Škoda Fabia
Howard 31.07.02 00:00
« Re: RS
smarty> Pri 180-200 ti nereknu presne, muzu se priste kuknout na pocitac a odpovedet. Odhaduju ale tesne pod 10 litru (deset mam tak pri 180-220, ale jak rikam, moc to nesleduju). Jinak celkovou prumerku mam ted myslim 9.
Decentne jsem zatim mockrat nejel, ale kdyz jsem se dival na pocitac, tak pri nejakych myslim 120-130 to papa okolo 6,5-7 l. Jestli si vzpomenu, az budu na dalnici, odmerim ti to ;-) -
Howard 31.07.02 00:00
« Re: Tak Fabia RS nebude !
ladao> No jo, ladao, nesmis verit vsemu, co vyrobce rika :o) Na druhou stranu oproti 50kW verzi je to myslim vice nez Rapid Sport verze ;c)
Ja si to kupoval ne jako sportak, ale jako rychle, pohodlne auto (se kterym se da obcas vyblbnout, ale hlavne bezpecne jezdit bez unavy) s velkym kufrem a to vse za velice dobrou cenu (podobna konfigurace stoji u konkurence hoooodne vic, jen se koukni). -
Diamant 30.07.02 21:11
« Re: otoceni sedadla spolujezdce
Potrebujes na to tisic_hran a drzia to 4 skrutky. Problem s tym nie je. Akurat musi byt sedadlo v uplne spodnej polohe (ak sa da dvihat), lebo sa k dvom skrutkam nedostanes. Myslim k prednym. Ale nie som si isty, ci to pojde otocit. Na lavej a pravej strane nemusia byt predne a zadne diery od seba rovnako vzdialene. -
« Re: otoceni sedadla spolujezdce
oprava s teckama:
napadlo mne otocit sedadlo spolujezdce o 180 stupnu. hodilo by se to, kdyz cestujeme s ditetem. jsou tu sice nevyhody s bezpecnosti, ale zase by to bylo skoro jako v limuzine. policajti by na to asi dost cumeli. i kdyz v nekterych vozech to je ve vybave. mate nekdo zkusenost, jak vymontovat predni sedadla z fabie (bez vyskove regulace)? -
« otoceni sedadla spolujezdce
napadlo mne otocit sedadlo spolujezdce o 180 stupnu
hodilo by se to, kdyz cestujeme s ditetem
« Mirelon
Asi nebude až tak špatný!
Parametry materiálu Mirelon
tepelná odolnost -60°C až 90°C
index šíření plamene 0 m / min
dodávané tloušťky 2, 3 , 5 mm
« Jak změřit levně výkon
Třeby na PC. Měření výkonu motoru na PC by bylo možné realizovat zcela jednoduše pomocí snímače otáček měřit zrychlení motoru při akceleraci možná by to šlo vylepšit zvednutím na hever a zařazením nejvyššího kvaltu.
Mělo by to být za pár haléřů není na to někde nějaký soft plus návod na rozumný snímač otáček?

To, ze zprevodovani je udelane "jemneji" samozrejme vim, ale dle meho je to dobre hlavne u neturb (kvuli slabemu spodku).
Jinak jsem si na toho "Bastarda" uz zvykl a jsem spokojeny :)