Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Bez nadpisu
Xyzz
Datum: 15-02-2002 v 13:12:52
Příspěvek číslo: 7212
Předmět: Re: HUF (ANONYM nemůže odpovídat!) (Původní zpráva)
Hufe,urazils moje vozidlo.Mam taky Almeru....Uz placu...fnuk..brek...smrk.:-))
Tyhle prispevky od ATX jsou prave,nebo nekdo zneuzil jeho nick?Nebo pokus o vtip?.Aha tak to jo...Pred chvilkou se tu na momentik objevil jakysi login AUTOKOMLEX....opravdu AUTOKOMLEX...vtipne.
Zde je stručný a jasný ZASRANÝ DŮKAZ NA TO ŽE JSEM V TOM NEVINĚ A TO DÍKY !!!! * !!! HUFOVI . ZA 1. AUTOKOMPLEX SE REGISTROVAL V PÁTEK !!! Z TOHO PLYNE ŽE PROČ TVRDÍŠ ŽE HO POUŽÍVÁM PO ODHALENÍ COŽ JE SKORO ROK !! ZA 2. AUTOKOPLEX TU BYL PODVOD A TO SE 2 NULAMI !! AUT0K0MPLEX ZA 3. TEˇD JSI MĚ ALE F´AAAAAKT NASRAL !! .. -
« Re: odhlucnenie kapoty
Zdá se vám, že odhlučnění je potřeba, já občas jezdím s novým Fordem Mondeem (dýzlem), a zdá se mi, že hluk od motoru je nesrovnatelně vyšší než u Fabie MPI, a aerodynamický hluk a od kol je asi nastejno.
Do takový věci bych vůbec neinvestoval. -
« Re: Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík
Díky za komentáře. Takže mám asi spotřebu normální.
to Diamant: Klouzavý průměr je průměr za několik posledních tankování, v mém případě devět. Na rozdíl od (celkové) průměrné spotřeby může ukázat trend.
to peekaa: Sejmul jsem to z obrazovky, jak mi to ukázal excel, a nechtělo se mi to moc upravovat (ani popisky os)
Trpělivost? Prostě si to jenom vždycky zapíšu, dělám to už 80.000km. -
« zpet v hokne
No koukam ze je to tady teda tezce huste...
2 HUF> Krasne, fakt ze jo... O vikendu jsem prikoupil lizatko a zadni spojler pod wokno. Ale to lizatko lakovat nebudu, stejne jsem zvedavej jak dlouho mi tam vydrzi. TY podlozky jsou super.
ad. Chip + 1.4 16V 74kW - No takze clovek kterej mi sliboval chip se zrejme spletl a nic nebude, takze jeste uvidim co bude stat ten od Majkla a pak se uvidi... -
« Re: Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík
to Tomplee: Teda já žasnu. Tohle jsem v životě neviděl. Chtěl bych mít aspoň polovinu trpělivosti co ty. Já jsem se jednou odhodlával, že něco takovýho udělám a vydržel jsem to 2 dny.
Jinak - spotřebu mám o litr větší (podlePP), páč jezdím hodně po praze (50% praha, 40% dálnice, zbytek okresky) a obvykle jezdíme 2.
Mimochodem a co popisky os? :-)
PeeKaa
-
« Re: Zábleskové světlomety
No seběvedomí maximálně tak před "dizkoškou" když se dou balit sedumnácky... :-) Tak to asi jedině. Ale jako vystražné zařízení... s opodstatněním použítím, asi klidně. A když jsem nakousnul mé tajné přání "Chevrolet Caprice od 1991" v policejní upravě LAPD. Tak to by bylo "ine kafe" Samozřejmě stroboskopy i na střeše, neb amící mají místo majáku několik stroboskobů, což je dokonalost maximální :))) Jo jo snad jednou až budu bohatej a uspěšněj... -
« Re: Zábleskové světlomety
Asi tak nějak. Nejlépe to vynikne na Golf I/II Škoda 120 Tuning a pod... :-) Tyhle řidiče bych zabil na místě. Nicméně kamarád to používá ve svém servisním vozidle, což se dá ještě omluvit, když stojí někde u nějaké bouračky a chce být opravdu viděn, tak je to fajn věc. Ale na normální provoz je to hovadina na n-tou. Dal bych si to na repliku police car z USA. Na takove Caprice by to pekně vyniklo... Ale na normální auto, je to identifikace "Trapák s mini ptákem za volantem" :)))))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Datum: 18-02-2002 v 07:46:08
Příspěvek číslo: 3866
Předmět: Re: Ad * to ATX and Huf (Odpovědět) (Původní zpráva)
Hufe, ale ten tam používal dvě nuly... 00
----------------------------------------… /> Jméno
tOHLE JA DALŠÍ DŮKAZ !!! KOLIK ZASRANÝCH DŮKAZŮ MUSÍM JEŠTĚ V TÉHLÉ DÍŘE NAJÍT !
!!!! MYSLÍM ŽE VŠE PODAŘILO CO CHTĚL TEN ZKURVISIN UDĚLAT TÍM PÁTEČNÍM PODVODEM A TAKY I HUFOVI JESTLI V TOM NEMÁ PRSTY !!!