Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  15:45

« Re: Evergreen - MPI44 - Motor excel

akoze aj ja si myslim, ze je tu az prilis vela neveriacich tomasov, resp. ze vase argumenty smeruju uplne inam ako by mohli, napr. ze to je fotene z natunenej hufovej 1.9tdi, a nie ze sa clovek hral vo photoshope, ze menil gumy za plaste s mensim obvodom, alebo ze sa za jazdy hral s elektronikou, preboha NACO by to robil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.02  15:42

uznavam, si frajer, pozerat pri 200 na displej digitaku namiesto na cestu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:52

Jeste jsem zapomnel dodat (k vam, co analyzujete stiny :-) - tusim, ze jsem to fotil vecer, takze to je pres blesk... A pro Ty, kterym se pri +-200 trese volant v rukou - vazte si toho, co jsem pro vas udelal...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:45

Dohral jsem tam jeste dalsi obrazky, Imgp0253.jpg, 254, 255, 257, 259, 261 a Imgp0262.jpg (ten je full rozliseni). Obavam se, ze pro pravdu nemohu jiz vice udelati... Kdo si mysli, ze jsem pri kazdem stisku spouste taky sundal nohu z plynu, necht si to mysli dal.. Kdo si mysli, ze nejak manipuluji rucicky otackomeru a rychlomeru, necht zije ve svem blazenem domneni.. Velmi me bavi procitat tyto zabavne reakce, co si vsechno clovek dokaze vymyslet, jen aby to nebyla pravda! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:43

Akoze ja som fotil z auta ked som soferoval, skoro som sa vykotil a to som siel len 55mph. Pri 200km/h by som radsej drzal volan obidvomi rukami. Siel som na mojej Fabii nieco cez 180km/h, prazdna dialnica, tiez trosku z kopca ale drzal som volant teda dost poriadne a dost mi stiskalo ritkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.02  14:27

chcel by som len vyjadrit pochybnosti nad realnostou toho obrazku... staci sa pozriet na tiene. Ale tacho 200 z kopca to moze vydat, to nepopieram. Keby to bol passat, tak tam by sa este dalo pri tej rychlosti mysliet aj na fotenie, ale vo fabii? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:26

Bylo to z mirnyho kopecka, noha je vsak na podlaze... A foti se to tak, ze v jedny ruce mas fotak a mackas spoust :-) Ja jen prilis nerozumim tomu, proc vsichni tak pochybujete - proc bych to proboha mel nejak upravovat? Muzete mi k tomu dat nekdo motiv?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:15

11 L při rychlosti 200 km/h může být klidně pravdivých, avšak jen v tom případě, že jsi při mačkání spouště digiťáku povolil nohu :-). Rozhodně pochybuji, že by jsi dosáhl této spotřeby na rovince při udržování této rychlosti, spíš to vypadá na jasné zpomalování. Jinak se mi vynaložených cca 20kKč zdá jako adekvátní za toto poladění. Pokud motor najede alespoň 150t km tak to nemá chybu. Je jen velká škoda, že Škoda není schopna nabídnout v rozumné cenové relaci schopný motor k jinak poměrně zdařilému vozu a nutí tak kupující obracet se ke konkurenci.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:07

Akoze ja na ten display dostanem barz co a rucickami sa tiez da robit cokolvek, netreba ani editovat obrazok. Podla mna je to totalny ojeb od teba. Sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:07

Já fakt nevím.Zdá se mi to neuvěřitelný.Jak jsi to fotil ?Nějak si to nedovedu představit při 200 km/h dělat nějakej picture.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  14:06

Spotreba 11 litrov pri tych otackach??? To si akurat sundal nohu z plynu?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  13:58

:-) To si fakt myslite, ze jsem kvuli tomuhle editoval 3-MPix obrazek? Pokud po tom skutecne touzite, nahraju tam plne rozliseni :-) Bohuzel nemohu za to, jestli se jiny motor na 200 dostane ci ne, stejne tak tezko ovlivnim to, co ukazuje pp (je to na 5. rychl. stup.)... Ale musim rici, ze me to potesilo - vivat 44kw!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  12:40

Tak jako u tohohle obrázku jsem se už dlouho nepobavil.11 litrů při plným kotli ?Máš smysl pro humor.Uveď to na pravou míru.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  12:22

hmm to teda jo... jednak jsem se s moji 100PS nad 200 nedostal a druhak pri noze na podlaze mi tam tece tak 15-16
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  12:11

JV4: Číslo 11 na PP je okamžitá spotřeba při této rychlosti? To by pak nebylo nejhorsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  11:00

« Re: Výkon různých Fábií při určité rychlosti

to Tomplee: Tvůj příspěvek je super. Z těch údajů je vidět, že v praxi mezi těmi motory až tak zásadní rozdíl není a bude hodně záležet jak ostře se bude s autem jezdit. Když někdo pojede jako prase, tak předjede ve vesnici i Porsche. Vyjímkou je 1,4 74kW ve vysokých rychlostech a naprostou vyjímkou je 1,9 74 kW. Pokud jsi vycházel při výpočtu grafů z firemních údajů, pak věz, že je třeba je brát s rezervou, např. TDI má ve skutečnosti asi 85 kW a 270 Nm, o to je její náskok před ostatními motory vyšší. Potvrzeno v praxi - při relativně nízké hmotnosti Fabie má na její dynamiku málokdo a to vše mimochodem při spotřebě nafty do 5,5l/100 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  10:18

to PR: Motor si myslim uz sednul - najel jsem s tim od te doby asi 4 tis. Karoserie je hatchback, verze comfort. Filtr je vlozka, palivo 95. Casem to snad i namerim..

to Tomplee: Otacky v praxi viz [odkaz] :-) Podle otacek by se dala urcit skutecna rychlost, ne tacho, nemylim-li se?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.02  07:16

TO jv4:Myslím,že tohle je celkem finančně nenáročná cesta jak se to dá s Fábií přežít.Zvlášť v porovnání s 1,4/74kW.A když si vezmeš co stojí ten všelijakej plastovej balast jehož přínos je nulovej...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.02  23:57

« to tomplee

To je přesně ono, co vystihuje chování auta na silnici, nebudeme li brát v potaz rozdíl v hmotnosti daný motorem a výbavou, a tak stejně subjektivními pocity řidiče, jenž má vžité nějaké provozní otáčky z dejme tomu jiného vozu. Takové grafy bych zavedl povinně prezentovat ke každému vozu a tak stejně udáje o výkonu na kg daného vozu. P.S. Zkus tam prosím ještě přiřadit Hufovu Fábii 1.9TDI s chiptuningem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.02  22:02

« Re: Fabia x Octavia

No, mne se to taky tak stalo. Staricka 1.8 SLX 20V se mi zda ... ze proste to nebyla takova kachna jako Fabie. Nejvic mne stval ten posilovac rizeni , mel jsem problemy neskoncit na strese.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…