Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.02  14:35

« Re: Bomba! Novinka!

vankel se píše Wankel a v tom si se probudila jel jsi Mazdě RX 7 co ? anebo v Mecedes C 111 co ?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.02  14:29

A jsou spalovací? Typ vankel?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.02  14:10

No, a co? Já mám v autě motorů: motor stěračů, motor ostřikovačů, motor větráku chladiče, motor topení... A všechny jsou, světe div se, rotační.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.02  14:00

« Bomba! Novinka!

Právě jsem se svezl s Fábií se dvěma rotačními motory!
    Nekecám!
    Ale musím už běžet! Dlaší až bude čas!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.02  07:31

« Re: Bavme se o Fabii

IT> Ten tříválec 1,2 OHC 6V je celý značka Made in CZ MB tzn. že byl vyvinut v Boleslavi a taky se tam vyrábí v nové motorárně pro celý koncern. Pro Polo se vyrábí i verze 12 V.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.02  06:58

« Re: To RV

Mně to snad ani tak k smíchu není,ale v cizině měli připomínky jako že nový auto a už hned zas do servisu.Proti konkurenci to byla nevýhoda.Navíc pro Tebe jako zákazníka to bylo zadarmo,ale Škodovka to musela platit už zmíněnejm línejm mechanikům.Navíc jsem viděl,jak v servise seřizovali ventily a jímala mě hrůza a byl jsem rád,že to není moje auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  22:00

« Re: Bavme se o Fabii

To IT: Nevím jak Fabie a motor 1.2l, ale mám VW Polo s tímto motorem a jsem s ním spokojen. Je to 40kW, ale myslím, že na běžný ježdění to úplně stačí. Zatím jsem najel přes 1000km většinou ve dvou, ze 70% ve městě, průměrná spotřeba 5,7l/100km. Nízké PR, spotřeba, spokojenost ...
  • 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 17.07.02  20:01

« To RV

Len pre tvoju informáciu napríklad aj vlajková loď Volva - S80 ide na prvú prehliadku po 10.000 km a potom už každých ďalších 20.000 km. Tak sa kľudne zasmej, keď je to na smiech, ako tých 1500 km (nie 3000) u Felicií. Ozaj, a prečo je to na smiech? Veď to je len dobre a navyše to bolo zadarmo. Aj supernajmodernejší nový motor produkuje počas zábehu piliny.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.02  18:24

« Bavme se o Fabii

No tak, chlapi, neurážejte se už.Zde se má diskutovat! O Fabii. Takže "nadhazuji", co takhle Fabie a motor/benzín/ 1,2 l ? Tříválec/doufám že to je/ má svůj význam, dělají jiní, proč ne v MB. Ale, jeli jste v tom? Já ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  17:58

« Re: Offtopic - primitivové v internetových diskuzích

Chybi tam odstavec o diskusi dvou (a vice) primitivu (zde pomerne casty jev)... :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  14:52

Není co dodat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  14:34

To mi nekoho pripomina, jen kdybych si vzpomnel koho... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.02  14:27

« Offtopic - primitivové v internetových diskuzích

Omlouvám se za O-T, ale je to natolik výstižné, že mi to nedalo. Souhlasíte ?

[odkaz] exar.kuun/ primitivove.htm

bez mezer.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  12:41

« Re: To ladao

Ta jeden "a" ty by jsi taky potřeboval prodloužit dopředu a dozadu a možná by potom z tebe byl AAA.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  12:35

Nějakej plastovej balast s možností solidního rozšíření je už vidět na www.martinek-auto.cz.
    Že by to bylo ono?
    Ovšem nemá to žádné prodloužení dopředu a dozadu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.02  11:33

« Re: K max. rychlosti Fabie

s 10% chybou si na 180, nie na 190.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  11:12

« Re: K max. rychlosti Fabie

ja udelal maximalku 200 tacho (fakt je ze ted jsem jel z prahy a drzela to i do tech nejvetsich kopcu. otacek 6000 (max. P) ale aktualni spotreba 14.5-15.
    No a kdyz se clovek podiva na technicka data tak max. speed je 189 nebo tak nejak. Kdyz vemu 200 tacho a 10% chybu tak jsem +/- na te hodnote...
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.02  10:55

« AUTORADIO

Zdravim vsechny.... nevite, jake je rozmisteni ve FABII v napajeci svorce ? Jde o to, ze zem (-) a +12 si najdu, ale neni mi jasne, proc je tam tolik zivych dratu a jeden ma o 1V mensi napeti, nez ostatni ..... ?? Diky za vas nazor.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  09:24

Radime já vím, že se leccos vynáší z fabriky a Kulhánek to taky komentoval. Huf mi taky tvrdil, že se někde tam u nich začínají připravovat "nějaký díly na Fabii RS" A tak zatím věřím Kulhánkovi, který před časem prohlásil, že by mohla RS být(v souvislosti s potřebou Fabky WRC) a teď prohlásil "že není potřeba" Myslím, že ten výrok o něčem svědčí. No nechme se překvapit, já mám překvapení rád.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.02  09:07

Láďo,já Tě nenutím,abys mi věřil,jenom píšu co jsem se dozvěděl já,ani netvrdím,že je to dogma.Ta Fábie GT je nějaká polosoukromá aktivita německýho dealera a spočívá spíš v obalení auta plastovým balastem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…