Škoda Fabia
« Re: Nové auto - záběh motoru
prvnich 1500 nevytacet, jezdit v klidku, nezatezovat. Ale i kdyz pojedes se 4 lidma 130 tak v pohode .... pak to zacni pomalu vytacet a kombinuj klidny jizdy se sportovnejsima (i kdyz to zadnej sportak neni). .. ale firemni auto dostane vetsinou pekne naprdel, tak uvidis -
« Palubní počítač - Fabia Style, Clasic
Právě sem se dozvěděl jakým způsobem lze mít palubní počítač i u Stylu nebo Clasika. Pokud si objednáte klimatizaci, součástí je i palubní počítač. Je to prej jedinej způsob jak mít palubák i ve výbavě pod Comfortem. Ve čtvrtek uvidím jestli nekecaj. -
« Nové auto - záběh motoru
Zdravím všechny přispěvovatele. Pokusil sem se o téměř nadlidský úkol a to o přečtení všech příspěvků. Po 14 dnech postupného přečítání sem to vzdal asi po 5000 příspěvcích uff. Musím ale říct že sem se dozvěděl celkem zajímavé věci a občas se i velmi dobře bavil :-)
Chtěl sem se Vás všech zeptat na pár věcí na který sem nenarazil anebo jich moc nebylo.
Pořizujeme firemní auto je to Fabia Style 1,4 50kW
nechci tady polemizovat jestli je to výhodná nabídka nebo ne pro mě určitě ano neboť bych jinak měl clasika toto je přeci jen lepší.
Auto si půjdu převzít ve čtvrtek a zajímá mě přesto že je to moje třetí auto jak byste ho zajížděli Vy. Už sem slyšel hodně rad... vytáčet vytáčet nebo zase opak...Co radíte?
Myslíte že se vyplatí zajíždět s V-power?
Má vliv při zajíždějí celkový zatížení auta? Mám jako jednu z prvních jízdu 4 lidí + zavazadla do Prahy 160km a zpět?
Po jaké době (kilometrech) považujete auto za zajeté? Předem díky
« Re: Vykradená Fabia
Tak to máš ještě kliku.
Já včera viděl oktávku, s těma zámkama s pojišťovacím šroubkem, aby ho povolili vypáčlili lem dveří a pak už klasicky vytrhli vložku, auto otevřeli a nastartovali i s alarmem a imobilizérem originál Škoda a odjeli, načež se mi pokoušeli ujet, ale asi po 30 km projeli zatáčku rovně.
« Re: to mib
Zcela nezaujatě, musís říct, že Fabia má lepší jízdní vlastnosti než Octavia. A celkově dojem z jízdy je lepší. A ve Fabii nemám pocit, že jedu v nějakém malém autě. Pokud se nějaké auto v zatačkách vlní tak to je Octavie. Občas mám pocit, že řídím Cadillaca a ne Octavku. Když se zavlnila v zatačce, tak jsem chvilku netušil v kterým, že jsem autě :) -
"-- skrytý --" 24.03.02 23:16
« Jéžišmaria -->Hřebenky s Fabii 1.4MPI
Tak jsem konecne odtrhl oci od nadsenych recenzi na Fabii snad ve vsech novinach ( jizdni vlastnosti) a chvíli jsem trápil v sobotu Fábii MPI v silne zatáčkovité trati na Hřebenkách P-5.
ze 1.4MPI neni zadny divoch, to uz vim, ale ze se Fabie bude vlnit !!!! a pomerne nervozne chovat v zatackach ??? Je pravda, ze takhle na krev asi nikdo obvykle zatacky nejezdi, ale srovnam-li chovani s Octavii, Mondeem a Astrou , tak je Fabia propadak. Vim ze nesrovnavam auta stejnych trid, ale ... ja osobne bych si ji proste nekoupil ani s 3.0V6 a upravou WRC. -
« Vykradená Fabia
Včera v noci okolo třetí mi nějací dva místní týpci (bydlím na vesnici) vykradli Fabku. Přetočili zámek, vzali panel od rádia. Pak začal řvát alarm, což je vyrušilo, když jsem vykoukl z okna, byli už pekně daleko.
Druhý den jsem jsem nechal v servisu vyměnit vložky (cca 800 Kč) a koupil nové rádio (7600 Kč).
Věřil jsem tomu, že na naší malé vesničce se nekrade, holt už si budu brát panel od rádia i domů. Chtěl jsem nechat zrušit i ten poslední zámek u řidiče, jenomže při poruše dálkáče bych se do auta nedostal.
Ponaučení: ani alarm auto neochrání, přitom to světýlko u kliky bliká jako splašený.