Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:21

« to luf

Měl bys z té své kocábky udělat auto = kup si už konečně kola :o) To, že všechny prachy, co máš, vrážíš do rádia, nepochopím. Navíc, když je to rádio v takovém autě ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:19

« to skl

Praxe mluví jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:55

« Re: Phantom konektor

luf: dik za podporu, ale asi trosku prehanas, zatial som to este s tym ozvucenim daleko nedotiahol...:( btw. tie mb-quarty co mas ty (ak teda mas 218.03) - tak to je vraj presne to iste, co moje RSC 216...(menice su rovnake, iba vyhybka ma ine oznacenie (ale mozno je aj to iba oznacenie...)). Takze o to zaujimavejsie bude potom to porovnanie...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:51

huf: vycvaknout ?! huh..zkrat ? kufor sa nehlasi ?? :)... a ja som si doteraz myslel, ze ide len o PREHODENIE trvaleho a spinaneho napajania radia...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:43

« Re: to skl

este, ze neviem co je to "hudlař", inac by som sa asi musel nastvat :-) Hmm, takze >Phantom konektor<... Tak teda sorry, v nasich krajoch sme to odjakziva nazyvali slovenskym menom....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:38

Huf - do skl sa nenavazaj, o ozvuceni Fabie vie urcite viacej, ako vacsina ludi tu na MC. Zatial sa zastraja, ze mu to bude hrat lepsie ako mne, no uvidime :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:33

« Phantom konektor

Je to válcový mezikus (taková plechová faja) na koaxiál vedoucí k anténě, do kterého vede drátek s napětím z rádia. Mě stál cca 300CZK. Jinak přehodit to asi nejde, protože drátek je tam jen jeden. Druhý pól je kostra. Možná to napojili na špatný zdroj napětí. Třeba já mám na svém rádiu vzadu tolik konektorů, že bych se ani nedivil.

A jedna vychytávka na závěr. Montážní technik musí při montáži neoriginálního rádia vycvaknout z ISO konektoru 2 drátky, nebo bude diagnostika VAG hlásit zkrat a "kufr" se vůbec k vozu nepřihlásí. Mně vycvakli jen jeden (blbci u Samohýla) a Michal Naď pak málem při zapojování tempomatu zešedivěl, poněvadž tento se musí VAGem přihlásit (aktivovat) a to jaksi nebylo až do odhalení závady tak nějak možné.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:13

« Re: to skl

Aha, tak phantom je teda napájacá výhybka. Je možné, že když mi to tam nedali, aby třeba jenom přehodili dráty napájení nebo tak něco? Když mi to normálně funguje?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:06

« to skl

Zato Ty jsi solidní hudlař :o) Čti pořádně Diamantovy věci. On jasně napsal, že "napájaců výhybku" už nainstaloval. Jinak se to menuje Phantom konektor. Skl, máš se co učit.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  11:50

« Re: Autorádio

Když jsem kupoval rádio, říkal mi jeden technik, že se tam musí dát jakýsi Phantom konektor kvůli napájení antény (asi za 500Kč).

Druhej technik to montoval a nedal to tam, a ten první říkal: No tak von to tam asi nedal, tak to máte aspoň levnější.

Měl jsem obavu, že to bude hrát blbě, když mě tak oblafli, ale stěžovat si nemůžu, příjem je vynikající, v jakýchkoli podmínkách, lepší než v mých jiných vozech.

Rozumíte tomu někdo?

Mám Panasonic tuším RD313.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  11:28

« Re: To. RV

Jestli se Ti chce tak vitek@cyklos.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  10:21

Diamant: odbornik Huf ti to sice neporadi :), ale potrebujes este antenny vyzivovac. stoji to cca 500 sk a fakt to pomaha....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  09:44

« Re: to oddie od Hufa

A čistě hypoteticky Hufe, můžu ( nebo "mohu" )si já dělat taky * z někoho ? No já jen, jestli mě hned nesetřeš, že já už nemám nárok v mým věku ?. to: ostatní omluvám se poníženě za nemístné komentáře, ale nějak se tahle nemístná debata si uzavřít musí. Laďa
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.02  09:37

« To. RV

Pokud máš zájem v rámci objektivity zjisti vo co šlo, tak mi sem dej mejl a já ti to stručně popíšu. Můžeš to pak předat ATXovi, aby si pořád nemyslel, že ho chci pořád očerňovat. Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  08:46

« to Diamant

Co je to za rádio?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  07:32

S tim jsem se (bohudik:-) nesetkal, me to slapalo hned napoprve. Ale dela to na me dojem, ze mas spatne zapojeny to pridavny napajeni anteny (tady pozor na znacku radia, nektery uz to napajeni obsahujou). Anebo mas horsi radio, nez jsi mel ve Felde. Jestli mas moznost, tak tam zkus zapojit to puvodni radio z Feldy, nebo zkus do toho novyho radia pichnout obycejnou antenu,nebo to pridavny napajeni odpoj a budes mit jasno.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 18.04.02  22:18

« Autorádio

Poďme riešiť niečo užitočné. Dnes som nainštaloval rádio (kurník, tam sa to sotva vošlo kvoli koax. vstupom a výstupom). Samozrejme, že som dokúpil a nainštaloval aj napájaciu výhybku. Lenže nie je to ono. U Felicie bol príjem veľmi dobrý a u Fabie mám dosť často zhoršený príjem. Testoval som to aj v miestach, kde u Felicie bol príjem mierne zhoršený (za kopcom) a u Fabie je skoro nulový. Neriešil to už niekto? Anténu mám namotnovanú, tak mi neraďte ju namontovať :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  19:05

« to oddie

Já taky ne. * si z nich ale dělat můžu, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  19:05

« to mracek

Oproti normálním cca 2x. 4.600Kč za oba.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  16:06

« Re: Láďa x ATX

Hufe a cena?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…