Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:19

« to atx

Jo, ptal, uz jsem cetl odpoved, dik za info. Poslu Ti meho maila/tel do mailu...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:13

« to mracek

O cem mluvis?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:13

« to jv4

OK, napiš sem email, až budu mít cestu domluvíme se dopředu a uděláme ten test. BTW ptal jsi se na něco s 320d, ne? Odpověď máš v mé rubr..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:08

« to ladao

Nevím, proč si mě pořád stylizuješ do role nerváka. Přál bych Ti být při debatách na MC tak v pohodě, jako bývám já. BTW, Vémaxina je dost solidní, to jo ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:07

« Re: to jv4

ach ta ceska vychloubavost...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:06

« to luf

Tvá demagogie, to jo... ;o)

Ty jsi tak primitívní... Tolik bys chtěl být zajímavý a nic, že? Tu demagogii jsi vyřkl Ty a né ATX nebo já. Kde jsi na ní přišel, netuším. Možná někde na Slovensku v hospodě :o))) To, cos tu vypotil totiž nikdo soudný a znalý neříká. Že půjdeš se svou úrovní až tak dolů, jsem nečekal :o)

Jestli se teď cítíš být uražený nebo snad dokonce ukřivděný, přesuň se do mého antiklubu a tam to proberem. Tady ne!
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:02

« to jv4

Proč bych se čertil? Kdyby se Tvé auto výkonově nebo podvozkově mělo podobat mému, tak by mě možná i zajímalo ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  12:21

« Re: Vmax je k *

ladao-mas pravdu! To vubec neni k zahozeni!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  12:07

Jo ten kopec znám.. Octavka 1.6 (nějakej ten uplně holej základ, se základním motorem) Taky jsem to tam zkoušel :-) 195km/h tacho. Víc se tý ručičce nechtělo :-( Ale auto už taky ne. Stav Octavky: služební, najeto 250 tis km, pneu 14"/175
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:47

to atx> Jasne ze to bylo z kopce, ktery vsak v nasi dalnicni siti existuje :-) Fotil jsem to pri ceste z Prahy smerem na Plzen, kus pred Berounem je kopecek, kde se to na 200 rozjede v pohode. Ale trebas i pri prijezdu do Brna je dlouhy kopec, kde se i std. 44 rozjizdela k tacho 200.. Tvemu skouknuti se tedy vubec nebranim..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:16

« Re: to all

Cakal som, kedy pride ATX a zapoji sa. A verte, ze som vedel, ze to prehlasi za blud, pretoze jedine tunovatelne auta su dizle, kde nepridete o jedinu vec z povodneho nastavenia (emisie, zivotnost, kultura chodu, spotreba), iba dostanete +30% vykonu a +30% tocaku. Demagogia!
    Navyse celkom verim, ze Fabia moze jazdit 200km/h tacho. Vsetci tu beriete odchylku tachometra ko velicinu stalu a nemennu. Skorej by som veril, ze so zvysujucou sa rychlostou sa zvysuje aj odchylka - z cca. 5% pri rychlostiach 50-60km/h na asi 15% pri 200km/h
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:14

Jóó, jóó mráčku, štyri kola jsou čtyři kola, ale v létě se takhle jenom projet taky nestojí za zahození.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:13

To jv4:Michal je férovej.Pokud si za tím stojíš,zkus se s ním domluvit.Vím,že asi netoužíš někomu něco dokazovat,ale těch který,když přišlo na lámání chleba už tu bylo moc.Obětuj se.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:08

« to jv4

1. Při tom testu palubní desky ty budíky vyjedou nahoru pomaleji než stěrače, odfotit to není problém.
    2. Teď vážně, nechce se mi to věřit, je to na mě příliš mnoho věcí, které mi nesedí najednou: Absolutně šílená rychlost na tak malý výkon, nepatrná okamžitá spotřeba a k tomu pohodové foto, jako z atelieru... Čistě selským rozumem, kdyžby toto auto s nějakými cca 65kW zvládlo tachometrových 210, kolik by tedy měla jet 1.4 16V 74kW nebo 2.0 85kW nebo TDI? Ne, nevěřím. Buď je to ten fígl s diagnostikou, nebo hever, nebo takový kopec, který v ani v dálničbní síti v ČR neexistuje. Pokud si za tím stojíš, klidně někam přijedu a ukážeš mi to. Docela mně to zajímá...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  11:00

ladao, ale s horsi ovladatelnosti. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  10:52

Hufe VMax není k *, je to skvělá mašina se skvělým zvukem. A už to slyším jak mlátíš do klávesnice Vmax a ne VMax.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  10:26

Ale no tak, Ty náš malý sebestředný Hufíku, nečerti se tolik :-))
  • 00 Reagovat !

foto

16.04.02  10:06

« Vmax je k *

Proč se tu ale nebavíme o důležitějších parametrech? 0-100, pružnost, brzdivost...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  10:05

« to jv4

65kW je na takovou rychlost hrozně málo... žalostně. Vždyť 2.0 85kW 170NM (bůh ví, kolik máš Ty) jede 195 papírově a 210 prý tacho - což by odpovídalo. Zkus myslet. Kolik by to pak muselo jet mě? Cca 103kW a více než 300NM = asi 255km/h :o))))))) To mám ale raketu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  09:31

« Re: overal

Nu, panove - toto tema jsem daval k diskusi proto, ze jsem predpokladal, ze nevericne reakce budou zajimave a ze se asi dost lidi pobavi :-) Stalo se... Ale ze to dospeje do takoveto nevericnosti, to jsem necekal... Takze:

K foceni pri ubrani plynu - ciste teoreticky: pokud sundas nohu z plynu, okamzite pocitis diky aerodynamickemu odporu vyrazny ubytek rychlosti. Jenze v tomhle pripade jiz nemelo co ubyvat - na fotce je uvedeno maximum, ktereho jsem dosahl. O malicko vys je jiz omezovac otacek - takze se obavam, ze bych jednak nestihl stisknout spoust (zpozdeni uzaverky) a druhak by se nestihl prezobrazit pp (zpozdeni zobrazeni aktualni spotreby) a navic po pusteni plynu by tam byla 0.

Diagnostika? Jsem totalni technickej antitalent, zadnou dilnu nemam a je pro me mnohem jednodussi cvaknout real nez se podivne vrtat v motoru - to prenecham odbornikum...

Foceni pri diagnostice? Nevim, jak to ve skutecnosti vypada, ale myslim, ze rucicky vyleti nahoru pomerne rychle - na fotce by byly rozmazane, nemyslite?

Mereni zrychleni: at namerim, co namerim, stejne vetsina z vas bude opet pochybovat. A navic, nemam zadny merici nacini a
    se stopkama v ruce to stejne bude blud...

Je tam 65kW? Podle dojmu z jizdy urcite...

Neco dokazovat? Podal jsem jiz dostatek dukazu... Mne staci, ze auto jede lepe nez drive, takze jsem spokojenej a co vic? Takze vsem dekuji a preji prijemnou zabavu!

P.S. Fotky jsou skutecne real :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…