Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

16.02.02  07:40

« to RV

Ty jsi pro větší efekt zapálil ukrajince? ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.02  07:32

« Brzda

To Sedan:No samotnej chip moc k ničemu není,ale po změření bys tam třeba mohl dát i vačku a to už znát bude.Hlavně by to vneslo jasno do celý problematiky.Já osobně jsem prodělal neúspěšný chiptuning (nepoznal jsem větší rozdíl)a za pomoci silných argumentů(Ukrajinci a oheň) se mi ho podařilo vyreklamovat.Teď mám úpravu i s vačkou od jiné firmy a původně jsem chtěl jít na brzdu,ale nárust byl tak výraznej,že mně je jedno jestli mám 69 nebo 70 kW (u Fel.1,6).Pro Ty ,který budou argumentovat mým placebem,tak upozorňuju,že nepoznám nárůst výkonu po chipu ani u aut ,kde je údajně velkej nárust výkonu.Něco podobnýho je u sportovních filtrů.Zkrátka +2 kW si mi těžko poznává.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 15.02.02  21:37

« Diera?

vici> Ja tu Felku MPI čistou náhodou mám už skoro 4 roky a žiadnu dieru pod plynom nemá. (dokonca ani tú v plechu:o) A veľmi dobre viem, čo tá diera je. 3 roky som si ju užíval v Golfe TDI. Ale len pre zaujímavosť, ako by si chcel tú "dieru" vo Felicii odôvodniť, keď je tam škrtiaca klapka ovládaná ešte lankom?

Huf> No ja by som tam to dolné krídlo tiež nedával. Práve tá hrana je jednou z najkrajších častí Fabie pri pohľade na zadnú partiu :o)

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  18:18

« To ATX

To co jsem Ti psal, je přesný zestručněný důvod, proč se OCTAVIE zlobí.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  17:43

« to octavie

Lukáši, jestli je pravda, že ty příspěvky s loginem AUTOK0MPLEXCZ jsi psal ty, máš u mě jeden speciální čiptuning, a to úplně grátis a s obrovskou zárukou realizace!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  17:40

« to HUF

No, rozhodně to psal někdo, kdo mě, ani ATX fyzicky nezná, jen ví, že píšu na MC, ví o čem a do jakých rubrik chodím. Každopádně to rozdělení olejů a pár drobností zavání Octaviánem. Jestli je také pravda, to co jsi mi psal na email, není skoro pochyb. No, popátráme ještě a uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  17:21

« to ATX

Píšu Ti.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  17:11

« to HUF

1. Na kolik % jsi si jistý, že je to Octávie?
    2. Nerozumím tomu "Asi je nasraný na mou maličkost"? Vysvětli! P.S. Můžeš emailem...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  17:09

« to bluedream

Mně se stejně líbilo. A zakrývalo stěrač.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.02  17:06

« Re: to bluedream and the rest of the asking people

tak ja by som samohylovi pekne povedal, ze som chcel horne a to spodne nech hodia tomu, kto ho bude chciet...

podla mna to spodne kridlo trochu kazi zadne linie tvojej fabie
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:58

« to bluedream and the rest of the asking people

2 křídla? Tak popravdě, já chtěl jen horní, ale SAMOHÝL Debilmotor Zlín omylem lakl to spodní. Já vrchni chtěl a spodní jsem tam už nechal.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:57

« to all - what had AUTOK0MPLEXCZ written.

"Já bych prostě za Fabii TDI vůbec ani nepomýšlel ! Teď toho lituješ viď HUFE měl jsi koupit OCTAVII RS za cenu o něco větší ale to bys trhal silnice a to se nebavím o výdrži TDI 74 přečipovaného."

1. Sloh - OCTAVIE

2. Nick použil po odhalení OCTAVIE

3. Asi je nasraný na mou maličkost. Možná vím proč, ale jsem v tom nevině. Really!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.02  16:56

« tu Huf

Preco si si tam dal 2 zadne kridla? Nestacilo by to horne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.02  16:50

« Re: to vici

no jizda vo favorite a jizda s favoritom... to je celkom rozdiel :-)) to mozu byt celkom ine dojmy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:48

« to huf

Proč si myslíš, že to byl Octavie? Co ho rozzlobilo?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:41

« to vici

Nechtěj, abych tu odkrýval své dojmy z jízdy Favoritem.
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:39

« to all

BTW, včera jsem obul letní 16" a můžu Vám zodpovědně říct, že jsou z mé Fabie téměř všichni(až na odpadlíky) nadšení. Na pumpě mně zastavovali atd... atd... Věřte, že to potěší, když Vám solidně vypadající kluk (tak 27let) z Brna řekne, že tak dobře naladěnou Fabii ještě neviděl. "Decentní a pěkná." Hurá!!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:33

« to vici

Hm... Nějak Tvá úroveň upadá. Víš co? Stav se, já Tě povozím a možná Ti ji i půjčím. Potom mluv o řazení atd. Já osobně vidím řazení v mém autě jako optimální a bez chyby. Jako fija. Jako ATX. Jako všichni, kteří ho testovali.

• « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:30

« to ATX and all others expect OCTAVIE

Nick AUTOK0MPLEXCZ je náš známý Octavie. Pochybuju, že je s Michalem v obchodním kontaktu. Myslím, že vím, co ho rozzlobilo a taky myslím, že jsem v tom nevině.

Octavie, je mi líto, ale zapomeň na ni.

S uctivou poklonou všem ostatním

HUFmajstr
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  16:19

« Re: to vici

aha ... no mozna ze nekdy vypada 35 cm i jako 10 cm :-))))) Mas-li 20, tak neni duvod rikat, ze je to 35 :-)))))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…