Škoda Fabia
« Re: Velké kola
Panove, kde je tolerance? Kdyz potka pankac ulizanyho tak si o nem rekne, ze je lizna, ulizanej o pankaci, ze je pako.. svoboda vyjadreni nazoru. Ja mam rad Japonsky auta, soused je nesnasi, protoze je na Americky. Jako ja nikdy nepochopim, ze nekdo muze dat za maly a obycejny vozitko byt vysperkovany trictvrte milionu, druhej zase nepochopi mne, ze radeji dam polovic za dva roky starou Mazdu.. -
« Re: Velké kola
Já si oježděné M3 nekupuju, protože na něj nemám. Nedivým se, že nesnášíš lidi jako já (ikdyž já proti tobě nic nemám), protože ti vždy a všude ujedou. Já sem mimochodem taky škodovkář (120L), protože sem chudej student. Až školu dodělám, radši si koupím staré BMW, protože sem do BMW nadšenec a radši se s ním svezu jen o výkendu, ale zato pořádně, než abych se každej den vozil ve škodovce. ps napiš, jak dlouho ti vydrželi poloosy s těma velkejma kolama. -
« Re: ABS
ha ha já tam ale překlepů tak to radši napíšu znova bez překlepů :-)
A další neznalej co si myslel,že ABS má kratší brznou dráhu... :-) Na suchu ne, na suchu ne. Holt na suchým asfaltu zablokovany kola brzdej rychleji, nez kola protacejici se. No a ABS neni system pro rychlejší brždění, ABS ti zarucuje ze se nedostanes do smyku a hlavne, ze bude auto pri intenzivnim brzdeni stale ovladatelne. -
« Re: ABS
A další neznalej co si myslel,že ABS má kratší brznou dráhu... :-) Na suchu ne, na suchu ne. Holt na suchým asfaltu zablokovany kola brzdej rychleji, nez kola protacejici se. No a ABS neni system pro rychleji brzdeni, ABS ti nej zarucuje ze se nedostanes do smysku a hlavne ze bude auto pri intenzivnim brzdeni stale ovladatelne. -
« ABS
Mate tu nekdo zkusenosti s ABS. Ja ho mam a v zime jsem si ho pochvaloval, kdyz jsem dnes ale nedobrzdil na suche silnici, ackoliv ta baba prede mnou na to az tak nedupla, tak se tazi zda je normalni, delsi brzdna draha na suchem povrchu.
Domnival jsem se, ze brzdeni na hranici adheze by melo byt vzdy nejucinejsi. Diky. -
Diamant 13.03.02 21:27
« Re: Velké kola
Akože stále v servise? Ja mám síce iba Feliciu, ale v servise bola len 4 + 2x. A to má 74.000 km. 4x bola na pravidelnej prehliadke a 2x nadplán. Raz mi zničili dvere vylomením zámku a týždeň na to ma zozadu nabúrala jedna ženská. A to je Felicia považovaná za omnoho horšie auto ako Fabia. Tak vo co go?

Mimochodem takhle psal jeden můj spolužák v 7. třídě, co se jmenoval Báno (o jeho národnosti se určitě nemusím rozepisovat :-)
PeeKaa