Škoda Fabia
« Re: to peekaa
Hufe, pokud by jsi to chtěl postavit až takto natvrdo, pak si tě dovoluji upozornit na to, že to máš od baráku blíž na pole a do konírny, než na náměstí. Navíc, vidiečania jsou z tvé mimokonfekční Fabie jistě podstatně více nadšení... Jinak Ti posílám srdečné pozdravy z venkova, kde jsme se již také naučili kupodivu datlovat na počítači a používat internet. -
« Re: to peekaa
Tohle je i na meste HUFiku. Ver mi ze sousedi kteri lestej 120ku a nic vic se nezmuzou a naproti nim parkuje nova oktavka a fabka tak se muzou posrat atd... atd... Porad ziju ve strachu kdy mi to nejaka zavistiva p..a veme klicem po laku. Zatim si akorat nekdo udelal srandu a obtiskl mi pohorku na kapotu :))) -
« zahraniční vůz
Nazdárek,
nevím kdo to tady napsal, ale s těma rozzářenýma očima je to pravda. Zvlášť na vesnici. Když někdy přijedu k rodičům drahý polovičky služební mazdou (cca 450t), tak hned jdou po vesnici řeči jaký jsme zazobanci. Když o měsíc pozdějc přijedu téměř dvakrát tak drahou oktávkou, nikdo si mě ani nevšimne :-)
Ad poruchovost fábií - máme ve firmě 4 (mpi), kupovaný 11/01, maj najeto okolo 20T a ačkoliv jim dáváme pořádně zabrat :-), tak držej. Jediná závada u jedný fabky je flek na sedadle kam nějaký čuně vylilo kolu nebo kafe. To ale asi reklamovat nepůjde...
:-)))
PeeKaa -
« Re: Fabia Style
Ono neni tak jednoznacny resit jestli dana znacka to ci ono, protoze vlastne vsichni jezdime v autech slozenych jako lego z dilu od vyrobcu jako Bosch, Siemens, Denso, Delphi apod.
Jinak jsem napr. doufal, ze novy Civic bude lepsi nez ten predchozi, hlavne v jeho stylu a nemusi to byt ani Type-R, bohuzel jsem pri pohledu na ni musel sevrit ruku v pest a vztycit prostrednik.
Diamant 05.04.02 21:54
« Poruchovosť
No ja neviem, ale ja mám okrem Fabie ešte aj Feliciu Combi. Má 4 roky a 75.000 km a žiadnu vážnu poruchu som nemal. Okrem bežného pravidelného servisu (žiarovky, sviečky, filtre, olej, voda, ...) som neplánovane menil iba termostat. Ale aj s tým sa dalo jazdiť. A pri prehliadke mi zistili podfúknuté tesnenie sania za 70 korún. Dokonca mám originálny ešte aj kompletný výfuk. A to jazdím väčšinou po meste, takže výfuk sa skoro nikdy nevysuší.
A inak pridám aj ja jednu "nekazivú" značku. Náš direktor mal so svojim Mercedesom E-klasse stále nejaké problémy. A pri pružnosti toho servisu to auto bolo viac v servise, ako na cestách. Dokonca niekoľkokrát sa stalo, že to opravili tak super, že to nevydržalo ani 50 km a bolo treba hľadať ďalší servis. BTW dosť ľudí nádava aj na Opel. Napríklad aj v poslednom Slovenskom AMS. -
« Re: to DIM
Huf: Fiat a Opel si vybral za zle priklady "smejdov". Praveze tieto 2 znacky tazko zapracovali na kvalite a je to vidiet. V Auto Motor und Sporte robia testy na 100000km v beznej prevadzke. Fiat Brava aj Opel Astra (novy) mali vyborny vysledok, zatialco posledne miesta v kategorii kompaktov patria VW Golf IV 2.0 a VW Golf III VR6... Musim ale uznat, ze Octavia TDI dopadla vynikajuco. Podotykam, ze nie som fanusikom ziadnej z tychto znaciek, kupujem jedine Japoncov ;) -
« Re: Fabia Style
....mně se jenom líbí, jak se kritizuje ten českej šunt Škodovka.......a přitom to AUDI TT má např. stejný ( stejně poruchový ?? :_)) ) motor, jako se dává i do Octávek, platformy jsou stejné v celém koncernu, v interiéru poznáte tak polovinu dílů v AUDI, VW, SEATU nebo Škodě které jsou stejné......... ale nezbývá než konstatovat, že se najde ještě mnoho lidí, kteým se rozzáří oči pod magickým dojmem zahraniční vůz :-))) -
« Re: Fabia Style
Bentley, Rolls Royce, Ferrari. Btw. ked sme uz pre Ferrari tak mi napadlo, Formula 1, aj tam vidno ako sa vozy kazia. Aj ked sa to neda porovnat so seriovymi, to by som si nikdy nedovolil povedat ale vidno aj tam ze niekedy outsider zaboduje lebo timy ktore davaju rocne do toho o par sto milionov dolarov viac vykapu na technicku zavadu. Takze ja by som tu kvalitu a spolahlivost moc neporovnaval, zalezi od kusu a mnohych veci. Keby bol presne statistika, kolko oprav a coho, ale tu si myslim len tazko niekto prizna a nezavisle zdroje zas nemusia byt take nezavisle.