Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to Lobok Fabia
to Lobok: mohl bys prosim mi napsat vice (POZOR, DO FORA Škoda Fabia) o tom, jak se projevila ta zmena nastaveni ECU na Fabii 50kW a 44kW a jestli to stoji vubec za ty prachy? Diky! Janda driv jezdil Pickupem ale ted uz jezdi timhle, jinak jste to udelali pred servisem na ulici nebo v servisu? -
"-- skrytý --" 09.05.02 14:56
« poskodena antena
Niekto pri tom ako mi kradol antenu, poskodil mi aj ten kus, ktory je na streche. Ta kovova cast je uvolnena a drot z nej odtrhnuty... co s tym? dat to do servisu? alebo to skusit nejako spojit?
podla toho, co ste tu pisali, ide asi o dost nakladnu opravu ak by som to xcel vymenit. druhykrat tu antenu asi sekundakom lepit nebudem... :( -
« Ventilator a bzzzzzzzzzzz
Tak jsem konecne vzpomenul na co jsem se chtel dlouho zeptat jelikoz tento problem mam od doby co jsem fabku koupil a to uz je skoro rok. Kdyz zapnu ventilator tak NEKDY za urcitych podminek, ale nevim presne kdy (mam podezreni na vlhko az mokro) zacne ten ventilator vydavat velice hlasite bzuceni ktere je dokonce zavysle na otackach motoru nejvice je slyset pri volnobehu a pri zmene otacek je slyset i ta zmena frekvence toho zvuku. Staci vypnout ventilator a 1-2 sec po je vypnuti zmizi i zvuk... CIM TO MUZE BYT?? SETKAL UZ SE S TIM NEKDO ? Dikec... -
« Re: to slavos
JO, tie pozarucne opravy tesia aj mna, okrem toho serva mi vymenili aj prasknute predne sklo asi pred mesiacom, 2 roky po kupe auta. Aj ked to prasknutie - mam podozrenie ze som mu pomohol drziakom na mobil. Pricucol som ho do rohu skla a o 3 dni prasklo asi 30 cm nadnim. Je to nahoda alebo som tomu pomohol? Co si myslite? (Uz ho tam nemam, prilepil som ho na palubovku.) -
"-- skrytý --" 08.05.02 14:57
« Re: Autoanténa
prikupit sabak. to uz som raz robil. teraz sme s elementom spravili do noveho auta kompletny upgrade a je to uplne o niecom inom. ked k sracke prikupis cokolvek, stale je to len sracka. este k tomu nevyvazena. nieco musi hrat aj do priestoru. -
Diamant 07.05.02 22:56
Tak som dnes vyrval von radio. Napajanie z radia OK, naladil som najslabsiu stanicu. Najprv len na skrutkovac. Potom som zapojil antenu bez napajania. Lepsie! Potom som zapojil aj napajaciu vyhybku a este lepsie. Skusal som aj napojit kus drotu a prijem bol tak na urovni tej anteny bez napajania. Takze sa to vsetko javi normalne. Ale je to horsie ako vo Felicii :o(
Nemam velku chut vymienat repraky. Nanajvys kupim Subwoofer, na ktory je tiez jeden vystup pripraveny. Ale kam ho dat, aby nehyzdil interier? -
diamant: da sa to vyriesit dodatocne... zabudni na srandicky typu D-Bass a kup zosilovac, poriadne repra, prip. subwoofer. Aj puha zmena seriovych repro fakt pomaha. Ono sice mas dost kvalitne radio, ale vysledna kvalita bude vzdy brzdena tym najhorsim komponentom ktory mas v zostave. (len si uvedom si kolko si de facto priplacal za tie cinch vystupy a teraz ich nevyuzivas..:)) -
Diamant 06.05.02 19:24
Díki za nápad. Pevne verím, že to bude u mňa to isté. Len sa mi do toho rozoberania príliš nechce. Rádio možno vyberiem, ale dať nazad bude pekná makačka. Minule som kvoli tomu musel demontovať celú strednú časť prístrojovky, lebo som tam nedokázal narvať všetky tie chinc vstupy a výstupy (spolu 8).
Ohľadom toho zvuku som už na to prišiel. Vo Felicii som mal rádio Sony a to malo funkciu D-Bass a teraz mám podstatne lepšie JVC, ktoré zrejme túto funkciu nemá. Keď to dám nahlas, tak je zvuk perfektný, le keď to dám tichšie, tak je to bieda. Nedá sa to vyriešiť nejako dodatočne?