Škoda Fabia
« Re: Piskanie z palivoveho cerpadla, vlastne z filtra
Netankoval som ziaden humus. Stale tankujem na OMV. Prisiel som na to nahodou, lebo som zatiahol auto tatkovi do garaze. Tam sa to odrazalo od stien a zacul taky tenky piskavy zvuk. Normalne by som na to nikdy neprisiel, lebo na parkovisko pred domom pridem s poriadne "vyhulenym" radiom, motor vypnem a odidem. A ked startujem, za studena sa to neprejavi. Az v tej garazi. -
« Re: Piskanie z palivoveho cerpadla
madvad>Netankoval si nahodou kvalitu od Jurkiho alebo podobny humus? Kamarat si pochvaloval lacny benzin od Jurkiho, a dopadol presne tak - po zahriati dajake piskanie od praveho zadneho kolesa. Vzadu ale nie je cerpadlo, je tam len palivovy filter. Jemu ho vymenili v ramci zaruky, ale nemoze to byt nejak extra drahe. V kazdom pripade ich buzeruj a povedz, ze ti to robi od prehliadky - ak si nebol pri aute, tak je mozne, ze ti ho vymenili - to sa totiz bohuzial bezne robi, a keby menili len filtre... -
« Piskanie z palivoveho cerpadla
Zacalo mi piskat palivove cerpadlo. Ked je motor studeny nic sa nedeje, ale ked je pekne zohriaty, pocujem piskanie z palivoveho cerpadla - ide to z prava zozadu. Nestretli ste sa s tym ? Kua, v pondelok som bol na garancnej prehliadke, nic sa nevyskytlo. Co myslite, opravia to este v zaruke ?? Je to vobec chyba, alebo je to vlastnost Fabii?? -
Diamant 14.06.02 21:04
« Zastaralá Fabia
S tou Octaviou by som súhlasil. Ale povedz mi v čom je zastaralá Fabia? Len tu nezačni s motorom MPI, lebo pokiaľ viem, tak to nie je jediný motor pre Fabiu (existuje aj TDI). V čase, keď sa Fabia začala predávať (nie je to zase až tak dávno) mala ako jedno z mála áut elektrohydraulický posilňovač riadenia s plynulo premenlivým účinkom. A ja do Fabie vždy veľmi rád presadám. Prirom mám možnosť šoférovať aj Volvo S80, MB-E a teraz už aj Audi A8. -
« Re: Přepážka a DPH
Já mam takhle nějaký auta - i když né škodovek a plná spokojenost 100 000 a více tisíc doma. Dají dozadu přepážku železnou / kterou si mužeš vyndat - policajti tomu stejně nerozumějí/ Jenom s tou Fabií brzdi. Dneska už Fabie a Octavie jsou absolutně zastaralé auta. Nekupuj to věř mi. Hlavně za ty peníze koupíš lepší auto, ¨který nebude mít na ulici snad každý. Jestli ti někdo tvrdí jak je skvělá, tak to možná do ní přelezl ze Škody 120. Jo a mimochodem jak někdo tvrdí jak jsou levný náhradní díly, tak se trochu plete. Mimochodem stejně je auto v záruce / pravda je, že u škodovky dávaj jenom jeden rok / takže potom opravuj a opravuj / to je všechno -
« Re: 1,4 16V / 74 - to Smarty
No Magneti mam taky (samozrejme :-) No melo by to byt napsany na te nalepce co je na jednotce. Po obede se podivam presne... Ono to asi nebude nikdy (kvuli emisim) tam porad nejaka prodlevka bude. To by vyresil asi jedine chip. Michal ho nabizi, ale me se do te sunky uz prachy vrazet nechtej takze na to pecu... -
« Re: 1,4 16V / 74 - to Smarty
Jaky je to problem tam dat novy SW a na kolik to pride ? Funguje to dobre ? Docela bych chtel taky.... Uz sice mi to jednou v servisu menili, zlepseni sice znatelne, ale stale to neni ono. Da se nejak poznat verze SW bez diagnostickyho pocitace ? Mam rv. 2000, vstrikovadlo Magneti Marelli -
Diamant 10.06.02 21:28
« Re: Fabia sedan 1.4 50kW
To je teda velmi divne. Prave MPI byva dole zivsie nez 16V (hlavne 74 kW). Ale nie si ty zvyknuty sa pohynat na primalom plyne? Kamos (ma TDI) skusal moju Fabiu a povedal, ze je to slabe ako caj. Lenze on to vytacal tak do 1750 otacok. Nebude problem nahodou tu? Nemas dojem, ze to netaha aj u inych motorov podobnej kubatury? -
« Fabia sedan 1.4 50kW
Dobry den.
Obracim se na vas s malou otazkou. Tchan si koupil Fabii sedan s motorem 1.4 50kW a musim rict ze po prvni jizde jsem byl velmi zklaman z divneho chodu motoru. Pri rozjezdu je auto velmi slabe az do urcitych otacek cca 3-4tis/min pak teprve je citit tah motoru. Pripada mi to jako kdyby tam byla vykonova dira nebo jak to nazvat. Ja mam Octavii SDi a nic takoveho nepozoruju. Je to normalni?