Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  15:35

« Re: Autoanténa

Dneska už můžu říci, že to není běžný jev, ale naopak ve fabii díky 4 reproduktorům je podstatně lepší poslech než byl ve feldě. Trvalo to dost dlouho, taky jsme to spolu na tomto audítku diskutovali. Víš co bylo nakonec pravou příčinou. Konektor antény, který měl ukostření provedené přes bužírku a tím pádem byl kontakt zajištěn jen přes konečky ukostřovacího vodiče koaxiálního anténního kablíku. Zkus to prověřit. Změna byla úplně neuvěřitelná. Teď chytám signál i tam, kde jsem ve feldě už nechytal nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  12:46

« Re: porucha

to huf: "snimac pomoci rizeni"?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  11:45

« Re: to slavos

:-) aby se nestarali, kdyz clovek vysoli ctvrt milionu (nekteri jedinci i vic jak dvakrat tolik) za takovy prd jako je Fabie. Navic jednorocni zaruka je spis ostuda, za tak kvalitni bezporuchove auto :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  09:33

« Re: Tonovani skel to a

Hmm to byl teda fakt nazor... Nevim jak s foliema ale na pokoveny skla mas homologaci takze te svestky nemuzou otravovat... Ale muj nazor je (uz jsem to nekolikrat psal) ze me zalezi na barve vozu a podle toho bych bud zvolil folie nebo pokoveni. KAZDOPADNE MAM SKLA POKOVENA ROK A NEJSOU NA NICH ZADNY M A P Y nebo neco takovyho...

No a jinak priklad pokoveni: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  08:27

« to slavos

52.500km

BTW, s tou pozáruční zárukou se mi to moc líbí. Taky mi to nabídli. A pak kupuj ty vykurvené ojetiny, když se tady o Tebe tak krásně starají :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  08:08

« Re: porucha

He he, mne sa to stalo mesiac po zaruke, tiez odisiel nejaky snimac. A tiez to urobili hned, bezbolestne a zadarmo, aj ked to uz nebolo v zaruke. Nemas najazdenych nahodou okolo 25t km?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  08:06

« Re: To vencax

Posli aj mne pls na slavo@bonbon.net Dikes.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  08:01

Posli prosim tez,o co se jedna na jerry@oku-pi.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  07:46

« Re: Tonovani skel to a

A na to jsi prisel kde? S foliema na prednich bocnich sklech tezko projedes pres hranice do Nemecka, nehlede na to, ze je viditelnost z interieru mnohem horsi. Navic, pokud dojde k dopravni nehode, vuz pres zafoliovane okno nouzove neopustis. A to uz nemluvim o bublinach, prasklinach a skrabancich, ktere se ti na foliich casem objevi. Kamos si kupoval nove Toledo a nechal si tam dat rovnou folie a vysledek? Skoda mluvit. Ja mam skla pokovene a jsem velice spokojeny.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  07:44

« to a

225/45 R17 Nepasují na Fabiii ani náhodou. Navíc rozteč 5x112 je jiná než Fabiácká 5x100.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  01:28

« Re: Tonovani skel

Jen ne pokovení! Výsledek je otázkou náhody a nikdy nelze opakovat pro případ opravy! navíc ony mastné a všelijaké jiné mapy na skle Brr!
    jediné co se dá dodatečně použít jsou folie ovšem odborně nalepené! Pak to nemá chybu! Navíc je vozidlo zabezpečeno proti krádeži.
    Co se týče ÚV záření a tepla je intriér dostečně chráněn foliemi téměř bez rozdílu odstínu.
    O kvalitě svědčí i to, že na skutečně drahé vozy se nic jiného než folie nepoužívá!
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.02  01:14

« Kola ze Superbu

225/45 R17 pasují na Fabii? S jakými úpravami je možné je tam dostat?
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.02  00:00

« modjo

Me se fabie moc nelibi je tvrda a malicka, ja mam raci veci auta, jako je MPV.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.02  20:47

Mám taky Fabku s centrálem, jestli si uděláš čas, tak díky za poslání: otepka@agsystems.cz
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.02  19:30

« Tonovani skel

Preji vsem pekny den. Mam jeden maly dotaz. Rozhodl jsem se na dodatecne natonovani bocnich skel a zadniho skla (Octavia). Mate s tim nekdo zkusenosti? Co doporucujete a co ne? A hlavne od koho doporucujete montaz (Prerov,Zlin,Olomouc). Urcite ne folie. Jinak jsem se dival na ofic. stranky skody na modelovy rok 2003 a celkem jsem zvedav na ty prodlouzene intervaly. To uz tady jednou bylo a kdyz jsem si koupil nove auto tak mi rekli ze prodlouzene intervaly neplati protoze v CR je nekvalitni palivo. Hmm tak asi od minuleho roku vsechny cerpaci stanice udelaly velky kus prace a kazdy jen a jen kvalitni benzin a naftu. Diky vsem.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 04.05.02  19:22

Idem zaslepit zamok na dverach tak mozno zmenim postup: diamant@ke.telecom.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  22:29

Sakra taky mám fabku ! jak se to dělá ? jestli chceš a můžeš, pošli na attim@centrum.cz
    Nebo aspoň napiš, jak se proti tomu bránit, jestli to nějak jde.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  21:52

Omlovam se za zpozdeni, tady je navod pro vsechny chmataky: Ad vykradani Fabky: Nechci to sem psat, nekdo to treba jeste nezna. Je mi divne, ze s tim Skodovka nic neudela, musi to vedet. V servisu rikali, ze aspon maji kseft...
    To Diamant: muzu Ti to poslat primo emailem
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  20:43

« to newpolo

Sám jsi obstarožní :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  20:39

« Re: to T.V.

Jde spíš o značku než o provize. BMW znamená prestiž, solidnost, technickou dokonalost a eleganci s jistou dávkou arogance, což je v těchto společenských kruzích standard. Superb neznamená nic. Je složen z obstarožních komponent VW, nemá kromě ceny a schránky na deštník nic inovativního. Ve světě ho nikdo nezná. Jeho design je mírně řečeno hrubý v porovnání s ladnými křivkami BMW. A cena sama o sobě nemůže ve vyšší střední třídě nikdy zvítězit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…