Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

02.04.02  14:17

« piranha

Tak konecne jsem zase neco malo nafotil

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 29.03.02  20:56

« Re: to Diamant

No zapálil, ale nechceli veľmi horieť. Hlavne tie predné. Ale napokon som ich presvedčil horákom na plyn :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  15:19

« Re: Fabia Style - vybava,cena

No já, když jsem dělal v jedné firmě tak jsem objednával 6ks Felice combi Triumf. A chtěl jsem samozřejmě co nejlepší cenu. Drtil jsem každého prodejce co to šlo, až z jednoho vylezlo, že cenu samotného auto snížit nemůžou (sleva od 10ks) ale kdo děla v mobilních telefonech tak vi co je to marketingovej fond. No a z něho se da čerpat pro podporu prodeje. A na jedno auto je právě, že tuším 10 tis Kč. Takže vesměs je to autoradio zadarmo. Nebo trapný zástěrky a koberečky (proč nejsou ve standardu ???) Prodejce se musi tlacit a tlacit, ostatně autosalonu na škodovky je....
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.02  15:07

« Fabia Style - vybava,cena

Takže základ Style 1,4 50kW = 324 900,-
    k tomu ABS cca 17 000,- + Automatická klimatizace 35 000,- + Construct 7000,- = 383 900,-
    Ještě se do toho auta dneska montoval Sherlog Lite + 1 rok dopředu poplatky = 16 000,-
    Co se podrobné výbavy je to všechno na webech škody. Jediné co sem nevěděl je ten palubní počítač v ceně klimatizace.
    Takže ta celá sranda vyšla okolo 400 000,- pokud k tomu připočtu havarijní a povinný pojištění je to někde 414 000,- což je celekm darda nedovedu si to nějak představit že bych si tohle měl pořizovat za svý ze svýho platu :-(
    U dealera jsem uhádal zadarmo zástěrky :-) 250,- + koberce 1200,- + montáž Construkta prej 2000,- + poviná výbava asi? 800,- + přihlášení SPZ 600,-+ neučtování dopravy 1200,- celkem tedy zhruba 6000,- někde vzadu sem četl že někdo uhádal výbavu za 10 000 tak to gratuluju.
    Ale už sem velmi zvědav na nástupce Fabie už si moc nedovedu představit v čem to bude lepší?

• « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  13:53

Ty jsi zapálil světla??? To ti asi na záruku neuznají :o))
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 29.03.02  13:26

Nie nemam. Navyse su tie xenony priserne drahe a do Fabie by som ich tak ci onak nedaval. Ved Fabia ma vyborne svetla aj bez xenonov. A mne sa akosi ta modra farba nepozdava. Nedavno som sedel vecer na parkovisku v otcovej Fabii a vedla mna nastartovalo RSko. Nedalo mi, a zapalil som svetla na Fabii a mal som dojem, ze tie xenony na RSku svietia hrosie. Viem, ze je to hluspost, ale moj subjektiny dojem bol taky. Navyse direktor ma nove auto bez xenonov a pochvaluje si, ze to nove lepsie svieti, ako to stare s xenonmi. Takze asi na tom daco bude.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  13:10

« Re: to Smarty:

Bohuzel moje auto je 2 roky stare a zaruka uz na nej davno zadna neni. Pocit z jizdy po meste je ted uplne neco jineho...
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.02  12:51

« to Smarty:

Mám pocit, že to odstranění prodlevy plynu by ti udělali v rámci záruky i ve Škoda servisech, a to zdarma. Alespoň tak mi to při koupi novýho vozu bylo řečeno (když jsem se na tu prodlevu ptal), no žádnou jsem tam ale neměl, takže o nic nejde (výroba 12/2000).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  11:48

« to Diamant

Máš ESP? A Xenony?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  11:47

« to howard

Tak to si pospěš, abych tu Fabii ještě v době upravování Tvého RSka měl ;o)

BTW, Viděl jsem v Brně na okruhu Leona Cupru a můžu Ti říct, že je to fakt pěkné autko.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 29.03.02  11:12

« Re: to howard

Huf> No jo, minuly rok uz jsem do toho chtel i skocit, ovsem casove to nevyslo. Ted zase zarizuju novy byt (v Nemecku), takze jeste par mesicu to bude muset pockat, neb se docela financne vycerpavam. A taky toho chci udelat vic naraz, at neztracim cas s kazdou malickosti zvlast. No a omezovat se a setrit se mi nechce, na to se mam prilis rad :)

Ale neboj, az to bude, tak se o tom dozvis a budou se ti sbihat sliny a budes ronit slzy, ze mas "jenom" Fabii ;o)

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 29.03.02  10:46

« Re: Fabia Style

Este o trochu viacej. Ale v podstate si sa strafil.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  08:22

teda jako ve slovenskejch ...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  08:21

to bude tak za pul melounu, ne ? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 29.03.02  08:12

OK. Ja mám krátku (podľa mňa najkrajšiu) Fabiu, momentálne už nevyrábanú červenú Rallye, silnejšie MPI s ťažným. A je tam aj PP, klima, hmlovky, 15" elektróny, el. okná, centrál s DO, ABS + ..., 4 airbagy, el. zrkadlá. Cenu nemá zmysel písať, lebo vám v ČR by sa to zdalo veľa. Tak si to vyskladaj v cenníku.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  08:07

« Re: ECU , E-Gas, prodleva a tak :)

to smarty: napis mi na mail co to stálo. Moje zaba ma tu stejnou Fabku co ty a ja obcas ridim a tyhle veci mše taky serou.Diky complexcargo@razdva.cz
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.02  07:48

« ECU , E-Gas, prodleva a tak :)

Tak jsme s Michalem do me Fabky nainstalovali novou jednotku se SW z konce roku 2001. Heureka !!! Silena prodleva na plynu je pryc. SW se zda byt uz zoptimalizovan, plyn reaguje na pedal takrka okamzite a hlavne take nema to zpozdeni pri pusteni plynoveho pedalu, coz vedlo k neprijemnemu cukani. Proste mam z toho hned jinej pocit...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.02  07:47

To Diamant + Chemlon: tak pánové, vybalte už konečně ty Vaše konfigurace + cena, ať víme, o čem mluvíte...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 28.03.02  22:41

Nazdar! Aj ja mám novú Fabiu a priplatil som za 15" elektróny a tiež tam mám Bridgestone. Zdajú sa mi však dosť hlučné. Aj tebe? Ale inak maximálna spokojnosť. Ja som mal (teda ešte mám) Feliciu Combi 1,3/50 MPI. Zdá sa mi, že tá Fabia je po motorickej stránke na tom lepšie. Samozrejme to nádherné ticho, skvelý podvozok a super sedenie ma veľmi potešilo. A posilňovač riadenia tiež :o) Ale aj ja mám výhradu. Spotreba je oproti Felicii zatiaľ tak o 1 liter vyššia. Ale mám 300 km, tak sa časom uvidí. Hoci som prešiel moju obvyklú trasu 46 km cez kopcovitý terén pri priemere 64 km/h so spotrebou 5,8 a Felicia pri rovnakom rýchlostnom priemere spotrebovala 6,03 l/100km.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 28.03.02  22:04

« Re: Fabie? Odkud ten název?

Je to umelé slovo. Podmienkou bolo, že má končiť na "ia" a začínať na "F" a ostatok už dorobili. Ďalšia podmienka bola, že to slovo musí vo všetkých svetových jazykoch znieť príjemne, nesmie znamenať nič lé a pokiaľ možno, nemalo by znamenať nič. Tak je tu Fabia a mne sa ten názov páči. Taký Buperb je už horší.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…