Škoda Fabia
« Re: Odhlučnění kapoty
Mám 44kW a dodatečně odhlučněnou kapotu. Cena - odhlučnění 560Kč + 19x25Kč za bazmeky co to drží v kapotě.
Jinak co můžu porovnat hlučnosti bez tlumení- jel jsem v 50kW několikrát(ve stejné) a zdála se mi hlučnější proti té mojí. Asi bude záležet jak se které auto povede.
« Re: 1,4 44kw
......no, na druhou stranu ještě horší je baba která předjíždí z protisměru , nohu na podlaze , rychlost předjíždění + 0,8 km/h.......je to spíš o tom, co od toho auta člověk požaduje, na co a kde ho bude používat. Na město a po okreskách budu raději - kvůli podvozku - používat Fabii a výkon mi chybět nebude. Na dálnici a na Brener to zase není, to ne.........Ale teď asi plno lidí provokuji tím, že si v garáži vybírám, které auto mi dneska jde k barvě pleti a které ne......1,8T mám služební , Fabii jsem koupil místo Formana především kvůli tomu, že pohled na rozstřelené Favority na kousky rozptýlené podél cesty po nějakých srážkách mě přesvědčil o tom, že Fabia by mohla být přece jen lepší ochranou proti těm honičům ve Scorpiech a M3........ -
« Re: 1,4 44kw
Jeee takovejch rozstrelenjch oktavek uz jsem videl u tatika v praci :-) tolik pripadu ze zenska vyjede s 20V turbem ze salonu a hned na to sesrotuje protoze nejak zapomene dat prednost a nebo vystreli az do protismeru protoze to ohuli a turbatko ji trosku moc posoupne :) -
« Re: 1,4 44kw
Víš, jseš asi jedinej, kdo má odvahu něco takovýho napsat. Většina ostatních lidí furt křičí, jakej je to * motor s 44kW a že oni by s tím nejezdili.
Ale jak řikáš v horách ty koníci chyběj - jel sem s ní přes brener a tam to bylo dost znát...
Jezdím střídavě s několika autama (služebníma), který maj výkon cca 2x větší, a fabie mě nepřípadá nějak výkonově poddimenzovaná. Je fakt, že na "ostrou jízdu" ve 4 lidech to není. Ale mezi námi "děvčaty" - já když někoho vezu, tak spíš jedu klidně, protože za ně cejtím zodpovědnost. "Osolím" to spíš když jedu sám... Je to prostě auto pro starší páry a ženský.
Mimochodem - podle mě dát (nevyježděný) ženský třeba oktávku 1,8T je regulérní vražda.
PeeKaa -
« 1,4 44kw
Tak jsem si včera na hory vzal schválně místo 110 KW ubohých 44 KW. S lyžema na střeše a plným kufrem - kufříkem :-)). Pravda je, že v kopcích nad Ostravickou přehradou jsem trošku hledal nějaký volný koník který by to vytáhl. Na to nejsem zvyklý. Ale jinak je to pohodová jízda, panelové a rozbité úseky kolem Mošnova ( kdo to zná) vnímám v mé Octávce jako by byly tak trojnásobné, spotřeba kolem 6 litrů.......