Škoda Fabia
Diamant 20.04.02 23:27
« Re: Phantom konektor
Je to novinka a nastupca 99-ky. KD-SH909R. Je to to iste, len to ma lepsi displej. Stalo ma 23. Ale kupoval som ho v NAY a vyuzil som kupony na 700 Sk za Shell body. Mal som 2. Takze ma to stalo 21.600 a este som ziskal nejaku 3% zlavu na nasledujuci nakup v NAY a poukaz na 690 Sk pri dalsom nakupe. Takze este menej. SH99R sa sopredava za 19.500. -
« Hufik moj zlaty rozkosny (ad "odbornik")
Nie nie nie, musim, ta upozornit, ze si si zle precital moj prispevok.
TY si jediny koho tu povazujem za skutocneho odbornika (ako som uz raz uviedol) - a bol by som velmi nerad, keby si to vnimal inak a nejak sa voci mne nasieral, lebo dobre viem, ze v buducnosti mozno budem na tvoje rady odkazany. -
« Re: Phantom konektor
ach boze, tak sorry, ze som napisal nieco o com som si myslel, ze niekomu pomoze. Pardon, ze som si v rychlosti neuvedomil, ze "napajacia vyhybka" v kablovych TV rozvodoch = "PHANTOM konektor" v Hufovej hlavicke = to co som ja zakupil ako "Antenny vyzivovac". Inak, osobne by som si typol, ze problem bude v zapojeni tohto zariadenia... Taketo radio by rozhodne nemalo mat problemy s prijmom.. Btw. za kolko/kde si ho kupil, ak to nie je tajomstvo ? (je to KD-SH 99 R ?). Chystam sa do niecoho podobneho... -
Diamant 19.04.02 23:00
« Re: Phantom konektor
To rádio je JVC s CD a MP3. Napájanie po kábli nemá, takže som dokúpil napájaciu výhybku a namontoval ju. X krát skontroloval, či je všetko správne zapojené (napájanie z rádia do výhybky som meral). Rádio meniť z Felicie nehodlám, lebo to JVC má vzadu 8 káblov s chinc konektormi a aby som ho tam dostal, musel som vybrať stredný diel prístrojovky. To už opakovať nehodlám. Navyše je to JVC v recenziách veľmi kladne hodnotené, za veľmi citlivý tuner.
skl> Asi nečítaš, čo píšem. V maile, na ktorý si reagoval, aby som si dokupil "antenny vyzivovac" som totiž pisal "Samozrejme, že som dokúpil a nainštaloval aj napájaciu výhybku." Inak ja som niekoľko rokov pracoval ako servisák kábelových TV rozvodov a zariadenie s presne zhodným účelom ako Phantom konektor sa oficiálne volalo "napájacia výhybka".
Neviem, čo na tom ISO konektore môže byť za problém. Ja som nič nestrihal. A kufor funguje. Sú tam 2 8 pinové konektory. Jeden je iba na reproduktory a v druhom sú privedené: 2x napájanie, 1 kostra, osvetlenie, zapaľovanie (vložený kľúč) a zvyšné 2 som nevyužil. Posledný pin je voľný. Tam som založil napájanie pre výhybku. Náležite som prehádzal aj kontakty na strane rádia.
A už je to tu zasa! Len čo sa zmenila téma, už sa zase osočujete. Ste ako malé deti. -
« to luf
Tak to je fakt super mít v autě HiFi za původné cenu 55tisíc SK. (40t.CZK). Každý jsme nějak ujetí. Třeba já spočítal, že jsem za 11měsíců vrazil do pneumatik oficiálně 140tisíc CZK. Zatímco de fakto stály díky slevám a známostem "jen" 96tisíc a to nebyly výprodeje ani akce. To je hrůza... Až teď mi dochází, kolik jsem vlastně ojel peněz :o( -
« Re: to luf
skl - mylis sa, pokail viem, Huf dal za ozvucenie 20tis CZK, az tak lacno som zase tie moje veci nenakupil (aj ked som mal povacsine stastie a nakupil som veci v akcii). Nedavno som to ratal a keby som kupil vsetko za normalnu cenu, uz by som za to dal 55tis SKK, dost kruta suma. Dufam, ze to aj bude hrat tak, kolko by to stalo. -
« Re: to luf
huf: nemam pocit, ze by luf dal za radio viac ako ty (mozno sa mylim) - a napriek tomu si dovolim tvrdit ho ma uz teraz rozhodne ozvucene lepsie ako ty... aj ked na druhej strane viem pochopit tvoje priority - asi nechces aby buracanie tvojho naftoveho agregatu cokolvek rusilo (aj tak ho neprehlucis)