka jezdime tak 7 mesicu. Ani ona ani ja jsme nezaznamenali zadnou diru pod plynem a rozjizdime se naprosto normalne. jsou tedy tri moznosti:

1) mas smulu na auto (obcas se to stava, ze se neco nepovede) nebo mas nekterej z prvnich modelu u kterejch to bylo znat (zvlast ta 100k)

reseni:
    doporucuji se projet v novejsim voze

2) ve fabii si sedel jen jako spolujezdec a jel jsi buchvi s kym...

reseni:
    doporucuji se projet ve voze s lepsim ridicem
    3) mas 14 dni ridicak a fabie je tvoje prvni auto...

reseni:
    nech trochu ridicak oschnout, obejdnej si par doskolovacich jizd a pak nam prijd zas neco rict ;-)

PeeKaa

PS: dneska jsem nejakej vtipnej - to je asi tim patkem :-)))

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:27

fija: ja ale nesrovnaval s Octavkou :o) razeni- u Fabie me fascinovala jedna vec-jednicka se nedala radit tak, abych mel dlan ruky shora na radicce.. jinak to okamzite pekne skrako a zrejme zaroven chtelo radit zpatecku:o) A Fabia MPi ma kurevskou diru pod plynem-napriklad, poradne se s tim ani neda rozjet, nez si na to zvyknes:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:22

fija: vam uz vsem z te Fabky TDi houka:o))) moje chyba-myslel jsem ze to z ceny kolem ktere se muj prispevek tocil bude jasne - ja samozrejme myslel 74kW - 1,4 16V. :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:22

« Re: to ladao ad 7119

mfilip> az pojedes do Brna, dej vedet. Srazime se ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:16

no, nema diru pod plynem, ale kdyz ten plyn pridavas, tak se nic nedeje. To auto subjektivne (ne)zrychluje, at mas plynovy pedal v jakekoliv poloze ... a mista za ridicem je v Almere min nez v moji Octavii ...
    A k perfektnimu razeni - to teda ani omylem. Je to "gumove" a nepresne. Mozna ma tvuj znamy Almeru sport ? Normalni Almera ma taky blbe sedacky, mimo jine ... ;-((
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:05

vici> Almera 1.5 si v dynamice ani podvozkem k Fabii TDI nemuze ani cuchnout .... bohuzel. S Almarou mam odjezdeno uz par tisic km, tak to snad muzu rict ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:04

« Re: Pátek - nešťastný to den.

To falesny ATX.Uz bez doprdele ty *!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  13:51

« Re: Pátek - nešťastný to den.

Asi máš pravdu.Já si právě vylil vztek na náměstkovi (můj nadřízenej).Dneska je fakt blbej den.
    To Neznámej *: Nech se vyšetřit.Zase nějakej ubohej blbeček u compu.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  13:49

« Bez nadpisu

tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni vědět jaká jste solidní firma.tohle je trest za špatně odvedenou práci! šak on ATX bude vědět, jste jen prachsprostá firma co slibuje výkony, ale reklamace neuznává ! aspoň budou všichni
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…