Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  11:59

« hufik

co mas stale s tou prepazkou ? ja mozem tvoju prepazku... ako by som to slusne... ignorovat (ako vidis nenadavam). Ved az rozmlatis dalsie auto, tak si mozno pride na svoje...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  11:28

« to skl

Ale prdlajs.

BTW, tak co, kdy mi přijedeš rozdrtit nosní přepážku, drsňáku? ;o)

P.S.: Pokud nemáš nic podnětného k Fabii, tak radši mlč. Kdysi mi bylo vytýkáno, že jen bloudím tmaty a nadávám, ale jak Tě tak sleduju, hodí se to spíš k Tobě (a pár jiným slovákům) :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  11:26

« to meda

Přesně ten!!! solidní zápich :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  11:16

« Re: to meda

Huf> Nojo, pondeli rano, kdyby otaznik bylo to jedine na co jsem dnes zapomnel... :-)). Myslis citat : "Vasu pi.. jsem taky nevidel a verim, ze ju mate"? To je super.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  11:14

« Re: to imaxim

ty si tu novy, co ? nic to, stali navstevnici totiz davno vedia, ze hufnagel ma vazny a dlhotrvajuci problem s velkostou svojho pohlav.organu.. preto sa uz nicomu nedivia. nejako si svoju traumu predsa kompenzovat musi. Ale nesmej sa mu, on za to nemoze. To sa stava. Ak mu to pomaha, nechajme ho.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  11:01

« to imaxim - teoretik

Ale * sebevědomí. Jen už mě nebaví číst kraviny ("zaručené" informace s nulovou hodnotou). Přestaň citovat a mrkni na rozměry pneu. Dát na auto pneu s o 1,4cm větším poloměrem je humus. Zvýší se těžiště, sníží výkon, znepřesní rychloměr... V čem spatřuješ výhodu montovat na auto větší pneu, než má být?

Navíc jsi trdlo, protože Sportmotor doporučuje toto:

Fabia: 185/60R14, 195/50R15, 215/40R16 ... jakobych to už nekde četl :o)))

( [odkaz] )
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  10:21

« Re: to imaxim

Nač ta silná slova? Málo sebevědomí?
    Cituji doporučení tunningové firmy Sportmotor, jezdi si, na čem chceš.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  10:14

« to imaxim

Ale *. Jsi naprosto mimo. 205/50R16 i 205/45R17 jsou už moc velké. Mrkni do tabulek s obvody a průměry - pokud nějaké máš. Spíš to vypadá, že ani ne.

BTW, už 205/45R16 jsou oproti 195/50R15 (185/60R14) o 2,33% na obvodu větší.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  10:11

« to meda

Zapoměls na otazník... JPP i pravděpodobně. Spíš pravděpodobně než JPP, ale JPP taky trochu. De fakto by se zde dal skvěle použít citát z Kurvahošigutentág, jak Bolek utřel paní advokátovou ohledeně existence boha :o)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  09:44

« Re: to nepp

To je trošku přehnané na Fabii je mozno bud 205/50 R16, nebo 205/45R17, ty kola maji stejny dynamicky obvod jako seriova.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  09:11

« Re: Nadrz - tipovaci soutez :-)

V zasade tankujem po "pipnuti" ... vzdy je to nieco nad 40 litrov. Raz mi tankoval trto na benzinke, povedal som mu do plna, natankoval skoro 50 litrov ... zjavne poznal tu fintu s ventilom a aj som najazdil na tu nadrz skoro o 200km viac ako normalne.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  08:40

« Re: to nepp

Huf > Ty posledni tri rozmery jsou "pravdepodobne" nebo "JPP" :-))).
    Diamant > telefon bez BT, IRDa, GPRS a HSCSD si uz ani neumim predstavit ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.02  20:40

« to Diamant

Jako bys nevěděl, že na 16" jezdím od doby, co Fabia vyjela ze salonu...

BTW, seženeš i 195/40R16 o minimálně 1,5cm na poloměru menší, než 195/50 a za normální prachy.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.02  20:38

« to nepp

Hm... Konečně solidní názor ;o)

Na Fabii se vlezou a 195/50R15 odpovídají (s mírnou odchylkou bohatě v toleranci předpisových 5%) tyto pneu:

- 195/45R16 (už jsem je na Fabii měl)

- 205/45R16 (ty mám na své fabce teďka já - ideální)

- 215/40R16 (ty jsem taky měl - ideální na širší ráfek)

- 205/40R17 (viděl jsem je - pohoda)

- 215/35R17

- 225/35R17

- 215/35R18
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.02  20:32

« to mráček

"pravděpodobně" ... nový odborný název pro JPP :o))))

Nicméně, je to možné... ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.06.02  19:43

« Re: Zadní repro na sedan + 16

A nie je to trochu brutálne? Taký nízky profil asi nezoženieš, takže nevyhnutne budeš mať väčší obvod kolesa. Takže získaš ťažší stály prevod a samozrejme ti tachometer bude ukazovať menej a celý palubný počítač bude ukazovať hlúposti (napr. vyššiu spotrebu ...).
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.02  18:55

« Zadní repro na sedan + 16"

Ahoj je tu někdo, kdo si sám montoval zadní repro do sedana, zajímalo by mě, jak se tam montují ty zadní repráky do toho plata. Poradíte?
    A druhá věc je jaký rozměr pneu dostanu do podběhů, standartně tam z tov. mám 195/50 15, ale je tam ještě větší díra a 16" by se tam mohlo vlézt, ale mám strach aby to nedrhlo při max. rejdu, nebo snad při tvrdším dorazu.
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.05.02  19:23

« MPI

Musím súhlasiť s názorom, že na predajnosti motorov MPI nemá marketing až taký veľký vplyv. Proste je ten motor lacný a to ľudia potrebujú. Motor 74 kW stojí o 90 a 55 kW o 65 tisíc viacej ako 44 kW v tej istej výbave. To je dosť! A MPI je lacný práve kvoli tomu, že je už na svete nejakú tú dobu. A čo na tom, že nepatrí medzi najmodernejšie. Aj tak spĺňa to, čo väčšina ľudí potrebuje.
    To je asi také, ako by ste kritizovali nejaký lacný mobil, že nemá Bluetooth, IrDA a GPRS. Ale väčšine ľudí to vôbec nechýba a určite ich veľa ani nevie, na čo to všetko vlastne slúži. Hlavne nech to veľa nestojí a nech sa tým dá telefonovať prípadne písať SMS.

Pokiaľ dobre viem, tak motor MPI 44 kW by mal nahradiť trojvalec 1,2/40 kW. Myslím od budúceho MR.

• « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  15:54

« Bez nadpisu

Hufe i Renault uz ma pravdepodobne pripraveny 1.4 16V primovstrik do noveho Megana... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  15:48

« Re: to luf

mozno ho predci v spotrebe....(vo vykone asi nie, pokial si dobre spominam). ale aj tak som zvedavy na tie parametre a na ich porovnanie s inymi priamovstrekovymi benzinmi (Mitsubishi, Alfa, renault..) Asi to budu mat fajne vyvynute, ked im to tak trvalo (ze s tym prisli az 5 rokov po japoncoch a spolu s talianmi...:))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…