Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: To RV
Mně to snad ani tak k smíchu není,ale v cizině měli připomínky jako že nový auto a už hned zas do servisu.Proti konkurenci to byla nevýhoda.Navíc pro Tebe jako zákazníka to bylo zadarmo,ale Škodovka to musela platit už zmíněnejm línejm mechanikům.Navíc jsem viděl,jak v servise seřizovali ventily a jímala mě hrůza a byl jsem rád,že to není moje auto. -
« Re: Bavme se o Fabii
To IT: Nevím jak Fabie a motor 1.2l, ale mám VW Polo s tímto motorem a jsem s ním spokojen. Je to 40kW, ale myslím, že na běžný ježdění to úplně stačí. Zatím jsem najel přes 1000km většinou ve dvou, ze 70% ve městě, průměrná spotřeba 5,7l/100km. Nízké PR, spotřeba, spokojenost ... -
Diamant 17.07.02 20:01
« To RV
Len pre tvoju informáciu napríklad aj vlajková loď Volva - S80 ide na prvú prehliadku po 10.000 km a potom už každých ďalších 20.000 km. Tak sa kľudne zasmej, keď je to na smiech, ako tých 1500 km (nie 3000) u Felicií. Ozaj, a prečo je to na smiech? Veď to je len dobre a navyše to bolo zadarmo. Aj supernajmodernejší nový motor produkuje počas zábehu piliny. -
« Re: K max. rychlosti Fabie
ja udelal maximalku 200 tacho (fakt je ze ted jsem jel z prahy a drzela to i do tech nejvetsich kopcu. otacek 6000 (max. P) ale aktualni spotreba 14.5-15.
No a kdyz se clovek podiva na technicka data tak max. speed je 189 nebo tak nejak. Kdyz vemu 200 tacho a 10% chybu tak jsem +/- na te hodnote... -
« Re: To ladao
Radime já vím, že se leccos vynáší z fabriky a Kulhánek to taky komentoval. Huf mi taky tvrdil, že se někde tam u nich začínají připravovat "nějaký díly na Fabii RS" A tak zatím věřím Kulhánkovi, který před časem prohlásil, že by mohla RS být(v souvislosti s potřebou Fabky WRC) a teď prohlásil "že není potřeba" Myslím, že ten výrok o něčem svědčí. No nechme se překvapit, já mám překvapení rád.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!