Škoda Fabia
« Fabia Style
tak sem dneska převzal novou Fabii už sem najel cca 35km (kolem města,) no a s Felicií se to po stránce komfortu nedá vůbec srovnat, člověk se prostě cítí jako v jiným světě co se týká hluku řekl bych že plně srovnatelné s novou Lagunou. Se kterou občas taky jezdím. Zajímavé je že spolu s tou klimatizací je opravdu palubní počítač i do clasika. Další příjemný překvapení jsou pneumatiky 195/50 R15" Bridgestouny to auto na nich vypadá uplně jinak:-) Nehledě na novou barvu Zelenou Agave se kterou jsem zatím Fabku neviděl. Co se týká e-gasu tak nevím jestli s tím škoda něco udělala ,ale nezaregistroval jsem nějakou prodlevu všechno jede tak jak má plynule a rychle. No a abych tady jenom nebásnil co mě vadí je motor naštěstí, jsem ukecal 50kW ale oproti mé 1,6 ve Felicii se to nedá srovnat je to prostě na takový klidnější ježdění a sem zvědav jak se budu přispůsobovat... hlavně až začnu předjíždět kamion a vono to nějak nepojede 8-o No uvidím. Celkovej dojem je ale vážně perfektní. -
Howard 28.03.02 09:36
« Re: to howard
fija> No uz jsme to kdysi davno s Hufem probirali, ale presto jeste jednou kratce. Vyssi hmotnost nevadi (neni o tolik vyssi a taky jsou tam vetsi gumy, malicko vetsi rozvor, sirka...). Previsy jsou sice vetsi, ale kdyby byly tak moc skodlive, proc by potom jezdila Octavia WRC? Dalsi vec je u me zpevnena karoserie, excelentni brzdy atd.
Zkratka si myslim (a celkem si za tim i stojim), ze RS s upravenym podvozkem strci do kapsy i Hufovu Fabku. -
Diamant 27.03.02 21:42
« Diamant má Fabiu
Nazdar ľudia! Tak vám oznamujem novinku. Od dnes sa už aj ja radím medzi majiteľov Fabií. Nabehol som dnes 200 km a spotreba je zatiaľ príšerná. Pevne verím, že sa to po nejakej tej tisícke km sa to znormalizuje. Momentálne je to pri kombinovanej jazde mesto/mimo cca 8,5 a iba mimo mesta 6,8. Ale inak maximálna spokojnosť.