Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Fabia Style - vybava,cena
No já, když jsem dělal v jedné firmě tak jsem objednával 6ks Felice combi Triumf. A chtěl jsem samozřejmě co nejlepší cenu. Drtil jsem každého prodejce co to šlo, až z jednoho vylezlo, že cenu samotného auto snížit nemůžou (sleva od 10ks) ale kdo děla v mobilních telefonech tak vi co je to marketingovej fond. No a z něho se da čerpat pro podporu prodeje. A na jedno auto je právě, že tuším 10 tis Kč. Takže vesměs je to autoradio zadarmo. Nebo trapný zástěrky a koberečky (proč nejsou ve standardu ???) Prodejce se musi tlacit a tlacit, ostatně autosalonu na škodovky je.... -
« Fabia Style - vybava,cena
Takže základ Style 1,4 50kW = 324 900,-
k tomu ABS cca 17 000,- + Automatická klimatizace 35 000,- + Construct 7000,- = 383 900,-
Ještě se do toho auta dneska montoval Sherlog Lite + 1 rok dopředu poplatky = 16 000,-
Co se podrobné výbavy je to všechno na webech škody. Jediné co sem nevěděl je ten palubní počítač v ceně klimatizace.
Takže ta celá sranda vyšla okolo 400 000,- pokud k tomu připočtu havarijní a povinný pojištění je to někde 414 000,- což je celekm darda nedovedu si to nějak představit že bych si tohle měl pořizovat za svý ze svýho platu :-(
U dealera jsem uhádal zadarmo zástěrky :-) 250,- + koberce 1200,- + montáž Construkta prej 2000,- + poviná výbava asi? 800,- + přihlášení SPZ 600,-+ neučtování dopravy 1200,- celkem tedy zhruba 6000,- někde vzadu sem četl že někdo uhádal výbavu za 10 000 tak to gratuluju.
Ale už sem velmi zvědav na nástupce Fabie už si moc nedovedu představit v čem to bude lepší?
-
Diamant 29.03.02 13:26
« Re: to Diamant
Nie nemam. Navyse su tie xenony priserne drahe a do Fabie by som ich tak ci onak nedaval. Ved Fabia ma vyborne svetla aj bez xenonov. A mne sa akosi ta modra farba nepozdava. Nedavno som sedel vecer na parkovisku v otcovej Fabii a vedla mna nastartovalo RSko. Nedalo mi, a zapalil som svetla na Fabii a mal som dojem, ze tie xenony na RSku svietia hrosie. Viem, ze je to hluspost, ale moj subjektiny dojem bol taky. Navyse direktor ma nove auto bez xenonov a pochvaluje si, ze to nove lepsie svieti, ako to stare s xenonmi. Takze asi na tom daco bude. -
« to Smarty:
Mám pocit, že to odstranění prodlevy plynu by ti udělali v rámci záruky i ve Škoda servisech, a to zdarma. Alespoň tak mi to při koupi novýho vozu bylo řečeno (když jsem se na tu prodlevu ptal), no žádnou jsem tam ale neměl, takže o nic nejde (výroba 12/2000). -
Howard 29.03.02 11:12
« Re: to howard
Huf> No jo, minuly rok uz jsem do toho chtel i skocit, ovsem casove to nevyslo. Ted zase zarizuju novy byt (v Nemecku), takze jeste par mesicu to bude muset pockat, neb se docela financne vycerpavam. A taky toho chci udelat vic naraz, at neztracim cas s kazdou malickosti zvlast. No a omezovat se a setrit se mi nechce, na to se mam prilis rad :)
Ale neboj, az to bude, tak se o tom dozvis a budou se ti sbihat sliny a budes ronit slzy, ze mas "jenom" Fabii ;o) -
Diamant 29.03.02 08:12
« Re: Fabia Style
OK. Ja mám krátku (podľa mňa najkrajšiu) Fabiu, momentálne už nevyrábanú červenú Rallye, silnejšie MPI s ťažným. A je tam aj PP, klima, hmlovky, 15" elektróny, el. okná, centrál s DO, ABS + ..., 4 airbagy, el. zrkadlá. Cenu nemá zmysel písať, lebo vám v ČR by sa to zdalo veľa. Tak si to vyskladaj v cenníku. -
« ECU , E-Gas, prodleva a tak :)
Tak jsme s Michalem do me Fabky nainstalovali novou jednotku se SW z konce roku 2001. Heureka !!! Silena prodleva na plynu je pryc. SW se zda byt uz zoptimalizovan, plyn reaguje na pedal takrka okamzite a hlavne take nema to zpozdeni pri pusteni plynoveho pedalu, coz vedlo k neprijemnemu cukani. Proste mam z toho hned jinej pocit... -
Diamant 28.03.02 22:41
« Re: Fabia Style
Nazdar! Aj ja mám novú Fabiu a priplatil som za 15" elektróny a tiež tam mám Bridgestone. Zdajú sa mi však dosť hlučné. Aj tebe? Ale inak maximálna spokojnosť. Ja som mal (teda ešte mám) Feliciu Combi 1,3/50 MPI. Zdá sa mi, že tá Fabia je po motorickej stránke na tom lepšie. Samozrejme to nádherné ticho, skvelý podvozok a super sedenie ma veľmi potešilo. A posilňovač riadenia tiež :o) Ale aj ja mám výhradu. Spotreba je oproti Felicii zatiaľ tak o 1 liter vyššia. Ale mám 300 km, tak sa časom uvidí. Hoci som prešiel moju obvyklú trasu 46 km cez kopcovitý terén pri priemere 64 km/h so spotrebou 5,8 a Felicia pri rovnakom rýchlostnom priemere spotrebovala 6,03 l/100km. -
Diamant 28.03.02 22:04
« Re: Fabie? Odkud ten název?
Je to umelé slovo. Podmienkou bolo, že má končiť na "ia" a začínať na "F" a ostatok už dorobili. Ďalšia podmienka bola, že to slovo musí vo všetkých svetových jazykoch znieť príjemne, nesmie znamenať nič lé a pokiaľ možno, nemalo by znamenať nič. Tak je tu Fabia a mne sa ten názov páči. Taký Buperb je už horší.

[odkaz]