Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:57

« Bez nadpisu

Jméno: t.bacik
    Datum: 18-02-2002 v 07:46:08
    Příspěvek číslo: 3866
    Předmět: Re: Ad * to ATX and Huf (Odpovědět) (Původní zpráva)
    Hufe, ale ten tam používal dvě nuly... 00
    ----------------------------------------… /> Jméno
    tOHLE JA DALŠÍ DŮKAZ !!! KOLIK ZASRANÝCH DŮKAZŮ MUSÍM JEŠTĚ V TÉHLÉ DÍŘE NAJÍT !
    !!!! MYSLÍM ŽE VŠE PODAŘILO CO CHTĚL TEN ZKURVISIN UDĚLAT TÍM PÁTEČNÍM PODVODEM A TAKY I HUFOVI JESTLI V TOM NEMÁ PRSTY !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:49

« Re: Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík

Oukej, soubor klidně pošlu (nebo dám na web), ale nejdřív z toho musím vyházet nějaké věci (mám tam kešflou, pohledávky atd, atd, atd...), k tomu se dostanu asi zase až o víkend, ale pamatuju na to, a ozvu se.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:49

« Bez nadpisu

a za 4. Požádám o vyjádření správce !!!! SERVERU !!! bude na v jeho rubrice !!! ALEEEE JSEM FAAAKT NASRANˇY !!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:48

« Bez nadpisu

a te´d čekám vyjádření !!! OD VŠECH CO MĚ TAAAK NASRALY A OBVINILY !!! A TO HNED !!!!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:47

« Bez nadpisu

Xyzz
    Datum: 15-02-2002 v 13:12:52
    Příspěvek číslo: 7212
    Předmět: Re: HUF (ANONYM nemůže odpovídat!) (Původní zpráva)
    Hufe,urazils moje vozidlo.Mam taky Almeru....Uz placu...fnuk..brek...smrk.:-))
    Tyhle prispevky od ATX jsou prave,nebo nekdo zneuzil jeho nick?Nebo pokus o vtip?.Aha tak to jo...Pred chvilkou se tu na momentik objevil jakysi login AUTOKOMLEX....opravdu AUTOKOMLEX...vtipne.
    Zde je stručný a jasný ZASRANÝ DŮKAZ NA TO ŽE JSEM V TOM NEVINĚ A TO DÍKY !!!! * !!! HUFOVI . ZA 1. AUTOKOMPLEX SE REGISTROVAL V PÁTEK !!! Z TOHO PLYNE ŽE PROČ TVRDÍŠ ŽE HO POUŽÍVÁM PO ODHALENÍ COŽ JE SKORO ROK !! ZA 2. AUTOKOPLEX TU BYL PODVOD A TO SE 2 NULAMI !! AUT0K0MPLEX ZA 3. TEˇD JSI MĚ ALE F´AAAAAKT NASRAL !! ..
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:45

Hele co takhle poslat mi ten XLS fajl at muzu vyuzit stejnou tabulku... zkusim s tim taky neco udelat, aspon uvidim jak to bude s prechodem na leto a zajetym motorem a full-syntetic olejem co tam za 1500km pujde...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:40

« Re: odhlucnenie kapoty

Zdá se vám, že odhlučnění je potřeba, já občas jezdím s novým Fordem Mondeem (dýzlem), a zdá se mi, že hluk od motoru je nesrovnatelně vyšší než u Fabie MPI, a aerodynamický hluk a od kol je asi nastejno.

Do takový věci bych vůbec neinvestoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  13:37

Zavolal som do TopCaru, ze to chcem, objednali to a cakam uz druhy tyzden, cena by mala byt okolo 1000,-SKK. Som zvedavy na efekt, kolegova 50kW sa mi zda skutocne tichsia.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:36

Díky za komentáře. Takže mám asi spotřebu normální.

to Diamant: Klouzavý průměr je průměr za několik posledních tankování, v mém případě devět. Na rozdíl od (celkové) průměrné spotřeby může ukázat trend.

to peekaa: Sejmul jsem to z obrazovky, jak mi to ukázal excel, a nechtělo se mi to moc upravovat (ani popisky os)

Trpělivost? Prostě si to jenom vždycky zapíšu, dělám to už 80.000km.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  13:13

viem o 50kW comfort roc.2000, ktora to ma, moja 44kW to tiez nema... kde si to objednal ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  12:55

« odhlucnenie kapoty

1.4mpi to od vyroby maju len 50kW verzie? alebo vobec? Ja som si to uz objednal a tak by som bol zvedavy, aky to ma efekt v skutocnosti... cesta po dialnici by mohla byt prijemnejsia...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  11:54

Tomplee: Se stejným motorem mám teď po zimě celkovou spotřebu stejnou (6,5 l/100km). Doufám, že to přes léto stlačím na obvyklých +-6 l/100km. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  11:04

Presne tak, ja na tom nemam absolutne trpelivost.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  11:04

« zpet v hokne

No koukam ze je to tady teda tezce huste...
    2 HUF> Krasne, fakt ze jo... O vikendu jsem prikoupil lizatko a zadni spojler pod wokno. Ale to lizatko lakovat nebudu, stejne jsem zvedavej jak dlouho mi tam vydrzi. TY podlozky jsou super.

ad. Chip + 1.4 16V 74kW - No takze clovek kterej mi sliboval chip se zrejme spletl a nic nebude, takze jeste uvidim co bude stat ten od Majkla a pak se uvidi...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:55

to Tomplee: Teda já žasnu. Tohle jsem v životě neviděl. Chtěl bych mít aspoň polovinu trpělivosti co ty. Já jsem se jednou odhodlával, že něco takovýho udělám a vydržel jsem to 2 dny.

Jinak - spotřebu mám o litr větší (podlePP), páč jezdím hodně po praze (50% praha, 40% dálnice, zbytek okresky) a obvykle jezdíme 2.

Mimochodem a co popisky os? :-)

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:40

« Re: Zábleskové světlomety

Jo jako výstražný zařízení to beru,ale do normálního auta ?Skutečně spolehlivej signál o tom,že proti jede blb.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:35

No seběvedomí maximálně tak před "dizkoškou" když se dou balit sedumnácky... :-) Tak to asi jedině. Ale jako vystražné zařízení... s opodstatněním použítím, asi klidně. A když jsem nakousnul mé tajné přání "Chevrolet Caprice od 1991" v policejní upravě LAPD. Tak to by bylo "ine kafe" Samozřejmě stroboskopy i na střeše, neb amící mají místo majáku několik stroboskobů, což je dokonalost maximální :))) Jo jo snad jednou až budu bohatej a uspěšněj...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:20

No tak to slouží k tomu co jsem si myslel.K *.
    Nebo to má zvednout sebevědomí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:16

Asi tak nějak. Nejlépe to vynikne na Golf I/II Škoda 120 Tuning a pod... :-) Tyhle řidiče bych zabil na místě. Nicméně kamarád to používá ve svém servisním vozidle, což se dá ještě omluvit, když stojí někde u nějaké bouračky a chce být opravdu viděn, tak je to fajn věc. Ale na normální provoz je to hovadina na n-tou. Dal bych si to na repliku police car z USA. Na takove Caprice by to pekně vyniklo... Ale na normální auto, je to identifikace "Trapák s mini ptákem za volantem" :)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:07

RV ty nevíš k čemu to je ? No když se někde přijede,patřične se ta kára postaví, aby to všichni viděli a pustíš ty stroboskopy a k tomu patřičnou muziku, tak jsi přece King.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…