Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Diamant 25.04.02 19:27
« Re: Autoanténa
U nas v KE akosi rakuske stanice prijimat nemozno. Ale v praxi to pocitujem tak, ze na miestach, kde vo Felicii bol prijem zhorseny, tak vo Fabii je este horsi a v beznej mestskej premavke sa castejsie objavuje take chvilkove zasumenie sposobene budovami. Preto by ma zaujimalo, za aky kabel ten originalny vymenit. Ja som si totiz (asi vdaka vybornemu prijmu vo Felicii) velmi zvykol. Navyse tam hlasia aj kde meraju. -
« Re: Autoanténa
inak prijem stanic mas dobry ? (t.j. ci napr. v BA chytas dobre rakuske FM stanice a pod., ale signal ti casto vypadava aj pri tych staniciach a na tych miestach, kde by fakt vypadavat nemal ?). To by sa trochu podobalo situacii u mna (ale nie je to nic hrozne a ja zas radio moc nepocuvam). Este by to teoreticky mohol byt aj kabel k antene... Vymena orig. antenoveho kabla za poriady je jedna z veci, ktora sa na autohifi-weboch/navodoch zvykne odporucat ako druha hned po vymene orig. repro kablov.... tak neviem. -
Diamant 23.04.02 20:13
« Napájanie antény
Rád by som vám napísal, ako pracuje napájacia výhybka, ktorá sa mimochodom skladá okrem mechanických častí a kúska káblu z cievky a kondenzátora. Napätie sa privádza vodičom cez cievku priamo do koaxiálneho kábla a tečie smerom k anténe. Cievka prepúšťa prúd, ale signál nie. Takto by sa napätie dostalo aj do antény aj do rádia. Preto je smerom do rádia zaradený kondenzátor, ktorý naopak signál prepustí ale napätie oddelí. To je všetko! Samozrejme kostra je všade prepojená. A to celé za 350-700 korún :o)
-
« Bez nadpisu
Vůbec si toho nevšímej hufe Držím palce a hlavně nám popiš jak ti ty kotouče drží a dojmy. Jo jinak HURÁ HUF škoda ,že nebydlím u Vás na Uherském Hradišti ale Jihlava má zase do sebe ! dálnici a tam se dá taky užít legrace s Cliem 1.416v jo doplň ty stránky i třeba s fotkami jak tu proběhly palubky třeba maximálku ... -
« to Vyhledávač
Sakra! Odhalil jsi mně! Tolik jsem vše maskoval a kamufloval... Jsi prostě bedna, machr, big boss, velký šéf, numero uno ončo, papaláš, náčelník vedoucí...
Proč vůbec někomu stojí za tu práci mně identfikovat notabene když se ani neschovávám? To musí být opravdu schopný, kreatívní a inteligentní bytost :o))))) -
« Re: Autorádio
Hele zkus si zkontrolovat jestli treba nahodou nemas zlomenej antenni prut... Me se porad zdalo ze mam prijem nahovno a zacinal jsem byt na Sony nastvanej a pak jsem prekontroloval antenu a je zlomena. Na prvni pohled to neni videt... ale uz na ten druhy... :)