Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:00

« Re: Zábleskové světlomety

Sorry za dva příspěvky.Už jsem skoro jako ten dement v pátek.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 18.02.02  09:58

« Re: Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík

Tomplee> Vysvetli mi ten "kĺzavý priemer", lebo mi akosi unikla pointa. Inak keby si chcel, tak ti môžem podobný graf vyprodukovať aj ja, mám Feliciu Combi 1,3 MPI/50 kW. Akurát ja mám už niekoľko strán záznamov (pri 72.000 km je toho už dosť), takže by sa dala sledovať aj spotreba v zime a v lete, pri novom a zabehnutom aute a dokonca som vyše 30.000 km najazdil na bežný N95, potom cca 30.000 na V-power a ten zvyšok na Shell N95. Jazdím skoro 100% vo dvojici a nejaké veci v kufri a viac ako 40% je po meste.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  09:56

K čemu to proboha je ? Má to jako * protijedoucí či co ?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 18.02.02  09:50

Ste normálni takéto veci trepať do auta? Veď to je nahlavu!
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  09:37

« Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík

Pánové,

dal jsem na web grafík spotřeby mojí Fábky (nejslabší motor), budu rád, když mi to tu okomentujete.

Hlavně mně zajímá, jestli vám to pije podobně.

Odkaz je (bez mezer):
    http:// home.tiscali.cz/ cz259806/ fabia/ fabia.htm
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  09:13

« Re: To ATX

Huf> ze tys chudackovi Lukaskovi sbalil nebo prefikl babu ? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  09:11

Oprava: Nejednou = Najednou
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  09:10

Zábleskové světlomety alias stroboskopy jsou vybojky v podobě tyčinky, která se umístí do světlomětu místo obrysového (parkovačky) světla. Instalace primitivní. Efekt otravny. Je k tomu řidící jednotka, kterou se dá nastavit rychlost záblesků , nebo jejich posloupnost. (Nejednou, zleva do prava, naopak, střídavě). Seženeš je v každé prodejně s tuningem. Výhodou je to, že se dají vypnout, tak to nemusí blikat i když máš potkávačky, nebo dálkovky. Jinak je to nesmrtelný a záruka je běžně i 5 let. Cena netuším, ale nijak přehnaný to není. Bych hádal tak do 2kKč ?
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  08:58

« Zábleskové světlomety

Kde se dá ta paráda koupit. Musí to být samostatný světlomet či se jen vymění žárovka?
    Poradí někdo? Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  08:39

« Re: kolo

Ti bylo ukradeno kolo s bezpecnostním šroubem ? Pravda kolega měl 4 bezpečnostní na každém kole (samozrejmě každej jinej...)
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.02  23:41

« kolo

Zapomel jsem dodat, ze jsem sel z hospody napranej.
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.02  23:40

« kolo

Nekdo mi ukrad pred domem na vinohradech v praze levy predni kolo i se srouby. Normalni plechac s gumou Dunlop. A asi jsem zlodeje vyrusil. Sel jsem v 5 rano domu a koukam, puklice je dole. Tak jsem ji dal do kufru a sel spat. Rano uz bylo kolo pryc a auto na cihlach na brzde. Nechapu to. Koupil jsem bezpectnostni srouby.
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.02  18:38

« pro Hufa

Hufe, myslim ze moje uroven upadnou nemuze a nemohla. Jsem totiz uplne na dne stejne jako Ladao a nam podobni. Holt osud....... Treba mi v pristim zivote tata taky koupi auto:o)))))))))) A pak budu nejchytrejsi a moje kara bude The One of The Best:o)) Mej se:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.02  18:35

« Re: to vici

jo a az pojedete k Cimbu, tak ze zdravim!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.02  18:34

« Re: to vici

hm, radsi se zdrzim komentaru. Nekteri lide (ted nemyslim Hufa, TDI Fabka je nekde jinde proti MPI..) maji pocit ze jezdi tim nejlepsim na svete a janerad nekomu beru iluze. Tak se tu mejte a at Vam to vsem jezdi!
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.02  11:36

« tuning

Doporučuji MOTOR-EXCEL, koukni na www.motor-excel.cz. Mám s nima výborný zkušenosti: 1,3 karbec Favorit - 85 koní a 120 Nm. Tu úpravu mám 1,5 roku a motor je spolehlivý, spotřeba podle zacházení. 1,4 fabiím (mimo 74 KW) ujedu. Při zrychlení stačím 1,6 feldě a při max. jdu přes ni, ale to už je o držku (i když mám sníženej podvozek).
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.02  21:18

« Re: Brzda

Mám feldu 1,3 mpi, chtěl bych od zkušenějších poradit, kde mám dát své auto k zvýšení výkonu ( nemyslím jen chip, ale i vačku ) dík !
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.02  16:25

« Ceska pomsta po druhe

Ospravedlnujem sa nie 300000 ale 30.000 km
    Dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

16.02.02  16:22

« Ceska pomsta alias Fabia 1,4MPi

Chcel by som mat Vase problemy s tunnigom.
    Mam hadam vozidlo s prvych kusov, ktoré boli dovezene na Slovensko. "Mladicka nerozvaznost, kupit si skoro prvy kus" Okolo roku to vsetko zacalo. 3 reklamacie na tecenie chladiacej kvapaliny do motoru, az 4 pokus bol uspesny zo strany servisu.Po 300000 km klepe náprava ako divoká. A pre istotu motor vrci ako divoky a vykon sa stratil v nedohladne. Oslovil som aj vyrobcu, a ten s prislubom vybavenia servisnej prehliadky na Slovensku a odkazal na servis. Po navsteve servisu, sa na mna vsetci pozerali ako puci co tam chcem. Vsetci si vyfakturovali testovanie pocitaca, zo slovami vsetko je O.K. sa ma striasli. Auto mam na leasing , chvala bohu uz len doplatit par splatok a zbavit sa auta, a po oslovení leasingovej spolocnosti co s autom, mi pracovnik naznacil ze som si mal kupit ine auto ked chcem na aute aj jazdit.
    Takze som sa chcel vyrobcovi touto cestou podakovat za zazitok. Nech zije Ceska pomsta. Neberte to osobne.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.02  08:02

« Re: to RV

To ne,ale stačila pouze planá hrozba.To víš policií nebo zákonama nikoho dneska nepostrašíš.Možná by pomohla i televize Nova,ale nejsem mediální typ a nechci přispívat k větší sledovanosti tohohle média.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…