Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

13.05.02  12:44

« fabia

To je fakt, me by taky zajimalo , jak dopadlo mereni na brzde, pokud se nekdo pro to rozhodl.... a co tuning od M-EXCELU ?? ticho po pesine :)
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.02  01:35

« Re: to Lobok Fabia

to Lobok: mohl bys prosim mi napsat vice (POZOR, DO FORA Škoda Fabia) o tom, jak se projevila ta zmena nastaveni ECU na Fabii 50kW a 44kW a jestli to stoji vubec za ty prachy? Diky! Janda driv jezdil Pickupem ale ted uz jezdi timhle, jinak jste to udelali pred servisem na ulici nebo v servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  07:47

« Re: Ventilator a bzzzzzzzzzzz

A jak se k tomu mam dostat? To je nekde v utrobach palubky ne? Asi to vemu do servisu...
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 09.05.02  21:44

No to robil aj ventilator vo Felicii, ktory bol mimochodom zhodny s Favoritom, len na nom bolo miesto PAL napisane Siemens (alebo cosi podobne). Pomohlo premazat klzne loziska a bol pokoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.02  14:56

« poskodena antena

Niekto pri tom ako mi kradol antenu, poskodil mi aj ten kus, ktory je na streche. Ta kovova cast je uvolnena a drot z nej odtrhnuty... co s tym? dat to do servisu? alebo to skusit nejako spojit?

podla toho, co ste tu pisali, ide asi o dost nakladnu opravu ak by som to xcel vymenit. druhykrat tu antenu asi sekundakom lepit nebudem... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.02  14:51

Mne sa to presne tak isto spravalo obcas v zime, dal som venilator na 4, potom naspat na 1 a po chvili to prestalo..
  • 00 Reagovat !

foto

09.05.02  09:27

« Ventilator a bzzzzzzzzzzz

Tak jsem konecne vzpomenul na co jsem se chtel dlouho zeptat jelikoz tento problem mam od doby co jsem fabku koupil a to uz je skoro rok. Kdyz zapnu ventilator tak NEKDY za urcitych podminek, ale nevim presne kdy (mam podezreni na vlhko az mokro) zacne ten ventilator vydavat velice hlasite bzuceni ktere je dokonce zavysle na otackach motoru nejvice je slyset pri volnobehu a pri zmene otacek je slyset i ta zmena frekvence toho zvuku. Staci vypnout ventilator a 1-2 sec po je vypnuti zmizi i zvuk... CIM TO MUZE BYT?? SETKAL UZ SE S TIM NEKDO ? Dikec...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  08:14

« Re: to slavos

JO, tie pozarucne opravy tesia aj mna, okrem toho serva mi vymenili aj prasknute predne sklo asi pred mesiacom, 2 roky po kupe auta. Aj ked to prasknutie - mam podozrenie ze som mu pomohol drziakom na mobil. Pricucol som ho do rohu skla a o 3 dni prasklo asi 30 cm nadnim. Je to nahoda alebo som tomu pomohol? Co si myslite? (Uz ho tam nemam, prilepil som ho na palubovku.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.02  14:57

« Re: Autoanténa

prikupit sabak. to uz som raz robil. teraz sme s elementom spravili do noveho auta kompletny upgrade a je to uplne o niecom inom. ked k sracke prikupis cokolvek, stale je to len sracka. este k tomu nevyvazena. nieco musi hrat aj do priestoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  23:17

do kufra, bude hyzdit kufor :)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 07.05.02  22:56

Tak som dnes vyrval von radio. Napajanie z radia OK, naladil som najslabsiu stanicu. Najprv len na skrutkovac. Potom som zapojil antenu bez napajania. Lepsie! Potom som zapojil aj napajaciu vyhybku a este lepsie. Skusal som aj napojit kus drotu a prijem bol tak na urovni tej anteny bez napajania. Takze sa to vsetko javi normalne. Ale je to horsie ako vo Felicii :o(

Nemam velku chut vymienat repraky. Nanajvys kupim Subwoofer, na ktory je tiez jeden vystup pripraveny. Ale kam ho dat, aby nehyzdil interier?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  14:19

ooo, skvele, uz pisem :)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  14:08

to skl: Ozvi sa mi do mailu, mozno ti s tou mdfkou mozem helfnut....
    e1ement@pobox.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  13:23

este stale nic, nemam na to vobec cas, momentalne este zhanam trochu MDF na kruzky... nevies o niecom v BA ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  12:26

skl - uz mas v aute zosik?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  10:28

diamant: da sa to vyriesit dodatocne... zabudni na srandicky typu D-Bass a kup zosilovac, poriadne repra, prip. subwoofer. Aj puha zmena seriovych repro fakt pomaha. Ono sice mas dost kvalitne radio, ale vysledna kvalita bude vzdy brzdena tym najhorsim komponentom ktory mas v zostave. (len si uvedom si kolko si de facto priplacal za tie cinch vystupy a teraz ich nevyuzivas..:))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  08:44

« to a

Nebuď naivní! Už dávno nejsou škodovácké ráfky tak cenově výhodné, aby sis nemoh vybrat i jinde.

17" - 205/40 nebo 215/35 nebo 225/35

16" - 195/45 nebo 205/45 bebo 215/40
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.02  07:36

« 5 HUF

Cay HUFiku, potreboval bych dalsi piranha sticky :-) Pujde to ? Asi za uplatu za tu mou kritiku co ? :-) Mailni mi , ztratil jsem tvuj email...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  21:45

« Re: to a

Tak to chce redukční podložky na přichycení.
    A nebo ráfky z Octávie a pneu 205/45 R16. Větší nevím?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 06.05.02  19:24

Díki za nápad. Pevne verím, že to bude u mňa to isté. Len sa mi do toho rozoberania príliš nechce. Rádio možno vyberiem, ale dať nazad bude pekná makačka. Minule som kvoli tomu musel demontovať celú strednú časť prístrojovky, lebo som tam nedokázal narvať všetky tie chinc vstupy a výstupy (spolu 8).

Ohľadom toho zvuku som už na to prišiel. Vo Felicii som mal rádio Sony a to malo funkciu D-Bass a teraz mám podstatne lepšie JVC, ktoré zrejme túto funkciu nemá. Keď to dám nahlas, tak je zvuk perfektný, le keď to dám tichšie, tak je to bieda. Nedá sa to vyriešiť nejako dodatočne?

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…