Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Autoanténa
Dneska už můžu říci, že to není běžný jev, ale naopak ve fabii díky 4 reproduktorům je podstatně lepší poslech než byl ve feldě. Trvalo to dost dlouho, taky jsme to spolu na tomto audítku diskutovali. Víš co bylo nakonec pravou příčinou. Konektor antény, který měl ukostření provedené přes bužírku a tím pádem byl kontakt zajištěn jen přes konečky ukostřovacího vodiče koaxiálního anténního kablíku. Zkus to prověřit. Změna byla úplně neuvěřitelná. Teď chytám signál i tam, kde jsem ve feldě už nechytal nic. -
« Re: Tonovani skel to a
Hmm to byl teda fakt nazor... Nevim jak s foliema ale na pokoveny skla mas homologaci takze te svestky nemuzou otravovat... Ale muj nazor je (uz jsem to nekolikrat psal) ze me zalezi na barve vozu a podle toho bych bud zvolil folie nebo pokoveni. KAZDOPADNE MAM SKLA POKOVENA ROK A NEJSOU NA NICH ZADNY M A P Y nebo neco takovyho...
No a jinak priklad pokoveni: [odkaz] -
« Re: Tonovani skel to a
A na to jsi prisel kde? S foliema na prednich bocnich sklech tezko projedes pres hranice do Nemecka, nehlede na to, ze je viditelnost z interieru mnohem horsi. Navic, pokud dojde k dopravni nehode, vuz pres zafoliovane okno nouzove neopustis. A to uz nemluvim o bublinach, prasklinach a skrabancich, ktere se ti na foliich casem objevi. Kamos si kupoval nove Toledo a nechal si tam dat rovnou folie a vysledek? Skoda mluvit. Ja mam skla pokovene a jsem velice spokojeny. -
« Re: Tonovani skel
Jen ne pokovení! Výsledek je otázkou náhody a nikdy nelze opakovat pro případ opravy! navíc ony mastné a všelijaké jiné mapy na skle Brr!
jediné co se dá dodatečně použít jsou folie ovšem odborně nalepené! Pak to nemá chybu! Navíc je vozidlo zabezpečeno proti krádeži.
Co se týče ÚV záření a tepla je intriér dostečně chráněn foliemi téměř bez rozdílu odstínu.
O kvalitě svědčí i to, že na skutečně drahé vozy se nic jiného než folie nepoužívá! -
« Tonovani skel
Preji vsem pekny den. Mam jeden maly dotaz. Rozhodl jsem se na dodatecne natonovani bocnich skel a zadniho skla (Octavia). Mate s tim nekdo zkusenosti? Co doporucujete a co ne? A hlavne od koho doporucujete montaz (Prerov,Zlin,Olomouc). Urcite ne folie. Jinak jsem se dival na ofic. stranky skody na modelovy rok 2003 a celkem jsem zvedav na ty prodlouzene intervaly. To uz tady jednou bylo a kdyz jsem si koupil nove auto tak mi rekli ze prodlouzene intervaly neplati protoze v CR je nekvalitni palivo. Hmm tak asi od minuleho roku vsechny cerpaci stanice udelaly velky kus prace a kazdy jen a jen kvalitni benzin a naftu. Diky vsem. -
« Re: To vencax
Omlovam se za zpozdeni, tady je navod pro vsechny chmataky: Ad vykradani Fabky: Nechci to sem psat, nekdo to treba jeste nezna. Je mi divne, ze s tim Skodovka nic neudela, musi to vedet. V servisu rikali, ze aspon maji kseft...
To Diamant: muzu Ti to poslat primo emailem -
« Re: to T.V.
Jde spíš o značku než o provize. BMW znamená prestiž, solidnost, technickou dokonalost a eleganci s jistou dávkou arogance, což je v těchto společenských kruzích standard. Superb neznamená nic. Je složen z obstarožních komponent VW, nemá kromě ceny a schránky na deštník nic inovativního. Ve světě ho nikdo nezná. Jeho design je mírně řečeno hrubý v porovnání s ladnými křivkami BMW. A cena sama o sobě nemůže ve vyšší střední třídě nikdy zvítězit.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!