Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 24.04.02  19:21

« Autoanténa

Tak som dnes vymenil prút antény a príjem je rovnaký. Proste častejšie počujem zašumenie. Nemáte ešte nejaký nápad?
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.02  17:26

« 2HUF & Lizatko

HUFe pri tvych rychlojizdach zatim nepozorujes nejaky extra namahani toho spojleru?
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.02  16:38

« Sani

Tak jsem trosku pokoukal na sani pred filtrem, jelkoz jsem mel pocit, ze mi to saje teply vzduch od motoru :)) Nevite nekdo, co se stane, kdyz odpojim sani horkeho vzduchu od motoru, jaky to bude mit vliv ? Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  08:59

« Re: to ladao

Sem to nějak nepochopil Hufe.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  08:18

« to ladao

Totéž luf., takže pochybnosti zde byly nejen o pseudopepinovi, tak i o pseudolaďovi. Neboj.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  06:57

« Re: to Vyhledávač

Pozorný čtenář si možná všimnul tečky za ladao. Někoho tady zase baví oblbovat přítomné s falešným nickem.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 23.04.02  20:13

« Napájanie antény

Rád by som vám napísal, ako pracuje napájacia výhybka, ktorá sa mimochodom skladá okrem mechanických častí a kúska káblu z cievky a kondenzátora. Napätie sa privádza vodičom cez cievku priamo do koaxiálneho kábla a tečie smerom k anténe. Cievka prepúšťa prúd, ale signál nie. Takto by sa napätie dostalo aj do antény aj do rádia. Preto je smerom do rádia zaradený kondenzátor, ktorý naopak signál prepustí ale napätie oddelí. To je všetko! Samozrejme kostra je všade prepojená. A to celé za 350-700 korún :o)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 23.04.02  20:06

Čo to píšeš? Chinc na anténe?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  19:47

CINCH
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  18:23

Jakej PHANTOM konektor? To jsem v životě neslyšel a televizní rozvody jsem dělal na celým baráku i sousedům. Asi myslíte (cinš-nevím jak se to přesně píše) ale to je na anténu zbytečnej luxus. Já myslím že stačí vobyčejnej krokodýlek.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  07:36

Ty musíš být opravdu nadprůměrně inteligentní pako!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.04.02  22:21

« To Kaptah

Presne tak! Aj ja som napájanie antény zapojil na výstup autorádia pre napájanie výsuvnej antény. Tak to bolo uvedené v montážnom návode rádia.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.02  20:03

« Bez nadpisu

Vůbec si toho nevšímej hufe Držím palce a hlavně nám popiš jak ti ty kotouče drží a dojmy. Jo jinak HURÁ HUF škoda ,že nebydlím u Vás na Uherském Hradišti ale Jihlava má zase do sebe ! dálnici a tam se dá taky užít legrace s Cliem 1.416v jo doplň ty stránky i třeba s fotkami jak tu proběhly palubky třeba maximálku ...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  19:28

« to Vyhledávač

Sakra! Odhalil jsi mně! Tolik jsem vše maskoval a kamufloval... Jsi prostě bedna, machr, big boss, velký šéf, numero uno ončo, papaláš, náčelník vedoucí...

Proč vůbec někomu stojí za tu práci mně identfikovat notabene když se ani neschovávám? To musí být opravdu schopný, kreatívní a inteligentní bytost :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  11:46

« Re: Autorádio

Hele zkus si zkontrolovat jestli treba nahodou nemas zlomenej antenni prut... Me se porad zdalo ze mam prijem nahovno a zacinal jsem byt na Sony nastvanej a pak jsem prekontroloval antenu a je zlomena. Na prvni pohled to neni videt... ale uz na ten druhy... :)
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.02  10:13

« http://www.iqnet.cz/ecm/

• 00 Reagovat !

foto

22.04.02  10:13

« HUF je odhalen kdo ho živí !!!!

Rozsypálek Zdeněk, Ing.
    Zámoraví 106, Napajedla
    067 / 7941555
    Ing. Zdeněk Rozsypálek
    Adresa: Zámoraví 106 Napajedla 76361 Česká republika
    Rodné číslo: 531028 / 206
    Firma: ECM Group, s.r.o.
    IČ: 25330772
    Angažmá: Společník
    Hufe no na vše se přijde ** ECM Group s.r.o. >
    Konstrukční činnost ve strojírenství. Vývoj a výroba nestandardních strojírenských zařízení, robotů, manipulátorů, jednoúčelových strojů a zkušebních zařízení.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  07:30

« To Diamant:

Souhlas s tema malyma detma :-)
    Kdyz jsem to radio zapojoval (bylo to nekdy v lete, uz si to bohuzel moc nepamatuju), tak jsem propojil ten "antenni vyzivovac" s ovladanim vysuvne anteny na radiu.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 21.04.02  22:46

« Centrál

Tak napíš, ako sa do Fabe s centrálom dá dostať. Ja ho mám, tak ho prípadne upravím, aby to bolo ťažšie.
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.02  21:49

« Phantom, radia, ..

Musim se zase po delsi dobe vlozit do dikuse:
    1. Docela me udivuje, ze davate takove cifry za radia - ja sem mel ve fabce Sonaka s CD tak za 8 a nakej * mi to ukradl i bez celniho panelu - ten porad mam. Skoda byla 8000 + radio. Mimochodem, prekvapilo me, jak je uplne primitivni se do fabky s centralem dostat, to skodovka snad dela schvalne.
    2. Phantom konektor - muzu potvrdit, ze to k nececmu je. To prvni radio to melo a prijem byl lepsi, nez temer to sam radio bez ukradeneho phantomu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…