Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Brzda
To Sedan:No samotnej chip moc k ničemu není,ale po změření bys tam třeba mohl dát i vačku a to už znát bude.Hlavně by to vneslo jasno do celý problematiky.Já osobně jsem prodělal neúspěšný chiptuning (nepoznal jsem větší rozdíl)a za pomoci silných argumentů(Ukrajinci a oheň) se mi ho podařilo vyreklamovat.Teď mám úpravu i s vačkou od jiné firmy a původně jsem chtěl jít na brzdu,ale nárust byl tak výraznej,že mně je jedno jestli mám 69 nebo 70 kW (u Fel.1,6).Pro Ty ,který budou argumentovat mým placebem,tak upozorňuju,že nepoznám nárůst výkonu po chipu ani u aut ,kde je údajně velkej nárust výkonu.Něco podobnýho je u sportovních filtrů.Zkrátka +2 kW si mi těžko poznává. -
Diamant 15.02.02 21:37
« Diera?
vici> Ja tu Felku MPI čistou náhodou mám už skoro 4 roky a žiadnu dieru pod plynom nemá. (dokonca ani tú v plechu:o) A veľmi dobre viem, čo tá diera je. 3 roky som si ju užíval v Golfe TDI. Ale len pre zaujímavosť, ako by si chcel tú "dieru" vo Felicii odôvodniť, keď je tam škrtiaca klapka ovládaná ešte lankom?
Huf> No ja by som tam to dolné krídlo tiež nedával. Práve tá hrana je jednou z najkrajších častí Fabie pri pohľade na zadnú partiu :o) -
« to HUF
No, rozhodně to psal někdo, kdo mě, ani ATX fyzicky nezná, jen ví, že píšu na MC, ví o čem a do jakých rubrik chodím. Každopádně to rozdělení olejů a pár drobností zavání Octaviánem. Jestli je také pravda, to co jsi mi psal na email, není skoro pochyb. No, popátráme ještě a uvidíme. -
« to all - what had AUTOK0MPLEXCZ written.
"Já bych prostě za Fabii TDI vůbec ani nepomýšlel ! Teď toho lituješ viď HUFE měl jsi koupit OCTAVII RS za cenu o něco větší ale to bys trhal silnice a to se nebavím o výdrži TDI 74 přečipovaného."
1. Sloh - OCTAVIE
2. Nick použil po odhalení OCTAVIE
3. Asi je nasraný na mou maličkost. Možná vím proč, ale jsem v tom nevině. Really! -
« to all
BTW, včera jsem obul letní 16" a můžu Vám zodpovědně říct, že jsou z mé Fabie téměř všichni(až na odpadlíky) nadšení. Na pumpě mně zastavovali atd... atd... Věřte, že to potěší, když Vám solidně vypadající kluk (tak 27let) z Brna řekne, že tak dobře naladěnou Fabii ještě neviděl. "Decentní a pěkná." Hurá!!! -
« to ATX and all others expect OCTAVIE
Nick AUTOK0MPLEXCZ je náš známý Octavie. Pochybuju, že je s Michalem v obchodním kontaktu. Myslím, že vím, co ho rozzlobilo a taky myslím, že jsem v tom nevině.
Octavie, je mi líto, ale zapomeň na ni.
S uctivou poklonou všem ostatním
HUFmajstr
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!