Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Diamant 23.04.02 20:13
« Napájanie antény
Rád by som vám napísal, ako pracuje napájacia výhybka, ktorá sa mimochodom skladá okrem mechanických častí a kúska káblu z cievky a kondenzátora. Napätie sa privádza vodičom cez cievku priamo do koaxiálneho kábla a tečie smerom k anténe. Cievka prepúšťa prúd, ale signál nie. Takto by sa napätie dostalo aj do antény aj do rádia. Preto je smerom do rádia zaradený kondenzátor, ktorý naopak signál prepustí ale napätie oddelí. To je všetko! Samozrejme kostra je všade prepojená. A to celé za 350-700 korún :o)
-
« Bez nadpisu
Vůbec si toho nevšímej hufe Držím palce a hlavně nám popiš jak ti ty kotouče drží a dojmy. Jo jinak HURÁ HUF škoda ,že nebydlím u Vás na Uherském Hradišti ale Jihlava má zase do sebe ! dálnici a tam se dá taky užít legrace s Cliem 1.416v jo doplň ty stránky i třeba s fotkami jak tu proběhly palubky třeba maximálku ... -
« to Vyhledávač
Sakra! Odhalil jsi mně! Tolik jsem vše maskoval a kamufloval... Jsi prostě bedna, machr, big boss, velký šéf, numero uno ončo, papaláš, náčelník vedoucí...
Proč vůbec někomu stojí za tu práci mně identfikovat notabene když se ani neschovávám? To musí být opravdu schopný, kreatívní a inteligentní bytost :o))))) -
« Re: Autorádio
Hele zkus si zkontrolovat jestli treba nahodou nemas zlomenej antenni prut... Me se porad zdalo ze mam prijem nahovno a zacinal jsem byt na Sony nastvanej a pak jsem prekontroloval antenu a je zlomena. Na prvni pohled to neni videt... ale uz na ten druhy... :) -
« HUF je odhalen kdo ho živí !!!!
Rozsypálek Zdeněk, Ing.
Zámoraví 106, Napajedla
067 / 7941555
Ing. Zdeněk Rozsypálek
Adresa: Zámoraví 106 Napajedla 76361 Česká republika
Rodné číslo: 531028 / 206
Firma: ECM Group, s.r.o.
IČ: 25330772
Angažmá: Společník
Hufe no na vše se přijde ** ECM Group s.r.o. >
Konstrukční činnost ve strojírenství. Vývoj a výroba nestandardních strojírenských zařízení, robotů, manipulátorů, jednoúčelových strojů a zkušebních zařízení.
-
« Phantom, radia, ..
Musim se zase po delsi dobe vlozit do dikuse:
1. Docela me udivuje, ze davate takove cifry za radia - ja sem mel ve fabce Sonaka s CD tak za 8 a nakej * mi to ukradl i bez celniho panelu - ten porad mam. Skoda byla 8000 + radio. Mimochodem, prekvapilo me, jak je uplne primitivni se do fabky s centralem dostat, to skodovka snad dela schvalne.
2. Phantom konektor - muzu potvrdit, ze to k nececmu je. To prvni radio to melo a prijem byl lepsi, nez temer to sam radio bez ukradeneho phantomu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!