Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: autorevue
Jo, nesnazim se obhajovat Milose, ale doslova od Hufa:
"Jsi internetová karikatura polotvora s mírn? doleva nachýleným zakrn?lým pohlavním údem." - to opravdu neukazuje na velikou inteligenci. Zrejme Huf ma s popsanym pohlavim udem nejakou zkusenost :-).
No nic je zbytecny o tom diskutovat ....
-
hmmm nevim - Milos a jeho "*" se mi moc nezda... ja HUFa znam osobne a je v pohode... Proste na to ma a zase ME se libi kdyz nekdo z auta kterych jezdi po silnich tisice udela takovy, kteryho si vsimne kazdej a navic to neni maskara do cirkusu... Jezdi mu to skvele, skvele to sedi... co chces vic... Kdyz by mel oktavku, vytunuje oktavku, ale Fabia je novejsi a preci jenom mensi auto. Ale Milos jenom Nissan Nissan Nissan... to je jedno, ja bych tech 690tkc do toho taky nedal, sam mam Fabku za polovic, ale HUFovi ji v zadnym pripade nezavidim. Ten kdo se ohani slovy * a tak, ma podle me veeeelkej mindrak ze si neco takovyho nemuze dovolit a ventiluje si to na konferenci. -
Jeste jednou na Hufa, mozna ze jsme se o tom uz nekdy bavili, ale proc sis vubec nekoupil treba Lotus Elise? Ten stoji snad taky nejak do melounu, ne ? Osobne si myslim, ze i kdyz mas vytunenou fabii, tak je to porad tuctovka. Takovej Elise zas vubec ne, kdyz jsem ho videl na vlastni oci (zlutyho), tak jsem z nej byl uplne na hadry. -
to smarty: sorry, ale Huf se tam projevuje jako clovek, kterej ma nejaky sexualni trauma. Ne ze by Milos na to byl nejak lip, ale narozdil od Hufa nepouziva sprostarny kdyz se dostane do uzkych. To delaji jen lidi kteri nemaji zrovna dostatecnou inteligenci (sorry Hufe, ale musel jsem si ulevit).
BTW cela ta debata mi prijde docela smesna. Osobne si myslim ze Fabie neni spatny auto, nicmene Almera taky ne. Jenom ze za srovnatelnou cenu je o neco vetsi a defaultne ma lepsi motory. Vim o cem mluvim, jelikoz Almeru vlastnim a Fabii 1.450kw ma zase tata.
Jo a Hufe, myslis ze by ti Corolla TS nebo Civic type-r natrh *? A jak by dopadla octavia RS ? Mimochodem, to ty Japonci nemaj spatny benzinovy motory, kdyz dokazou vytahnout 140kw z atmosferickyho motoru, a nepotrebujhou berlicky jako je turbo, ne? -
« Re: Fabia 1,4 50Kw, 200 km/h?
fabiacky motor MPi vytoci tak leda velke kulove, kdo mel kliku z nej v ruce mi da za pravdu.... jenze je to celkem fuk stejne se normalne jezdi max. do 4000. Jinak Renocar a Cimbu jsou best firmy, dojedes tam a odjizdis rovnou do brazince protoze jsi psychicky neunesl zmenu auta na noveho dravce jen chipem......
-
joote: copak motor, ten by to teoreticky z velkýho kopce možná i zvládl(ten zvládne krátkodbě 7 000), ale jen pokud by neměl omezovač nastavený na 5 500 ot :o)))) a s tou Fabii to bude podobně. Teoreticky můžeš jet jenom takovou rychlostí na jednotlivé stupně, kterou ti dovolí omezovač. -
Převodovka ti to asi dovolí ne? ,záleží na otáčkách motoru, podle grafu je u fel 50 mpi max. rychlost při 6000 ot. 200 km/h, u fel 40 mpi je to přes 210 km/h. Pozor, jsou to teoretické hodnoty, ten motor to samozřejmě nemůže utočit, a já osobně bych to nezkoušel ani z hodně dlouhého kopce. -
« To DIM
Jezdil jsem ve Fábii.Udělal na mě dojem jak skvělej podvozek,tak i interiér obložen kvalitními plasty.Ale ten motor.Nástupce 1.3 ztratil v karosérii cca.o 200 kg těžší i ten náznal dynamiky co míval a jakýsi nesmělý pokus o zátah se konal až skoro ve 4000 ot/min.Aktivní bezpečnost takovýho auta při předjíždění je nulová.Je pravda,že to byl jeden z prvních kusů,ale v zázraky nevěřím.Holt každá liška chválí svůj ocas.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!