Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  19:07

« Re: to luf

OK, hlupacku!
    1, Demagog si, lebo tvrdis, co som napisal - chiptuning prinesie iba pozitiva, o nic nepridete. To je uplna blbost a za tym si stojim.

2, Demagog si, lebo tvrdis, ze upravy atmosferickych benzinakov stoja kopu penazi a vysledok je chaby. JV dal za upravu tolko, ako stoji chip a dostal 20kW naviac. To je jasny dokaz, ze oblbujes.

3, Si s Hufom rovnaky *** a moj nazor na teba sa pomaly ale isto menil a vyvyjal. Najskor som si myslel, ze si do motorov manik, dost toho vies (ze vies to nepopieram) a moc nemachrujes. Ale tvoje zhadzovanie ladao ma presvedcilo o inom, najma ked ten chlap vie, o com pise. A kopu dalsich veci, ale zaujima ta psychologia, tak si skus urobit malu psychoanalyzu.

4, Ked niekto reklamuje, ze nedostal, co si mu sluboval, zacnes byt agresivny a hruby.

5, Ked niekto spochybni to, co tvris, plati bod 4. (ladao vs. ty a teplota nasavaneho vzduchu KN filtrom)

Si na rade zhodit ma. Ale ja na vas aj tak serem :-))) (neviete niekto, ako sa maluje povyseny usmev?)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  17:35

« Re: to skl

ok, aspon bude co pouzit, az mi dojde hajzlak.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.02  17:34

« zivotnost a spolahlivost motora po MotorExcel tuningu

jv4> zaujimalo by ma, co ti priamo v motoeexceli povedali, ako sa zmeni zivotnost motora po uprave. Lebo o tomto sa tiez dost diskutuje a je to dost podstatne...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  17:23

« to skl

Klidně si to nalep na dveře od * ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  16:38

« Re: to jv4

Dyt to není vůbec nerealny. Když můj služebák kombík 1.4MPi jezdí 180 (po rovině) tak proč by upravená nemohla jezdit rychleji...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  16:32

to viados> Dik za radu, uz tam budu jezdit pomaleji :-)

to all> Pouze kvuli tomu, abych znovu nameril to, co jsem jiz jednou nameril a odfotil, nebudu (kvuli panum typu Huf) jezdit po republice a hledat vhodne misto. Pouze jsem dal k diskusi zajimave (alespon pro me) foto, a informoval jsem o tom, ze tak a tak upravena mpi jezdi celkem slusne (vzdyt tohle forum o fabiich je, nebo se snad pletu?).. Navic jsem ochoten to s ATX ci kymkoli jinym z vas absolvovat znovu..
    to howard> Policajti me nastesti nechytili, takze nevim, kolik to premeruje me :-) Btw, nerikal jsi nedavno, ze se chystas k uprave? Asi bych se s Tebou pak svezl, muzem odfotit prekroceni 270 u RS, ne :-)?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.02  16:23

« Re: fotka

tu je ta fotka :)
    http:// www.mojweb.sk/ neoversum/ images/ img.jpg
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  16:20

« Re: fotka

blue: no ale ten "pretoceny" otackomer by som aj tak rad videl ;))) myslim, ze Tvoj obraztek bol zdareny forik, ten otackomer ma fakt pobavil ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.02  16:10

« fotka

Jasne, ze fotka ktoru som tam dal ja, je nerealna, od reality ju vzdaluje 10 min prace s photoshopom :)) Preto uplne pretoceny otackomer, celkove pocitadlo 55l/100 :))

len som chcel ukazat, ze nerealne moze posobit realne...
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 16.04.02  16:09

« Promerovani tacho

Doufam, ze ted nepriliju prilis oleje do ohne, ale nemuzu si pomoct :o)

Vsichni tady pisete, jak tacha promeruji 10-15% (nekdo dokonce tvrdil, i kdyz jakoze ze srandy, ze az 25%). Mam jinou zkusenost. Jel jsem tacho okolo 230 (plus minus max 5, Oct. RS) a policajti mi namerili 225 (skoda, ze mi nevytiskli fotku :-) Procento si muzete spocitat sami. To, ze mi pak auto udelalo tacho 260 na rovince radeji moc casto nerikam, neb mi pak malokdo veri, ale je to pravda. Kdyby to chtel nekdo se mnou zkusit, jsem ochotny pouze na dalnici z Plzne do Rozvadova nebo v Nemecku.

No a z techto duvodu verim JV4, i kdyz naprosto neopodstatnene, protoze s Fabii 1,4 nemam vubec zadne zkusenosti - moje maximalka na "podobnem" aute, Felicii 50 kW, byla okolo 180-190 (ovsem s dlouhananskym rozjezdem a z mirneho kopecka).

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  15:08

« hufnaagel

prepac, ale uz navladzem.. ten tvoj posledny prispevok je naozaj skvostny (zvast), asi si ho normalne ulozim na horsie casy (mozem ?)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  15:06

« Re: to mracek

Hufe, dalsi tva trapna narazka, necham ji bez komentare...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  14:47

Vy policajtům na dálnici zastavujete ?! Co to ?!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.04.02  14:32

Jestli muzu doporucit, vyberte si jinej kus D5 nez kopec nad Berounem. Je to dolu do mesta a navic tam dole obcas stavej floydi. Za 200 by vas asi zkasli. Lepsi je kopec od Rozvadova pred Aralem, zacina asi na 117.km a konci na 113.km. Je to dlouhe klesani a rovnejsi nez pristavaci draha ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  14:27

« to mracek

Šedá kůra mozková dává většině Homo 2Sapiens možnost vidět věci v širších souvislostech a mnohé kombinovat. Proč to u Tebe nefunguje? Já se nevychloubám. Nikdy jsem sem nenaběh s tím, že mám bůhvíco a jede mi to bůhví kolik. Vše vyplívá z kontextu. Někdo přijde s něčím a já reaguji podle mně adekvátně. Podle někoho měně adekvátně ;o) JV4 nám buď neříká vše, nebo lže. Ve světle takových pohnutek se nějak zachovám.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  14:23

« to ladao

To nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:36

« Re: to ladao

No to já jen Hufe, že mně porád upzorňuješ na ty Kw, no tak sem si teda myslel, že když napíšu to VMax...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:26

« Re: to mracek

jv4-to bylo pro Hufa
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:23

« to ATX

Jo, v tom tkví naše jádro pudla. To lufovo tkví jinde nebo vůbec netkví :o) Například mnohé jednobuněčné organizmy reagují na teplo a světlo. Luf reaguje na slovo chiptuning :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.02  13:20

« to luf

Můžeš mně seriozně říct hlupáčku, proč do debaty taháš věty typu: "A verte, ze som vedel, ze to prehlasi za blud, pretoze jedine tunovatelne auta su dizle, kde nepridete o jedinu vec z povodneho nastavenia (emisie, zivotnost, kultura chodu, spotreba), iba dostanete +30% vykonu a +30% tocaku. Demagogia!"??? Vždyť o tom se vůbec nikdo nebavil, o tom se nikdo nedohadoval! Jádro pudla tkví v názoru na reálnost údajů na fotografii přístrojové desky jednoho konkrétního auta!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…