Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  14:52

« Re: to Lobok

ATX tady nabízel experiment s brzdou a hledal pokud vím víc zájemců.Nebylo by naškodu,kdyby ten druhej z vás zkusil třeba jinou firmu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  13:08

Půjdeš potom na brzdu? Mám totiž stejnej motor, stejné dilema s emisema a ze všech nabídek jsem si vybral stejnou firmu - Cimbu. Zatím mi ale chybí zbytečných 10.000,- Ve chvíli, kdy je budu mít bude důležitá informace, jestli to má opravdu význam - ale od někoho kdo to aplikoval na stejný motor a né žádné teorie a porovnávání s jinýma motorama.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  11:45

« Re: Dalsia vyrobna chyba

teda nie ze by som ti to zelal...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  11:44

« Re: Dalsia vyrobna chyba

chlape, ty snad este aj za 5 rokov budes chodit na zarucne opravy...:)
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.02  11:12

« Dalsia vyrobna chyba

Zeby 4. v poradi? Po vymene chladica a tesnenia pod hlavou v ramci zaruky a vymene serva po zaruke ale uznali este zaruku mi prave menia celne sklo. Vcera ked som si po robote sadol do auta bolo prasknute. Samo od seba. Nevidno na nom nic, len prasklinu, ziadny zasah zvonka ani zvnutra. Na strane vodica, uplne od kraju skla, smerom k stredu a potom hore, asi 25cm cista prasklina. Nasiju to ako zarucnu opravu, ale uz mi fakt pomaly dochadza trpezlivost. Pytam sa dokedy?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  11:09

« Re: Poklice

No to je mozne, jed na to ale nezoberiem :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  09:50

« to a

V žádném případě se tam 205/55R16 nevejdou!!! Viděl jsem na salonu v brně Autostyl Janko Fabii na tomto rozměru nouzově obutou a nešlo zatáčet + kola při propružení kontaktovala podběhy. 205/45R16 nebo 215/40R16 s patřičným rozměrem ráfku a ET jsou O.K. Máš už liťáky???
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  09:46

« Re: A co Matador Aquila?

A co chceš o nich vědět ? Můžu poreferovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  08:55

Renocar jsou řídící jednotky Cimbu+zlodějská přirážka.Takže asi přímo u Cimbu to bude lepší.Úpravci slibujou lecos,třeba +7kW čipem,ale jestli to nejsou úplný magoři tak to emisema projde.Ono se stává ,že emisema projde i motor s vadným katalyzátorem takže z tohohle bych strach neměl.Pokud půjdeš na brzdu konečně nám objasníš to temno kolem čipů.
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.02  08:38

« A co Matador Aquila?

www.matador.sk

• 00 Reagovat !

foto

07.03.02  08:36

« Velké kola

Jak velké kola jdou dát na Fabii na léto?
    Vejdou se tam 205/55 R16 z Octavie? Co pro to potřeba udělat? Půjdou ještě podložkama vysunout?
    Máte někdo praktické zkušenosti? Dík!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  06:31

Asi to budu já. U kolegy jsou výsledky tak přesvědčivé , že do toho asi půjdu. Ještě o tom také uvažuje můj nadřízený - ředitel.
    Vypadá to tak na duben, nechám to udělat u Cimbu, protože nechci měnit ŘJ a mají nižší cenu než Renocar.
    Jediné co mě od toho trochu odrazuje jsou limity emisí po úpravě. Úpravci slibují, že to po úpravě vyhovuje, ale můžu jim věřit?
    Co vy na to? Jedná se o 1.4/44kW.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 06.03.02  19:41

slavos> Ale zabudol si na to, že bežný zlodej má vo vrecku nôž a tým tú umelohmotnú pásku hravo prereže. Ber na to jed!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.02  15:58

« Re: Zabezpeceni Skodovek - hmlovky

bluedream> ano mozes, polocas kradeze vsak bude u alu urcite mensi ako u puklic ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.02  15:51

ked pojdem okolo omw, pozriem sa na ne. este som pekne noname puklice na fabiu nevidel...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.02  15:39

......na pumpě se ale prodávají neznačkové poklice 13", 14", 15" a stejné se prodávají např. na OMV pumpách po celém světě......a to je trošku jiný dvorek. A protože se přece jen na našem trhu objevují kryty i na 14" kola v několikerém provedení, tak já bych do toho ten milion nedal....pokud bych neměl objednávku od distributora.........nebo prodejce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.02  14:19

« Re: Poklice - good deal

povedzme, ze je uz nejaka firma, ktora robi plastove odliatky a chyba jej len forma. Kupia ju za milion... vyrobne naklady budu 150/ks, predajna cena 300/ks, staci predat 6667 kusov, co je pre 1667 aut a forma je zaplatena... co podla poctu fabii nie je problem... mozno by sa to potom tak nekradlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.02  14:11

najjednoduchsie by bolo kontaktovat tu firmu, ktora to dodava... ked na pumpe predavaju sadu za 500 SKK, tak urcite nema vacsie naklady... lenze samozrejme to ta firma neurobi, ked ma taku dobru zakazku.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.02  13:59

Víš kolik by stála jen taková forma na podobné výlisky ?? Pochybuju, že by se vešla do jednoho milionu, a pokud bys tam chtěl mít navíc znak nebo nápis......prostě bys jich musel prodat desítky tisíc za rok, a to zas tak jednoduché není.........ale jestli má někdo zájem, formu zařídím :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.02  13:52

nikto sa predsa neodvazi porusovat autorske prava panov designerov puklic zo Skodovky..:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…