Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  21:37

« to howard

Tak neteoretizuj a už s tím podvozkem konečně něco udělej :o)
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.02  16:19

« Fabia Style

tak sem dneska převzal novou Fabii už sem najel cca 35km (kolem města,) no a s Felicií se to po stránce komfortu nedá vůbec srovnat, člověk se prostě cítí jako v jiným světě co se týká hluku řekl bych že plně srovnatelné s novou Lagunou. Se kterou občas taky jezdím. Zajímavé je že spolu s tou klimatizací je opravdu palubní počítač i do clasika. Další příjemný překvapení jsou pneumatiky 195/50 R15" Bridgestouny to auto na nich vypadá uplně jinak:-) Nehledě na novou barvu Zelenou Agave se kterou jsem zatím Fabku neviděl. Co se týká e-gasu tak nevím jestli s tím škoda něco udělala ,ale nezaregistroval jsem nějakou prodlevu všechno jede tak jak má plynule a rychle. No a abych tady jenom nebásnil co mě vadí je motor naštěstí, jsem ukecal 50kW ale oproti mé 1,6 ve Felicii se to nedá srovnat je to prostě na takový klidnější ježdění a sem zvědav jak se budu přispůsobovat... hlavně až začnu předjíždět kamion a vono to nějak nepojede 8-o No uvidím. Celkovej dojem je ale vážně perfektní.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  13:53

« Re: to howard

:-))) tak to zkus v praxi, kdyz je to moc teoreticke :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.02  11:07

« Fabie? Odkud ten název?

Tak mne tak napadlo, kde vzala Škodovka ten název Fabie? (o:
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 28.03.02  10:57

fija> To uz je na me prilis teorie :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  09:57

Howard>s podobne upravenym asi ne. Mozna, ze hranice pro upravu u RSka jsou dal nez u Fabie, pak ho upravis vic a bude lepsi.
    Octavia WRC sice jezdi, ale taky se koukni na jeji vysledky :-))
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 28.03.02  09:36

fija> No uz jsme to kdysi davno s Hufem probirali, ale presto jeste jednou kratce. Vyssi hmotnost nevadi (neni o tolik vyssi a taky jsou tam vetsi gumy, malicko vetsi rozvor, sirka...). Previsy jsou sice vetsi, ale kdyby byly tak moc skodlive, proc by potom jezdila Octavia WRC? Dalsi vec je u me zpevnena karoserie, excelentni brzdy atd.

Zkratka si myslim (a celkem si za tim i stojim), ze RS s upravenym podvozkem strci do kapsy i Hufovu Fabku.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  07:29

Howard> myslim, ze to neni "docasu". Octavia diky vyssi hmotnosti a previsum bude IMHO vzdycky horsi, pri srovnatelne upravenem podvozku jako u Fabie. A Hufovo Fabka sedi fakt jak pribita (prilepena) k vozovce ... to mu nelze uprit !
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  07:27

« Re: Diamant má Fabiu

to nevypada na 2.0, spis na MPI :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  23:28

« to Diamant mající Fabii

To máš ten 2.0?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 27.03.02  21:42

« Diamant má Fabiu

Nazdar ľudia! Tak vám oznamujem novinku. Od dnes sa už aj ja radím medzi majiteľov Fabií. Nabehol som dnes 200 km a spotreba je zatiaľ príšerná. Pevne verím, že sa to po nejakej tej tisícke km sa to znormalizuje. Momentálne je to pri kombinovanej jazde mesto/mimo cca 8,5 a iba mimo mesta 6,8. Ale inak maximálna spokojnosť.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 27.03.02  11:35

to ATX & Huf: Vseho do casu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  10:43

« Re: halogenky

Robil som to v zime a v tme, nadaval som ako pohan. Je to tam fakt natesno.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  10:31

« to howard

Veř tomu, že Hufova F sedí lépe...
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 27.03.02  01:33

« Fabia x Octavia

Teda kuci nevim, ale jeste jsem nejel ve Fabii, ktera by sedela lip nez moje Octavka.

Na druhou stranu je pravda, ze jsem jeste nejel s Hufem :o)

• « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  14:46

« to mkral

Na to, žes s mým autem nejel, máš celkem správné představy :o) - teda pokud pod pojmem lepší bereš jistější a bezpečnější. Pohodlnější ne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.02  13:36

« blinkr??

jak vyndat blinkr?? jako u starejch oktavek mi to neslo - tzn. vytlačit. je na to nakej figl, nebo se musi odsroubovat podbeh?? jo a pasuje ten z fabky do oktavky ??? dikes
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.02  11:31

« Re: Jéžišmaria -->Hřebenky s Fabii 1.4MPI

mib, pockaj. huf ti povie, ze to mas zle obute, neznizil si, nedal KN, a nedal podlozky. potom tato fabia bude jazdit lepsie, ako 80% aut vyssej triedy ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  11:20

« Re: to fija

znas mne, z venku to auto musi bejt "fuj", tj nijak napadny - plechace, pokud mozno orezle a bez poklic, nemyte auto ... :-))))
    Srovnavam default vybavy kol, u Fabky i Octavky.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  10:01

« to fija

Tak to je. Máš pravdu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…