Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.08.02  07:41

« Autofolie

Na koho se v Praze obratit? Hledam slušnou kvalitu i cenu. Poradíte?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 02.08.02  06:55

« Re: motory Fabia

RV> Hladal som na nete, ale nikde o 1,6 vo Faii ani zmienka. Kde si to zobral?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.02  21:58

« Re: Dal jsem do Fabie nový počítač

Ja v ni mel nadupanej server a znat to bylo....
    (Potreboval jsem odvezt zabaleny DELL a fakt byl hnusne tezky a velky) Priste tam dam UPS a prilinkuju to do vstrikavace - to bude zihadlo¨..;-]
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.02  09:11

« Re: Fabia Rs BUDE

Ne že bych tě chtěl urazit Davídku, ale pročti si diskusi staršího data, tam jsme to už myslím docela a zcela rozebrali, včetně toho WRCéčka:o)) A já jsem Fabii na vlastní oči taky viděl :). Jakou jsi viděl ty ? Tu samou nebo nějakou jinou třeba už hotovou WRC ? :-(( A vůbec nejsi ty nějakej konečně převlečenej "a" ? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.02  08:55

Na našem trhu ten motor 1.6 asi nebude a je to proto,že VW to nedovolí.
    To David Kraus:Tak jakej motor vám nakonec Bockelmann dovolil 1,8T ne ,že jo ?Tipnul bych 1,9Tdi/110 kW.Hádám správně ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.02  08:25

Není nějaký výhled, že by se to mohlo ukázat na našem trhu ? Proč se neprodává u nás ? Myslím, že by to bylo pro potencionální kupce zajímavé. Pokud bych sáhl po 74 kW, tak jistě po 1,6 l. Mám dojem, že toto by mohlo zvýšit přitažlivost Fabie.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  23:52

Poslední co se zkouší jsou dva motory! Jed vpředu druhý vzadu zajímavá je i kombinace!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 31.07.02  23:24

vpel> Myslim, ze to 1,8T uz dajaky manik skusal. Vraj je prilis vysoky. Co da logiku. 2,0 tam vlezie tak akurat a 1,8T ma predsa len vyssiu hlavu. A viem, ze skusal aplikovat aj 20V hlavu z 1,8 na 1,6. A vraj aj uspesne. Ale tiez nie vo Fabii. Ale preco kupovat cely novy motor 1,8T? Ved staci kupit Fabiu dvojlitra a k tomu turbo kit. Existuje verzia, ktora zvysi vykon na vyse 140 kW a za 150% ceny toho slabsieho kitu mas dokonca vyse 160 kW.

RS znamena Rallye Sport alebo Renn Sport v nemecky hovoriacich krajinach.

• « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  21:32

« To ví každej blbec!

To ví dávno každej blbec, ale proč to neví ve firmách které to umí udělat?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  19:18

« Re: Fabia Rs BUDE

tak to doufám, že David.Kraus je tvé pravé jméno :-) To tě tam budu mít asi rádi :)
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.02  18:49

« Fabia Rs BUDE

Když jsem četl vaše příspěvky o tom jestli bude nebo nebude Fabia RS tak mi cukaly koutky :o))
    jak tohle mužete napsat ??
    Fabia ve sportovnější verzi BUDE, jen je otázka jestli to bude RS. jak jistě víte tak pro vozy kategorie WRC plati určité omezení, to co myslím já je že minimální délka seriového vozu musí být nějakých X mm. ted nepovím přesně kolik ale to není důležité.Do této délky Fabii chybí pouze pár cm a tak se škodovka rozhodla uvést na trh krátkou fabii s pohonem 4x4 a trošku pozměněnýma nárazníkama aby dosáhla oné dané délky. Tento vůz se začne prodávat co nejdřívě nebot již začátkem příštího roku chce Škoda homologovat Fabii WRC, která je již více než 2 roky postavena :o))))) p.s: vím co píšu. fabii jsem viděl na vlastní oči ( dělám totiž ve škodovce )
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.02  18:01

« Dal jsem do Fabie nový počítač

Jednalo se o P4 na 1800 MHz a vůbec to nebylo znát! Jaké máte zkušenosti vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  13:54

Motor 1.6/74kW se do Fábie dává,ale tyhle modely jdou do střední ameriky a Mexika.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  13:50

« Re: Tak Fabia RS nebude !

Howard> Teda me trojka tahne lehce pres 170 a pri 180-220 to zere pres deset, cca 11 litru. Ja mam dlouhodobou spotrebu pri opravdu hodne ostre jizde(3500km 60%dalnice, 20%mesto, 20% ostatni) 10,5 litru. Jinak taky mi tam nechybi 6 stupnova prevodovka, protoze to auto tahne porad a nema to skoro zadne slabe pasmo... P.
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.02  11:08

« motory Fabia

Nevíte někdo, zda se nebude rozšiřovat paleta motorů o nějakou 1,6 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  08:24

« Re: ventily

Detonační spalování asi má poškozené čidlo "klepání ventilů"! Když dáš benzín s vyšším oktanovým číslem asi se to zlepší a raději zajeď do opravny. To zaklepání v nízkých otáčkách ani tak nevadí, ale horší by to je ve vysokých otáčkách, třeba na dálnici, tam to ani neuslyšíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  08:04

« ventily

Chlapi chtel jsem se zeptat. Moje slečna má Fabii 1,4 74 kW najeto 27tis. a v nízkých otáčkách jí klepou ventily. Je to normální? Když jsem míval Škodnou za 20 tisíc Kč tak mi to dělalo taky. Co to může bejt? Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  07:47

to: vpel Motor 1,8 T jde v pohodě implantovat do Fabie, když tam jde i ten 2,0 a kolik stojí ti nepovím, zeptej se ve značkovým servisu. Viděl jsem motor 1,8 T zabudovaný i ve Škodě Rapid.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  07:43

Howarde abychom si rozuměli, sice jsem nazval RS bastardem, ale není to tak že bych ho hanil, to byl jen takový slovní obrat. Podle mne je to dobrý autíčko. Já sám jsem s ním jel jen při předváděčce. Jen mi porád k němu chybí některé prvky, které by ho posunuly výše, třeba v rámci volitelného motorového a podvozkového vybavení. Jenže v rámci koncernu takový auto už dělá Seat a je vymalováno. Prostě mě štve, že jaksi budeme(tím myslím tu naši Škodověnku, kterou sic vlastní Němci) pořád pozadu za VW a tím Seatem i když máme na mnohem více než oni. A VW dělá Polo GTI 1,6 a tak nemůže přeci dovolit aby byla Fabia 1,8 T to dá rozum nééé. A ještě k těm převodovkám, dnešní sporty jak jsem psal, mívají už i 7 kvaltů u neturba. A turba těch 6 mají u sportů už dávno normálně a jako příklad jsem zmínil tu Calibru, která se dělala už před léty.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  01:46

Octavie RS je dobre vozitko, chvali si jej treba lide co maji problem se zady (stabilnejsi, pevnejsi). Ale chce to asi jezdit na dobrych silnicich, jinak se bere o silnici i pri mensim zhoupnuti, je vespod plechovy kryt a nejsou s tim problemy na horsi ceste? Za ty penize je to dost dobre vozitko myslim a spotreba je jen o desetinu litru vyssi, nez u 1,8T, take planuju porizeni RS, asi v provedeni COMBI, kterezto jsou o 55000 cenove povysene, on lepsi motor nejaky cas nebude. Ale SKODA, ze mi z SKODY napsali, ze RS Fabia nebude, to by byl zatah na toto supermini ;-)

Vi kdo, kolik stoji motor 1,8 a zda by tam sel implantovat nebo to uz nekdo zkusil? Fabii 1.8Turbo mit jako 2 a 3 rodinne vozitko (kam je Fabie cilena) to by bylo celkem zuzo, nemyslite?

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…