Škoda Fabia
« Re: nove polo vs. fabia
Pozor chlapi, zle ste rátali. Ceny Pola na VW stránke sú uvedené pre 3 dverovú verziu, za ďaľšie dvere je príplatok 15litrov. Momentálne vidím jedinú výhodu oproti Fabii - väčšie množstvo doplnkovej výbavy vrátane všelijakých prkotín, a variabilné servisné prehliadky. Zaujímalo by ma, koľko vyjde poistka... -
« Re: Zabezpeceni Skodovek
no takze mi prave volal kolega, ze mu v ramci 5tich minut vybrali auto s garaze nak. centra - klasicky ako som pisal pretocenim zamku, tzn. kluc ide do zamku strcit len do polovice... nerobte si iluzie o zabezpeceni fabii, za par sekund sa do nich dostane aj 5rocne decko... -
« Re: nove polo vs. fabia
Tak to mate u vas nejake pokrivene cena.
Pro cesky trh nejsou ceny pola zatim k dispozici(alespon ne na www).
V nemecku jsou vsak ceny nasledujici:
Fabia Comfort 1.4 55 kW 16V 12 950,- EURO
Polo Trendline 1.4 55 kW 16V 13 275,- EURO
Polo Comfortline 1.4 55 kW 16V 13 550,- EURO
"-- skrytý --" 27.02.02 13:27
« nove polo vs. fabia
co vy na to?
polo 1.4 16V 55kW Trendline --- 384 000 SKK
fabia 1.4 16V 55kW Comfort --- 433.900 SKK
Ze by MB vsadila na to, ze cenou treba predstihnut aj VW? Zeby silny kurz CZK? To sa mi nejak nepaci... Podla mna dost vela potencionalnych kupcov fabie zvoli polo. -
"-- skrytý --" 27.02.02 13:19
« Re: Zabezpeceni Skodovek
to Tomplee: akoze nepoznas nikoho, kto by sa do toho dostal. kamarat ma fabiu, kebyze s kina prideme o 5 minut neskor, nema tam celu fabku! a auto bolo zamknute, ked k nemu prisiel. ale budiky aj s imobilizerom si uz zobrali. tak ake, ze sa tam nikto nedostane. -
« Re: Zabezpeceni Skodovek
to fidak - to nie su informacie, to je moja zdrvujuca prax, bohuzial nie ako zlodeja, ale ako obete :)
mozno co sa tyka tych testov islo o otvorenie bez poskodenia cohokolvek, ja som mal poskodeny zamok, kto si ho chce prestudovat, je vystaveny u mna na policke nad postelou :)

What about K&N? U TDI (stejně jako u všech turbomotorů) má jednoznačný přínos na výkonu (cca 8%), zejména na pružném zrychlení z nižších otáček a rovněž se mi o cca 0,5l snížila spotřeba. Mluvím o kitu, ne boxovém. Tam je samozřejmě rozdíl menší. Tak do 4%.