Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  14:41

« Re: autorevue

Jooooo, to mi nedoslo. To vis, my zamestnanci, my si nemuzem odepsat ani listky na MHD pri dojizdeni do prace :-))))).
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  14:38

Sněhuláku, víš ty, jak špatně by se zavádělo do učetnictví Hufova otce Lotus Elise ????? Fabie přece néní vůbec nápadná.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  14:35

Jo, nesnazim se obhajovat Milose, ale doslova od Hufa:
    "Jsi internetová karikatura polotvora s mírn? doleva nachýleným zakrn?lým pohlavním údem." - to opravdu neukazuje na velikou inteligenci. Zrejme Huf ma s popsanym pohlavim udem nejakou zkusenost :-).
    No nic je zbytecny o tom diskutovat ....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.02  14:28

« odhlucnenie kapoty

no tak dnes konecne uz dostali ten "filc" na kapotu co som mal objednany... je to fakt tichsie, najma vo vyssich otackach.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  14:21

hmmm nevim - Milos a jeho "*" se mi moc nezda... ja HUFa znam osobne a je v pohode... Proste na to ma a zase ME se libi kdyz nekdo z auta kterych jezdi po silnich tisice udela takovy, kteryho si vsimne kazdej a navic to neni maskara do cirkusu... Jezdi mu to skvele, skvele to sedi... co chces vic... Kdyz by mel oktavku, vytunuje oktavku, ale Fabia je novejsi a preci jenom mensi auto. Ale Milos jenom Nissan Nissan Nissan... to je jedno, ja bych tech 690tkc do toho taky nedal, sam mam Fabku za polovic, ale HUFovi ji v zadnym pripade nezavidim. Ten kdo se ohani slovy * a tak, ma podle me veeeelkej mindrak ze si neco takovyho nemuze dovolit a ventiluje si to na konferenci.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  14:16

Jeste jednou na Hufa, mozna ze jsme se o tom uz nekdy bavili, ale proc sis vubec nekoupil treba Lotus Elise? Ten stoji snad taky nejak do melounu, ne ? Osobne si myslim, ze i kdyz mas vytunenou fabii, tak je to porad tuctovka. Takovej Elise zas vubec ne, kdyz jsem ho videl na vlastni oci (zlutyho), tak jsem z nej byl uplne na hadry.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  14:12

to smarty: sorry, ale Huf se tam projevuje jako clovek, kterej ma nejaky sexualni trauma. Ne ze by Milos na to byl nejak lip, ale narozdil od Hufa nepouziva sprostarny kdyz se dostane do uzkych. To delaji jen lidi kteri nemaji zrovna dostatecnou inteligenci (sorry Hufe, ale musel jsem si ulevit).

BTW cela ta debata mi prijde docela smesna. Osobne si myslim ze Fabie neni spatny auto, nicmene Almera taky ne. Jenom ze za srovnatelnou cenu je o neco vetsi a defaultne ma lepsi motory. Vim o cem mluvim, jelikoz Almeru vlastnim a Fabii 1.450kw ma zase tata.

Jo a Hufe, myslis ze by ti Corolla TS nebo Civic type-r natrh *? A jak by dopadla octavia RS ? Mimochodem, to ty Japonci nemaj spatny benzinovy motory, kdyz dokazou vytahnout 140kw z atmosferickyho motoru, a nepotrebujhou berlicky jako je turbo, ne?
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.02  13:14

« autorevue

Heheh tam to teda vali... Ten Milous je ale kus vola :-) a tohle je dobre, HUF zacina byt slavny :)) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  12:35

« Re: Fabia 1,4 50Kw, 200 km/h?

fabiacky motor MPi vytoci tak leda velke kulove, kdo mel kliku z nej v ruce mi da za pravdu.... jenze je to celkem fuk stejne se normalne jezdi max. do 4000. Jinak Renocar a Cimbu jsou best firmy, dojedes tam a odjizdis rovnou do brazince protoze jsi psychicky neunesl zmenu auta na noveho dravce jen chipem......
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  11:51

joote: copak motor, ten by to teoreticky z velkýho kopce možná i zvládl(ten zvládne krátkodbě 7 000), ale jen pokud by neměl omezovač nastavený na 5 500 ot :o)))) a s tou Fabii to bude podobně. Teoreticky můžeš jet jenom takovou rychlostí na jednotlivé stupně, kterou ti dovolí omezovač.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  11:48

« Re: chip feldy

Asi něco takovýho jsem čekal.Na brzdu nechtěl a teď nás krmí tím jak to strašně jede.V tuhle chvíli se všichni co jsou tady hrnou k Renocaru.Oni jsou tak dóóóbřííí....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  11:18

Převodovka ti to asi dovolí ne? ,záleží na otáčkách motoru, podle grafu je u fel 50 mpi max. rychlost při 6000 ot. 200 km/h, u fel 40 mpi je to přes 210 km/h. Pozor, jsou to teoretické hodnoty, ten motor to samozřejmě nemůže utočit, a já osobně bych to nezkoušel ani z hodně dlouhého kopce.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  11:00

« Re: chip feldy

Jak jsem dříve anoncoval dnes je kolega na chipu feldy. Zde je jeho esemeska:
    DRAVEC JE USTAJEN-PRVNI DOJEM MAM- NOVE AUTO KTERE SE DOCISTA ZBLAZNILO,PREDCILO VSECHNA OCEKAVANI
    Jelikož má odpolední, podrobnosti sdělím zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  09:34

jo a v tom si jse probudil a v televizi dávali Majkla Najta a Knajt Rajdr.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  08:55

jo a ja jsem si nalepil na palubovku tuningove tlacitko turbo a povidam si s kazetakem a od ty doby mi to i skace :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  07:35

a: Chystám se od Martínka taky koupit nějaké příslušenství. Jseš spokojenej s kvalitou provedení jeho dílů ?
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.02  06:52

« To DIM

Jezdil jsem ve Fábii.Udělal na mě dojem jak skvělej podvozek,tak i interiér obložen kvalitními plasty.Ale ten motor.Nástupce 1.3 ztratil v karosérii cca.o 200 kg těžší i ten náznal dynamiky co míval a jakýsi nesmělý pokus o zátah se konal až skoro ve 4000 ot/min.Aktivní bezpečnost takovýho auta při předjíždění je nulová.Je pravda,že to byl jeden z prvních kusů,ale v zázraky nevěřím.Holt každá liška chválí svůj ocas.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  06:32

Se svojí 44kW jsem minulý týden jel po dálnici 180 pří otáčkách cca 5000. Nevšiml sis kolik ti to točilo otáček?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  06:29

No tak.Stůj na zemi.Nebylo to náhodou nalepenou šachovnicí na kapotě ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.02  21:42

Pokud je to z kopce a dovoluje to prevodovka, tak proc ne. Felda koncila ve 180km/h diky prevodovce!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…