Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

19.02.02  09:10

« Re: Odhlučnění kapoty

Odhlučněním kapoty máte na mysli ten "filc" na otvírací části kapoty motoru nebo ještě něco jinýho?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.02  08:17

A je to velký rozdíl oproti neodhlučněné kapotě a nově odhlučněné? Teď myslím konkrétně na tvém autě...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.02  08:10

Mám 44kW a dodatečně odhlučněnou kapotu. Cena - odhlučnění 560Kč + 19x25Kč za bazmeky co to drží v kapotě.
    Jinak co můžu porovnat hlučnosti bez tlumení- jel jsem v 50kW několikrát(ve stejné) a zdála se mi hlučnější proti té mojí. Asi bude záležet jak se které auto povede.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  22:25

« Doporučuji

Mimochodem, doporučuji mrknout na diskusi u článku [odkaz] kde se Huf hádá s jakýmsi Milošem o Fabkách, dieselu apod. Je to fakt hustá diskuse...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 18.02.02  21:21

« Re: 1,4 44kw

DIM, to si pekne napísal. Fakt sa čudujem, že si mal tú odvahu. Zhruba taký názor mám aj ja. Fabia má lepší podvozok než Octavia a tých 44 či 50 kW na pohodovú jazdu úplne bohato stačí. Nie je to trhač asfaltu, ale stačí to.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  21:19

« Re: Spotřeba 1.4MPI 44kW - grafík

Na své 50 kW Fabce jezdím za nějakých 6/100, takže ta tvoje spotřeba je normálka. Můj průměr je tak 70 procent po Brně, zbytek po okrskách a občas dálnice (výjimka).
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  21:17

« Odhlučnění kapoty

Teď jsem týden jezdil s 44 kW Fabkou a oproti mí 50 kW se mi skutečně zdá hlučnější. Nevím, jestli je to tím, že ta 44 kW má už 40 tisíc, zatímco moje 50 kW jen 12 tisíc...
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  21:16

« Brzda

to RV: Já bych do toho čipu a následného změření na brzdě klidně i šel, ale mám auťák v záruce a nerad bych měl problémy, záruka mi končí až 18. července... Takže zatím asi ne.
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  21:15

« Úroveň

To Octavie: proč tady tak kazíš diskusi? Kdo má číst ty tvoje antičeský věty? Je mi jedno, co sis s kým udělal, tohle je diskuse o Fabkách, ne o osobních vztazích členů.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  18:43

......no, na druhou stranu ještě horší je baba která předjíždí z protisměru , nohu na podlaze , rychlost předjíždění + 0,8 km/h.......je to spíš o tom, co od toho auta člověk požaduje, na co a kde ho bude používat. Na město a po okreskách budu raději - kvůli podvozku - používat Fabii a výkon mi chybět nebude. Na dálnici a na Brener to zase není, to ne.........Ale teď asi plno lidí provokuji tím, že si v garáži vybírám, které auto mi dneska jde k barvě pleti a které ne......1,8T mám služební , Fabii jsem koupil místo Formana především kvůli tomu, že pohled na rozstřelené Favority na kousky rozptýlené podél cesty po nějakých srážkách mě přesvědčil o tom, že Fabia by mohla být přece jen lepší ochranou proti těm honičům ve Scorpiech a M3........
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  16:50

Jeee takovejch rozstrelenjch oktavek uz jsem videl u tatika v praci :-) tolik pripadu ze zenska vyjede s 20V turbem ze salonu a hned na to sesrotuje protoze nejak zapomene dat prednost a nebo vystreli az do protismeru protoze to ohuli a turbatko ji trosku moc posoupne :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  15:53

Víš, jseš asi jedinej, kdo má odvahu něco takovýho napsat. Většina ostatních lidí furt křičí, jakej je to * motor s 44kW a že oni by s tím nejezdili.

Ale jak řikáš v horách ty koníci chyběj - jel sem s ní přes brener a tam to bylo dost znát...

Jezdím střídavě s několika autama (služebníma), který maj výkon cca 2x větší, a fabie mě nepřípadá nějak výkonově poddimenzovaná. Je fakt, že na "ostrou jízdu" ve 4 lidech to není. Ale mezi námi "děvčaty" - já když někoho vezu, tak spíš jedu klidně, protože za ně cejtím zodpovědnost. "Osolím" to spíš když jedu sám... Je to prostě auto pro starší páry a ženský.

Mimochodem - podle mě dát (nevyježděný) ženský třeba oktávku 1,8T je regulérní vražda.

PeeKaa
  • 00 Reagovat !

foto

18.02.02  15:36

« 1,4 44kw

Tak jsem si včera na hory vzal schválně místo 110 KW ubohých 44 KW. S lyžema na střeše a plným kufrem - kufříkem :-)). Pravda je, že v kopcích nad Ostravickou přehradou jsem trošku hledal nějaký volný koník který by to vytáhl. Na to nejsem zvyklý. Ale jinak je to pohodová jízda, panelové a rozbité úseky kolem Mošnova ( kdo to zná) vnímám v mé Octávce jako by byly tak trojnásobné, spotřeba kolem 6 litrů.......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  15:27

« to jiri

nemyslel som tvoj konkretny pripad, ale celkovo...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  15:18

« to all those who are involved..

bluedream> Nejdrive si priste zjisti za co se kdo omlouva, a pak teprve muzes chrlit sva moudra.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  14:40

« to all those who are involved..

no ak by ste sa pri pisani prispevkov zdrzali osloveni typu: magore, *, ko**te, ku**o... tak by sa nebolo za co ospravedlnovat a mohli sa venovat pohodovejsej diskusii.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  14:25

« Re: RE:7300

hmm zajimave, uz je to tu jak v americkych serialech :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  14:14

« Re: RE:7300

Tak nám Octaviáne řekni, co jste měli s Hufem za problém, že tě Huf obvinil z toho podvodu, ať si můžeme udělat obrázek - co, kdo, komu, proč a jak.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  14:06

« Re:

mily OCTAVIE, at je to jak chce, tyhle tvoje prispevky se stylu falesneho AUT0K0MPLEXE napadne podobaji. Skoro jako vejce vejci ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.02  14:05

« RE:7300

Octavie, omlouvam se Ti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…