Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  16:17

« Re: Velké kola > mini

Šmankote i takovýhle lidi se už dokážou připojit na internet? A proklikat se až sem...

Mimochodem takhle psal jeden můj spolužák v 7. třídě, co se jmenoval Báno (o jeho národnosti se určitě nemusím rozepisovat :-)

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  14:59

« Re: Velké kola

To Mini: Tím, že se daj na auto velký kola poloosy rozhodně netrpěj o nic víc než s malejma kolama, to jen pro upřesnění... Já teda osobně mám BMW, ale diesela se kterým si jezdím spokojeně celej tejden a ne jenom divočiny o víkendu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  14:34

Panove, kde je tolerance? Kdyz potka pankac ulizanyho tak si o nem rekne, ze je lizna, ulizanej o pankaci, ze je pako.. svoboda vyjadreni nazoru. Ja mam rad Japonsky auta, soused je nesnasi, protoze je na Americky. Jako ja nikdy nepochopim, ze nekdo muze dat za maly a obycejny vozitko byt vysperkovany trictvrte milionu, druhej zase nepochopi mne, ze radeji dam polovic za dva roky starou Mazdu..
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  14:18

to je teda fakt prasopis
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  13:43

MINI > Ja myslim, ze s Tvym pravopisem zadnou skolu nikdy nedodelas. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  13:21

Já si oježděné M3 nekupuju, protože na něj nemám. Nedivým se, že nesnášíš lidi jako já (ikdyž já proti tobě nic nemám), protože ti vždy a všude ujedou. Já sem mimochodem taky škodovkář (120L), protože sem chudej student. Až školu dodělám, radši si koupím staré BMW, protože sem do BMW nadšenec a radši se s ním svezu jen o výkendu, ale zato pořádně, než abych se každej den vozil ve škodovce. ps napiš, jak dlouho ti vydrželi poloosy s těma velkejma kolama.
  • 00 Reagovat !

foto

14.03.02  12:59

« 1.4MPI

Hlavně se tam musí dát KIT přímýho sání, pak te pojede:))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.03.02  12:32

No, tak nevim, kteří týpci jsou lepší: ti, co si kupují oježděné M3, nebo ti, co si na Fabie apod. rvou velká kola, patlaj mračítka a spoilery a samolepky, na 1,4MPI nesmyslně bastlej "čipy", a pak někde tahaj triko, co maj za bourák...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  11:33

MINI. nechci oježděné M3, protože nesnáším týpky tvého ražení, kteří si kupují oježděné M3 a pak mudrují o autech :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  08:18

« Re: ABS

ha ha já tam ale překlepů tak to radši napíšu znova bez překlepů :-)

A další neznalej co si myslel,že ABS má kratší brznou dráhu... :-) Na suchu ne, na suchu ne. Holt na suchým asfaltu zablokovany kola brzdej rychleji, nez kola protacejici se. No a ABS neni system pro rychlejší brždění, ABS ti zarucuje ze se nedostanes do smyku a hlavne, ze bude auto pri intenzivnim brzdeni stale ovladatelne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.02  08:16

« Re: ABS

A další neznalej co si myslel,že ABS má kratší brznou dráhu... :-) Na suchu ne, na suchu ne. Holt na suchým asfaltu zablokovany kola brzdej rychleji, nez kola protacejici se. No a ABS neni system pro rychleji brzdeni, ABS ti nej zarucuje ze se nedostanes do smysku a hlavne ze bude auto pri intenzivnim brzdeni stale ovladatelne.
  • 00 Reagovat !

foto

14.03.02  08:06

« ABS

Mate tu nekdo zkusenosti s ABS. Ja ho mam a v zime jsem si ho pochvaloval, kdyz jsem dnes ale nedobrzdil na suche silnici, ackoliv ta baba prede mnou na to az tak nedupla, tak se tazi zda je normalni, delsi brzdna draha na suchem povrchu.
    Domnival jsem se, ze brzdeni na hranici adheze by melo byt vzdy nejucinejsi. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 13.03.02  21:27

Akože stále v servise? Ja mám síce iba Feliciu, ale v servise bola len 4 + 2x. A to má 74.000 km. 4x bola na pravidelnej prehliadke a 2x nadplán. Raz mi zničili dvere vylomením zámku a týždeň na to ma zozadu nabúrala jedna ženská. A to je Felicia považovaná za omnoho horšie auto ako Fabia. Tak vo co go?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  18:26

Uz sa to tu niekolkokrat preberalo... niekto proste nie je priaznivcom ojazdenych aut. Je to volba so vsetkymi pre a proti (uvadzat ich myslim netreba), na to neexistuje jednoznacna odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  15:24

Zajímalo by mně, když chceš nadupaný auto se širokejma kolama, proč neprodáš Fabiána a nekoupíš si ojetou M3 nebo M5 od BMW?Prosím odpověz, zajímal by mě tvůj názor.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  15:18

« Re: Dalsia vyrobna chyba

Kdyby sis radši za ty prachy koupil 3 roky starou Toyotu, nebo Mazdu, nebo Mitsubishi nemusel bys nic řešit. A vozil by ses v pořádný káře, a ne v nějaký nákupní tašce, která je furt v servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  14:58

« Re: Vymena

hmm no ja vlastnim 16v 101PS :-)

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.02  14:23

alebo prid do blavy a tam sa ta pytat nebudu, tam sa rovno odvezu...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.02  13:49

Malem mi prijde, ze nekde v patagonii, ze nevideli auto s napisem 16V, nechces se doufam taky svezt, ze se ptas, kde jezdim ? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.02  17:05

povedz im ze ti to jazdi horsie ako mpi, ze lutujes, ze si to kupil a budes mat hned pokoj :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…