Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  15:30

« Re: Láďa x ATX

To Huf: nesoudím lidi, které osobně neznám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  15:25

« Re: to oddie

ATX: To je hezký výčet!
    Ani jsem nečekal, že se takhle rozepíšeš. No, dle tvého popisu se tedy nemáš moc za co stydět... Docela bych tu tvoji dílnu chtěl někdy vidět v reálu, ale přes Brno zrovna moc často nejezdim. A se svými starými atm. diesely se tvým zákazníkem stejně asi nestanu...
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.02  15:18

« Láďa x ATX

Co si myslí plénum? Kdo toho dokázal víc? Vzhledem k věku především. Kdo je oblíbený? Je to nějaké dost jasné. Třeba právě to láďu sere.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  15:16

« to ladao

Jelikož ATXe znám osobně a celkem dobře, můžu zde směle vyřknout svůj názor na jeho reakci vůči láďovi. Není přepracovaný nijak extra, protože má záhul skoro furt a tutíž by se dle láďovy reakce měl podobně chovat stále.

Prostě, jak to tak vidím, tak ho láďík svými reakcemi dožral, protože mele stále totéž a místo toho, aby se více podílel na spolutvorbě našeho HDP. Takhle jen sedí na židli a glorifikuje tuning tuzemských 3x uložených pamotorů. Typický znuďený řadový pracovník navíc docela možná v krizi středního věku. Tak to vidím já.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  15:02

« Re: to oddie

Nevím,jak pro Vás,ale pro mě je vzdělání ATX naprosto dostačující a to,že má někdo na něco papír ještě neznamená,že to umí.Viz. různý komančský inženýři (VUML atd.).Za ATX mluvěj činy,stejně jako za Motor Excel.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:54

« to mráček

Nutná montáž jiných brzdičů. Nákladné a toto mi stačí. Brzdí fakt super - hlavně při opakovaaném brzdění z vyšších rychlostí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:52

« to ladao

Čéče co já Ti tak asi mám závidět :o))))) Fakt jsi mě pobavil...

BTW, nohsled má asi jiný význam, než si myslíš. Ten, který používáš, jen dotváří Tvůj obrázek.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:47

« to oddie

1. To vzdlání v oboru, to je otázka. Asi takto, mně je 29 a od malička se vrtám ve všem co mě v dané době přišlo pod ruce. Motoristické časopisy čtu od první třídy a již tenkrát jsem si vkládal do hlavy co je vrtání, zdvih, ventil, OHC, OHV, kW, Nm, atd. První počítač jsem měl v 10-ti letech, a o elektroniku se zabívám od té doby, co jsem měl první pájku (7). Od 14 ti let se hrabu ve spalovacích motorech. Mám dvě průmyslovky (strojní a slévárenská) s jednou maturitou. Od 19 mám ŽL na opravy mot. vozidel, prodej a montáž autodoplňků a obch. činnost. Od 1997 mám spol. s.r.o. AUTOKOMPLEX. Když jsem v 19-ti začal podnikat, dělal jsem opravy především Škodovek, VAZů, atd. Do toho se začaly prodávat nějaké doplňky a začaly se zkoušet montovat i nějaké úpravy. Později se prostý servis úplně zrušil a dělaly se jenom doplňky, tuningy a úpravy. Kvůli financím vznikla s.r.o. Od 1995 zastupujeme firmu DW (největší firma na doplňky v Evropě). Od roku 1994 se prodaly hromady tuning. součástí, od cca 50 ti firem, ladilo se spousta benzinových a naftových motorů počínaje Favoritem přes šestiválce BMW (to je paráda upravovat všechny ty kanály a spalovací prostory...) po velké V8 motory a kompressory. Už v roce 1996, kdy to tady skoro nikdo neznal jsme dělali motor Felicie 1.6 na cca 110PS! (Chip MTH, TEZET svody, SCHRICK vačka, ESD Sebring, KN filtr). Diesely mě nezajímali do roku 1995. Když jsem spatřil první TDI, nadchlo mě to a dnes znám nazpamět všechny užívané EDC motormanagementy od Bosche. Pro info, první chip se prodal v roce 1995, když všechny jednotky se vozily do Německa. Od 1998 mám celou technologii tady, používa se SW Kerscher, chipy se dělají víceméně na počkání a do dneška se jich prodalo cca 450. A nakonec vývoj trhu je takový, že na 100 zákazníků s dieselem je deset s benzínem a s těch deseti benzinových se jednomu implantuje něco víc než chip+vačka(y)+KN a jednomu se pižláme s hlavou, vyvažujeme ojnice a kliku, atd.. Vesměs aby kompl. úpravy benz. atm. motorů byly dobré, s kvalitních komponentů (jiné nepoužívám), jsou úpravy velice časově náročné a velice drahé.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:32

« Re: to RV

Jo,OK.Tím,že nevím kdy to začalo jsem myslel mezi Tebou a Láďou jelikož jste se do sebe pustily jako dva kohouti a původní téma šlo stranou,takže jsem předpokládal,že už dřív něco bylo.Lufa nemíním komentovat.Oceňuju to,že nehaníš ostatní úpravce.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:19

« Re: to ladao

Je vidět ATXi, že jsi asi přepracovaný. Dej si pauzu, dej si KitKat, dej si nohy na stůl a říkej si je blbej, je blbej....... a klidně na mě ser.
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:18

« diskuze o FABII ????

Faktem zustava ze v teto rubrice to obcas jiskri, ale mam pocit, ze by se zde mohly resit uzitecnejsi veci, nez emocionalni vylevy. To si vyreste laskave nekde jinde. Je dobre mit svuj nazor, ale jsou tu i taci, kteri si ho utvari - a tohle neni dobra vizitka pro nikoho !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  14:16

* ty uz musis byt hodne nasranej... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  13:59

« to ladao

1. Grafy Hufova auta jsem neposkytl, protože žádné nemám, jak již jsem tenkrát uvedl, protože jsme ještě nic neměřili. Nevím, co ti mám na to víc říct. A debaty typu, že ty si budeš něco vynucovat, co já musím předkládat a co nikoli, aby ty, milostpán jsi zvážil jestli ATX ano nebo ATX ne, si strč do *!
    2. Proč řešíš otázku jestli ovládám tuning motorů nebo ne? Proč vycházíš z toho, o čem se tady diskutuje, a děláš z toho závěry co umím a neumím? Co ty jsi nějaký svrchovaný institut pro verifykaci mé firmy? Vždyť tebe to vůbec nemusí zajímat! Jak již jsem napsal včera, seru se já do tebe, seru se já do tvé profese, seru se já do tvého auta???!!! Neseru, tak se ty neser do mě nebo se naseru já!!!
    3. Do Autosport-tuning si inzeruj sám! (A podobné žgryndy o renomované firmě jsi vzal kde? Pro info renomovaná se píše s jedním M)
    4. Ad "namyšlenej brněnskej ubožáček" Kamaráde, nemám pocit že jsi dokázal to co já, v těch podmínkách co já! Ty jsi ten poslední, kdo má za nehet právo mě takto titulovat! Dej si pozor, ať nepřetáhneš nápřah!!
    5. Ad AUTOKOMPLEX - to jak ty jsi představuješ AUTOKOMPLEX je jenom tvoje věc. AUTOKOMPLEX bude takový, jaký si ho představuji já a naši zákazníci, ale promiň, ne ty. AUTOKOMPLEX se nesnaží za "něco" vydávat, AUTOKOMPLEX něco za něco nabízí.
    6. Poslední věc, končím s debatou tady, jenom obtěžující ostatní. Máš li alespoň nějakou úroveň, očekávám totéž. Pokud máš připomínku, či názor, nebo si chceš vykoledovat o přeshubu, tady je kontakt: info@chiptuning.cz, nebo 0602/746393.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  13:30

« to RV

1. To by jsi asi měl vědět jak to tady začalo! Pro informaci, když jsem naprosto normálně uvedl, že si myslím, že ta fotka je nereálná, LUF to nervově nevydržel a vypustil ze sebe všechno počínaje chiptuningem, konče mou namyšleností a mou ulhaností. Načeš, díky tomu že ho uváděl v příspěvku LUF se ozval ladao a předvedl to samé, postavené na tom, že nediskutuji o ladění OHV motorů, jménu firmy, atd...
    2. Ad OHV - to co se dělá s tímto motorem je obecně známá a na naše poměry milionkrát vyzkoušená věc. Kdo ho má, mu nic jiného nezbývá, pokud se nespokojí se sériovým výkonem. Na můj vkus je to neekonomická záležitost, tak stejně i parametry toho nejlepšího jsou z pohledu dnešních motorů, dněšních výkonů, přinejmenším nezajímavé. Tak to je. Na druhou stranu ho nehaním a nevysmívám se lidem co ho mají, a teď momentálně je to středem jejich zájmu. Na rovinu, sám jsem měl tyto motory tři, také jsem s němi něco vymýšlel a v danou dobu mě to uspokojovalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  13:27

« Re: to luf

Uz som to videl, mne ta konstanta vychadzala ina, neviem, kde bola chyba, ale mal som vzorec upraveny na prepocet na PS, asi som sa niekde sekol. Ako vidite, ani takmer dokonaly Luf nie je neomylny :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  13:12

« to luf

Lufe, už se to tady probíralo! Prohledej si archiv. Ta španělská hodnota je dílem úhlové rychlosti kliky, čili "pí", radiány atd...
    Tenhle ten vzorec je obecně známá věc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.04.02  13:04

« Re: To Viados

Protoze kdyz dam Odpovedet, nemenim temer nikdy titulek prispevku. Jak jinak se da poznat, co na co navazuje, nez podle titulku?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  12:48

« Re: to mráček

2 Huf- a proc jsi rovnou nedal nejaky vetsi, treba 28O? To by se uz vyplatilo, ne?
  • 00 Reagovat !

foto

18.04.02  12:44

« 2HUF

Kdy budes na ICQ. Mam par dotazu ohledne andulakovy 1.4 16V
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  12:10

Hufe ne nejsem slepý, za to ty ano a pořádně. Už jsem ti několikrá říkal ať mé příspevky čteš pomalu a pozorně, to víš já vyšel školu už dávno, dávno....... Pozorně si přečti co jsem napsal v reakci na luf vs.ATX kde jsem napsal, že "ATX zvolil dobrou obchodní strategii" a to má snad být nějaká urážka nebo závist nebo co ? Prostě jen pouhé konstatování z mé strany, které ty jsi jenom rozvinul a upřesnil, nebo snad na to nemám nárok, či co ?? Já pořád nechápu vo co gou ?? Asi by sem pasovalo napsat něco o té potrefené huse a nohsledovi Hufovi, jeho paranoje a o ATXovi v poslední době jakbysmet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…