Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:57

« Re: Ach jo.

ach jo, uz jsem to psal asi 5x, takze poseste - ano, porovnaval jsem to v praxi a ano, Berlingo je horsi na provoz i spotrebu a motokaru do nej nenalozim.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:56

« Re: Fabii jsem vyměnil za Berlinbo

a> Huf se v Berlingu svezl a prohlasil, ze takovou mrchu linou by nikda nechtel. Souhlasim s jeho nazorem :-) Mozna kdyby ses nekdy svezl v jine Fabii nez Junioru 1.0, tak bys prodal Berlingo a koupil si svizny auto :-) Jestli je u Berlinga nejaka vyhoda, tak pouze teoreticky objem zavazadloveho prostoru a vyska posezu, jinak celkem nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:52

« Re: to aTTim

To, co špatně nesu, jinými slovy co nesnáším není diskuze, jestli zabrzí něco dřív nebo déle a jestli mám pravdu já nebo Ty. Je to Tvůj způsob psaní sem do fóra.

BTW, ještě jsi mi nevysvětlil, jakto že Ty nepotřebuješ při zrychlení třecí sílu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:27

« Re: Ofuky na fábii

Nevíte někdo kde se dají sehnat "ofuky" do bočních předních a zadních stahovacích oken na fábii?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:15

« Re: to tomcat

No Hufe to s tím větším tlakem na pedál jsi ani nemohl myslet vážně ty provokatére. To by jsi nakonec mohl říci, že to plný auto zabrzdilo na kratší dráze, protože jsi přece tlačil víc na pedál nebo ne ????? Víš ty jak se zkouší účinnost brzd ve zkušebnách-tedy na dráze ? Jestli ano tak se za to hned a rychle omluv nebo tě přijedu vlastnoručně zfackovat a utrhnu ti tu hadici od Kitu a zapojím natvrdo klimu nebo už ti fachčí ?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:12

« to peekaa

Ty si snad sám věříš, že tomu rozumíš :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:12

« to mrak

To víš, že nazval. A s vykřičníkem. To je mi ale fuk. Jak jsem již psal tomcatovi. Plné auto brzdí subjektivně hůř, neboť musíš vyvinout větší tlak na třecí segmenty. Je to jasná věc. Já to vím. A stejně to otestuju. BTW, kdykoliv něco měřím, mám s sebou v autě někoho, kdo mačká stopky.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:09

Já vám tedy nevím pánové. Už to tady čtu nějakej den a čím víc to čtu, tím míň tomu rozumím. Vždycky jsem si myslel a ve škole nás to učili, že plné auto zabrzdí na delší dráze než prázdné, pominuli takový to ABS a ESP či jak se těm elektrickým hovadinám dnes nadává a v té době co jem se to učil, o tom ještě neměl nikdo ani potuchy. A taky nás učili, že je ta naše zemička kulatá, ale pak vyletěl do vesmíru Jůra Gagarinů a zjistil, že ona je taková šišatá, jakoby zpláclá koule. Tak jak je to teda ??????? Zabrzdí těžší auto( tedy pořád to samé-více naložené ) na delší dráze a je země opravdu kulatá nebo šišatá ? Já jsem ztoho jelen. A co vy ? taky, taky ??
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:09

« to aTTim

Mrzí mně, že to špatně neseš. Fakt ale je, že mám pravdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:07

« to tomcat

Pochopitelně. U plné musíš vyvinout větší tlak na brzdový pedál. Na výsledek to ale nemá vliv.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  09:01

« Re: to RV

To Huf:Máš pravdu,ale smutný je,že si všichni myslí,že vševědoucí jsou.Chystáš Hufe něco novýho pro svou Fábii,nebo už přemejšlíš o něčem jiným(Leon Cupra,Civic type R atd..).
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  08:46

tak pod tohle bych se podepsal...

Ale nic si z toho nedělej, jsou holt lid co nikdy nic nepochopěj a nechtěj pochopit. Na základce jsme měli cikána, co nikdy paní učitelce nevěřil že země je kulatá. A myslím že ani kdyby ho vzala do vesmíru tak neuvěří... :-)

Jsou ale důležitější věci.

PeeKaa

• « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  08:44

« Re: Za kolik je klimoška

No Hufe, nevim jestli jsem TE nazval primo volem, ale myslim si, ze ne! Kdyz uz testujes sve brzdy, zkus si to, zmer to a dej vedet! Vem si nekoho k sobe, at Ti to muze potvrdit, ze jsi zastavil za takovy cas a na takove draze prazdny a plny a my Ti to uverime! Ale ja si myslim, ze kdo kdy jel plnym autem, tak vi, ze to auto brzdi hure nez prazdny!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  00:00

A už jste zkoušel porovnat Berlingo a octavii v praxi?
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.02  00:00

« Za kolik je klimoška

DO fabie na kolik příjdou díly?
    Kdo to ví odpoví!
    PS: Jde to namontovat do Berlinga?
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  23:09

« Ach jo.

Je mi z toho trochu smutno. Když tady člověk vyjádří svůj názor, okamžitě se mu to vrátí v podobě osobních invektiv. Hufe, já se již zdržím jakýchkoli vět proti Tvé osobě (ač byla jen jedna a to pouze jako reakce na Tvou větu a dokonce ta moje reakce byla psána Tvými slovy - srovnej si to v hlavě jak chceš) a byl bych Ti vděčen, kdybys ty udělal totéž vůči osobě mé. To proto, že se vůbec neznáme a ani jeden neví, co v tom druhém je. A upřímě, to co si myslíš Ty je mi úplně lhostejné.

Jen tak pro formu si někdy zkus natvrdo zabrzdit se svým autem, když jedeš sám a následně naložený 5-ti lidmi + plným kufrem (třeba cihel). Třeba si pak budeme rozumět lépe.

Stejně tak si myslím, že není hodno Tebe ani kohokoli jiného (snad s výjimkou pana "a" a OCTAVIE) vynášet soudy nad někým jiným, notabene když ho vůbec neznáš. A konat tak pro většinu místního osazenstva je už vůbec, řekněme, nevhodné. Protože ať už člověk má pravdu nebo nemá, je to vždy člověk a zaslouží úctu. Není totiž neomylný.

Měl jsem za to, že tohle fórum je veřejné a že to není mekka některých zde aktivních lidí. Občas se tu dozvím zajímavé věci, nicméně poslední dobou tu čtu hromady osobních útoků a v naprosté většině případů je to Huf kontra někdo (mracek, peekaa, luf, ace2, ....). Nepřipadá Vám to přinejmenším zvláštní ?

Já vím, že někdy je to závist, že ten má ono a já ne, někdy je to nesmyslná bitka v názorech a někdy je to i alibismus. Je to myslím škoda, bývala to tu celkem pohodová diskuze o autech, což takhle v téhle pohodě pokračovat a vynechat vše od tématu odbíhající ?

Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  18:37

« Fabii jsem vyměnil za Berlinbo

a mohu říci brzdí perfektně!
    Jak vypadá ta pověstná Hufova Fabie je to možné někde vidět.
    Možná kdyby se svezl Berlingem tak ji střelí a začne tunit Berlinga!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  18:29

« Re: 2 tábory (ví x neví)

to HUFNAGL: nechci se pouštět do teorií typu "když zadedbám x, platí y", ale připadne mi, že v praxi každý auto brzdí líp prázdný, než naložený. Nebo to maj Fabie jinak?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  18:16

« to RV

Já nikoho přesvědčovat nepotřebuju. Notabene by bylo zlé, kdyby byli všichni vědoucí ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  18:15

« to peekaa

Ty bys se svými vědomostmi nikoho opravovat neměl... :o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…