Škoda Fabia
« Re: Zábleskové světlomety
No seběvedomí maximálně tak před "dizkoškou" když se dou balit sedumnácky... :-) Tak to asi jedině. Ale jako vystražné zařízení... s opodstatněním použítím, asi klidně. A když jsem nakousnul mé tajné přání "Chevrolet Caprice od 1991" v policejní upravě LAPD. Tak to by bylo "ine kafe" Samozřejmě stroboskopy i na střeše, neb amící mají místo majáku několik stroboskobů, což je dokonalost maximální :))) Jo jo snad jednou až budu bohatej a uspěšněj... -
« Re: Zábleskové světlomety
Asi tak nějak. Nejlépe to vynikne na Golf I/II Škoda 120 Tuning a pod... :-) Tyhle řidiče bych zabil na místě. Nicméně kamarád to používá ve svém servisním vozidle, což se dá ještě omluvit, když stojí někde u nějaké bouračky a chce být opravdu viděn, tak je to fajn věc. Ale na normální provoz je to hovadina na n-tou. Dal bych si to na repliku police car z USA. Na takove Caprice by to pekně vyniklo... Ale na normální auto, je to identifikace "Trapák s mini ptákem za volantem" :))))))) -
Diamant 18.02.02 09:58
« Re: Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík
Tomplee> Vysvetli mi ten "kĺzavý priemer", lebo mi akosi unikla pointa. Inak keby si chcel, tak ti môžem podobný graf vyprodukovať aj ja, mám Feliciu Combi 1,3 MPI/50 kW. Akurát ja mám už niekoľko strán záznamov (pri 72.000 km je toho už dosť), takže by sa dala sledovať aj spotreba v zime a v lete, pri novom a zabehnutom aute a dokonca som vyše 30.000 km najazdil na bežný N95, potom cca 30.000 na V-power a ten zvyšok na Shell N95. Jazdím skoro 100% vo dvojici a nejaké veci v kufri a viac ako 40% je po meste. -
« Re: Zábleskové světlomety
Zábleskové světlomety alias stroboskopy jsou vybojky v podobě tyčinky, která se umístí do světlomětu místo obrysového (parkovačky) světla. Instalace primitivní. Efekt otravny. Je k tomu řidící jednotka, kterou se dá nastavit rychlost záblesků , nebo jejich posloupnost. (Nejednou, zleva do prava, naopak, střídavě). Seženeš je v každé prodejně s tuningem. Výhodou je to, že se dají vypnout, tak to nemusí blikat i když máš potkávačky, nebo dálkovky. Jinak je to nesmrtelný a záruka je běžně i 5 let. Cena netuším, ale nijak přehnaný to není. Bych hádal tak do 2kKč ? -
« kolo
Nekdo mi ukrad pred domem na vinohradech v praze levy predni kolo i se srouby. Normalni plechac s gumou Dunlop. A asi jsem zlodeje vyrusil. Sel jsem v 5 rano domu a koukam, puklice je dole. Tak jsem ji dal do kufru a sel spat. Rano uz bylo kolo pryc a auto na cihlach na brzde. Nechapu to. Koupil jsem bezpectnostni srouby. -
« pro Hufa
Hufe, myslim ze moje uroven upadnou nemuze a nemohla. Jsem totiz uplne na dne stejne jako Ladao a nam podobni. Holt osud....... Treba mi v pristim zivote tata taky koupi auto:o)))))))))) A pak budu nejchytrejsi a moje kara bude The One of The Best:o)) Mej se:o) -
« tuning
Doporučuji MOTOR-EXCEL, koukni na www.motor-excel.cz. Mám s nima výborný zkušenosti: 1,3 karbec Favorit - 85 koní a 120 Nm. Tu úpravu mám 1,5 roku a motor je spolehlivý, spotřeba podle zacházení. 1,4 fabiím (mimo 74 KW) ujedu. Při zrychlení stačím 1,6 feldě a při max. jdu přes ni, ale to už je o držku (i když mám sníženej podvozek).