Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 20.04.02  23:27

« Re: Phantom konektor

Je to novinka a nastupca 99-ky. KD-SH909R. Je to to iste, len to ma lepsi displej. Stalo ma 23. Ale kupoval som ho v NAY a vyuzil som kupony na 700 Sk za Shell body. Mal som 2. Takze ma to stalo 21.600 a este som ziskal nejaku 3% zlavu na nasledujuci nakup v NAY a poukaz na 690 Sk pri dalsom nakupe. Takze este menej. SH99R sa sopredava za 19.500.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  17:08

« to skl

Nuže dobrá tedy ;o)

BTW, jo, fantóm tam asi bude ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  14:59

« Hufik moj zlaty rozkosny (ad "odbornik")

Nie nie nie, musim, ta upozornit, ze si si zle precital moj prispevok.
    TY si jediny koho tu povazujem za skutocneho odbornika (ako som uz raz uviedol) - a bol by som velmi nerad, keby si to vnimal inak a nejak sa voci mne nasieral, lebo dobre viem, ze v buducnosti mozno budem na tvoje rady odkazany.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  14:57

« Re: to skl

a "PHANTOM" tam je ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  14:20

« to skl

Já nemám v hlavě žádný konektor! ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  13:22

ach boze, tak sorry, ze som napisal nieco o com som si myslel, ze niekomu pomoze. Pardon, ze som si v rychlosti neuvedomil, ze "napajacia vyhybka" v kablovych TV rozvodoch = "PHANTOM konektor" v Hufovej hlavicke = to co som ja zakupil ako "Antenny vyzivovac". Inak, osobne by som si typol, ze problem bude v zapojeni tohto zariadenia... Taketo radio by rozhodne nemalo mat problemy s prijmom.. Btw. za kolko/kde si ho kupil, ak to nie je tajomstvo ? (je to KD-SH 99 R ?). Chystam sa do niecoho podobneho...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  00:00

« to Diamant

Nepoučuj skl, je to odborník ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 19.04.02  23:00

To rádio je JVC s CD a MP3. Napájanie po kábli nemá, takže som dokúpil napájaciu výhybku a namontoval ju. X krát skontroloval, či je všetko správne zapojené (napájanie z rádia do výhybky som meral). Rádio meniť z Felicie nehodlám, lebo to JVC má vzadu 8 káblov s chinc konektormi a aby som ho tam dostal, musel som vybrať stredný diel prístrojovky. To už opakovať nehodlám. Navyše je to JVC v recenziách veľmi kladne hodnotené, za veľmi citlivý tuner.

skl> Asi nečítaš, čo píšem. V maile, na ktorý si reagoval, aby som si dokupil "antenny vyzivovac" som totiž pisal "Samozrejme, že som dokúpil a nainštaloval aj napájaciu výhybku." Inak ja som niekoľko rokov pracoval ako servisák kábelových TV rozvodov a zariadenie s presne zhodným účelom ako Phantom konektor sa oficiálne volalo "napájacia výhybka".

Neviem, čo na tom ISO konektore môže byť za problém. Ja som nič nestrihal. A kufor funguje. Sú tam 2 8 pinové konektory. Jeden je iba na reproduktory a v druhom sú privedené: 2x napájanie, 1 kostra, osvetlenie, zapaľovanie (vložený kľúč) a zvyšné 2 som nevyužil. Posledný pin je voľný. Tam som založil napájanie pre výhybku. Náležite som prehádzal aj kontakty na strane rádia.

A už je to tu zasa! Len čo sa zmenila téma, už sa zase osočujete. Ste ako malé deti.

• « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  16:44

« to ATX

To jsem nenapsal. Napsal jsem naftu nebo palivo.

BTW, zkus mi poslat ten fax.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  16:40

« to huf

A ještě si spočítej kolik jsi projel nafty, snědl jídla, vypil nápojů, a obosil trenek...
    Tak by mě zajímalo, jak jsi sám uvedl, že "spotřebák" si platíš ze svého, kde vzniká to tvoje "ze svého"? Brigády...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  16:06

« to luf

Tak to je fakt super mít v autě HiFi za původné cenu 55tisíc SK. (40t.CZK). Každý jsme nějak ujetí. Třeba já spočítal, že jsem za 11měsíců vrazil do pneumatik oficiálně 140tisíc CZK. Zatímco de fakto stály díky slevám a známostem "jen" 96tisíc a to nebyly výprodeje ani akce. To je hrůza... Až teď mi dochází, kolik jsem vlastně ojel peněz :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  15:59

« to skl

Zajisté! To přesně jsem tím myslel! ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  15:33

« Re: to skl

tak aspon na niecom sa zhodneme.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  15:26

« to skl

Hlavně, že jsi odborník :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:51

« atx

aha, tak sorry, o tomto probleme som este nepocul...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:48

« Re: to luf

ved hej, ale mal som na mysli len radio...(o tom totiz huf hovoril)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:44

skl - mylis sa, pokail viem, Huf dal za ozvucenie 20tis CZK, az tak lacno som zase tie moje veci nenakupil (aj ked som mal povacsine stastie a nakupil som veci v akcii). Nedavno som to ratal a keby som kupil vsetko za normalnu cenu, uz by som za to dal 55tis SKK, dost kruta suma. Dufam, ze to aj bude hrat tak, kolko by to stalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:40

« to skl

Ne vážně, to co Huf popisoval souvisí s orig. ISO konektorem, který si nerozumí s některými rádii, tuším že jde o signál rychlosti pro zesílení rádia, a výsledkem je nemožnost komunikace řídící jednotky s diagnostikou.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:32

huf: nemam pocit, ze by luf dal za radio viac ako ty (mozno sa mylim) - a napriek tomu si dovolim tvrdit ho ma uz teraz rozhodne ozvucene lepsie ako ty... aj ked na druhej strane viem pochopit tvoje priority - asi nechces aby buracanie tvojho naftoveho agregatu cokolvek rusilo (aj tak ho neprehlucis)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:25

« huf

aha... no asi k tej kravine co si napisal nizsie uz nemas co ine dodat.. fajn.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…