Škoda Fabia
« Re: to dabel
Huf: uznavam, ze Japovia su neosobni, ale ma to vyhodu: nekradnu sa ;). On the other hand, za neosobne povazujem aj nemecke auta s VW na cele. Aj Fabia alebo Octavia su velmi konfekcne (u nas urcite), uznavam, ze tuningom sa da nieco spravit, ale to asi u kazdeho auta. U Japov si ale nad vzhlad a brutalne silne motory cenim ine: SPOLAHLIVOST ;)) Bluedream: Nie, Opel nebol mladicka nerozvaznost (kua, tiez to musis hned bonznut :((( kamarat? kuprezak!!! ;)))), ber to tak, ze v tej dobe som schrastil dokopy ledva 50 litrov a za tie prachy to bola celkom dobra kupa. Na behanie po Blave ako studentske auto akorat. Btw. nechal ma 2x v stychu, nastastie vzdy pri Zlatych Pieskoch :-( Mazda predviedla, co dokaze Jap: rocnik 91, kupena v juli 2001 s 55ktm, za 9 mesiacov mala dalsich 35tkm a vzdy ma doviezla bez problemov. Lucil som sa s nou s tazkym srdcom :(((. Btw. co Ty na Nissana, od kupy som mu pridal uz 5tkm ;))) -
« Re: to peekaa
Hufe, pokud by jsi to chtěl postavit až takto natvrdo, pak si tě dovoluji upozornit na to, že to máš od baráku blíž na pole a do konírny, než na náměstí. Navíc, vidiečania jsou z tvé mimokonfekční Fabie jistě podstatně více nadšení... Jinak Ti posílám srdečné pozdravy z venkova, kde jsme se již také naučili kupodivu datlovat na počítači a používat internet. -
« Re: to peekaa
Tohle je i na meste HUFiku. Ver mi ze sousedi kteri lestej 120ku a nic vic se nezmuzou a naproti nim parkuje nova oktavka a fabka tak se muzou posrat atd... atd... Porad ziju ve strachu kdy mi to nejaka zavistiva p..a veme klicem po laku. Zatim si akorat nekdo udelal srandu a obtiskl mi pohorku na kapotu :))) -
« zahraniční vůz
Nazdárek,
nevím kdo to tady napsal, ale s těma rozzářenýma očima je to pravda. Zvlášť na vesnici. Když někdy přijedu k rodičům drahý polovičky služební mazdou (cca 450t), tak hned jdou po vesnici řeči jaký jsme zazobanci. Když o měsíc pozdějc přijedu téměř dvakrát tak drahou oktávkou, nikdo si mě ani nevšimne :-)
Ad poruchovost fábií - máme ve firmě 4 (mpi), kupovaný 11/01, maj najeto okolo 20T a ačkoliv jim dáváme pořádně zabrat :-), tak držej. Jediná závada u jedný fabky je flek na sedadle kam nějaký čuně vylilo kolu nebo kafe. To ale asi reklamovat nepůjde...
:-)))
PeeKaa -
« Re: Fabia Style
Ono neni tak jednoznacny resit jestli dana znacka to ci ono, protoze vlastne vsichni jezdime v autech slozenych jako lego z dilu od vyrobcu jako Bosch, Siemens, Denso, Delphi apod.
Jinak jsem napr. doufal, ze novy Civic bude lepsi nez ten predchozi, hlavne v jeho stylu a nemusi to byt ani Type-R, bohuzel jsem pri pohledu na ni musel sevrit ruku v pest a vztycit prostrednik.
Diamant 05.04.02 21:54
« Poruchovosť
No ja neviem, ale ja mám okrem Fabie ešte aj Feliciu Combi. Má 4 roky a 75.000 km a žiadnu vážnu poruchu som nemal. Okrem bežného pravidelného servisu (žiarovky, sviečky, filtre, olej, voda, ...) som neplánovane menil iba termostat. Ale aj s tým sa dalo jazdiť. A pri prehliadke mi zistili podfúknuté tesnenie sania za 70 korún. Dokonca mám originálny ešte aj kompletný výfuk. A to jazdím väčšinou po meste, takže výfuk sa skoro nikdy nevysuší.
A inak pridám aj ja jednu "nekazivú" značku. Náš direktor mal so svojim Mercedesom E-klasse stále nejaké problémy. A pri pružnosti toho servisu to auto bolo viac v servise, ako na cestách. Dokonca niekoľkokrát sa stalo, že to opravili tak super, že to nevydržalo ani 50 km a bolo treba hľadať ďalší servis. BTW dosť ľudí nádava aj na Opel. Napríklad aj v poslednom Slovenskom AMS. -
« Re: to DIM
Huf: Fiat a Opel si vybral za zle priklady "smejdov". Praveze tieto 2 znacky tazko zapracovali na kvalite a je to vidiet. V Auto Motor und Sporte robia testy na 100000km v beznej prevadzke. Fiat Brava aj Opel Astra (novy) mali vyborny vysledok, zatialco posledne miesta v kategorii kompaktov patria VW Golf IV 2.0 a VW Golf III VR6... Musim ale uznat, ze Octavia TDI dopadla vynikajuco. Podotykam, ze nie som fanusikom ziadnej z tychto znaciek, kupujem jedine Japoncov ;)