Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

28.02.02  10:37

« to jiri99 Re: posilovac

Účinnost servořízení se mění přes firemní diagnostiku (VAG) v servise škoda na počkání. Řízení je pevnější a máš lepší kontakt z vozovkou. Při manévrování na místě je to stále velmi v pohodě. Je tam jistá progresivita.

What about K&N? U TDI (stejně jako u všech turbomotorů) má jednoznačný přínos na výkonu (cca 8%), zejména na pružném zrychlení z nižších otáček a rovněž se mi o cca 0,5l snížila spotřeba. Mluvím o kitu, ne boxovém. Tam je samozřejmě rozdíl menší. Tak do 4%.
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.02  09:59

« Re: posilovac

Účinnost posilovače měnil tuším HUF,takže bude vědět kde.K&N jak u čeho a myslíš filtr do originál boxu nebo kit přímýho sání ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  23:32

« Re: Zabezpeceni Skodovek

Greggie, napíšeš aj, v ktorej garáži? Aby som vedel, kde si mám dať pozor. Mal alarm?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  23:27

« Re: nove polo vs. fabia

Pozor chlapi, zle ste rátali. Ceny Pola na VW stránke sú uvedené pre 3 dverovú verziu, za ďaľšie dvere je príplatok 15litrov. Momentálne vidím jedinú výhodu oproti Fabii - väčšie množstvo doplnkovej výbavy vrátane všelijakých prkotín, a variabilné servisné prehliadky. Zaujímalo by ma, koľko vyjde poistka...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  22:58

no takze mi prave volal kolega, ze mu v ramci 5tich minut vybrali auto s garaze nak. centra - klasicky ako som pisal pretocenim zamku, tzn. kluc ide do zamku strcit len do polovice... nerobte si iluzie o zabezpeceni fabii, za par sekund sa do nich dostane aj 5rocne decko...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  19:15

Volant jo, ale pedaly jsou na stejnym miste...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  17:21

nevyraba sa to polo nahodou na slovensku? nejake pola sa v SK vyrabaju, konkretne vozidla pre japonsky trh s pravostrannym riadenim, mozno len prehodili volant a mame to tu bez ciel prirazok apod ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  15:12

slovenske ceny su take ako som pisal, teda podla cennikov na www. Mozno chce vw na slovensku porazit fabiu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  15:09

Tak to mate u vas nejake pokrivene cena.
    Pro cesky trh nejsou ceny pola zatim k dispozici(alespon ne na www).
    V nemecku jsou vsak ceny nasledujici:
    Fabia Comfort 1.4 55 kW 16V 12 950,- EURO
    Polo Trendline 1.4 55 kW 16V 13 275,- EURO
    Polo Comfortline 1.4 55 kW 16V 13 550,- EURO
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  13:54

« Re: Oleje

A nebo olej 15W-50 - starý dobrý Super Mogul.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  13:52

jasne, ale niekomu staci aj bez toho pol metra :-)) stale nechapem, preco je skodovka o 50 000 SKK drahsia ako porovnatelny volskwagen...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  13:39

kukal som to prave. zaujimave. plna vybava 630l, nema hlavove airbagy, ale ma stresne okno. teda neni tam navigacny a podobne. este ako kamarat prave povedal, este to nafuknut o pol metra v kazdom smere a bude to auto ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  13:35

obe ceny s dph...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  13:28

nebude to polo bez DPH? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  13:27

« nove polo vs. fabia

co vy na to?

polo 1.4 16V 55kW Trendline --- 384 000 SKK

fabia 1.4 16V 55kW Comfort --- 433.900 SKK

Ze by MB vsadila na to, ze cenou treba predstihnut aj VW? Zeby silny kurz CZK? To sa mi nejak nepaci... Podla mna dost vela potencionalnych kupcov fabie zvoli polo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.02  13:19

to Tomplee: akoze nepoznas nikoho, kto by sa do toho dostal. kamarat ma fabiu, kebyze s kina prideme o 5 minut neskor, nema tam celu fabku! a auto bolo zamknute, ked k nemu prisiel. ale budiky aj s imobilizerom si uz zobrali. tak ake, ze sa tam nikto nedostane.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  11:10

« Re: Oleje

zadny takovy olej neznam. Jen 5W-30 a 5W-40 ....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  11:10

Favorit a Felda se dají bez poškození otevřit do 5s. (po určitém nacvičení) a to pouhým provázkem,silonovým vlascem apod. ...;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  11:08

S tou nedobytnosti Fabii je to nesmysl. Memu byvalemu kolegovi na prazskem sidlisti stihli auto otevrit behem 1. mesice 2x.
    Pravda, nestali vedle nich komisari se stopkama v ruce ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  09:44

to fidak - to nie su informacie, to je moja zdrvujuca prax, bohuzial nie ako zlodeja, ale ako obete :)

mozno co sa tyka tych testov islo o otvorenie bez poskodenia cohokolvek, ja som mal poskodeny zamok, kto si ho chce prestudovat, je vystaveny u mna na policke nad postelou :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…