Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:53

« to Cleaner

Neříká se náhodou tomu Tebou popisovanému manévru objíždění? :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:47

« Re: nova zkusenost s 1.4MPI

Hele předjíždět se dá i Fabkou 1.0, jenom jde o to koho a kde a hlavně přitom myslet (myšlení je vůbec moje silná stránka)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:46

« Re: Podobná akce jako u Říčan

imaxim-jenze tohle je uz za dva dny 5 mrtvych na stejnem miste!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:45

« to ladao

Nebuď hned tak ukřivděný. Chápu, že na Tobě zanechalo to svezení takový dojem, že jsi přišel o část svého omezeného počtu již tak hodně zchátralých mozkových buněk :o)))

Já jsem neuvedl, že jsem odborník. Těší mně ale, že Te to napadlo ;o)

Jen se zajímám o věci kolem E31 a zjišťuju, co ano a co ne. Jsem si jistý, že jsem v tomto poznávání dál než Ty. Nevěš ale hlavu. Věřím, že i přes Tvůj věk by se Ti ty informace podařilo získat také.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:45

« Re: 2 smarty -nehoda u Rican

Tady ty stodvacítky jsou hrozně rychlý auta. Jejich řidiči pak strašně riskujou a to je pak moc nebezpečný.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:43

« Podobná akce jako u Říčan

Já Vám popíšu co je černá kronika - stalo se před 14 dny mezi Albrechticema a Krnovem. Znám jenom příbuzný toho vola.
    "Jsem kluk 21 let, Opel Kadet GSi, starý tři týdny, přítelkyně 19 let, její bratr 11 let a kamarádka 16 let. Takhle pátek večer co se tradičně nehonit s kamarádem co má Golfa, směrem na Krnov je přece nová silnice, před tou nejostřejší zatáčkou (reálně do 100km/h), předjedu Golfa co jede 120, moje stoleté tlumiče to vydrží, dostávám smyk, kontruji, neovladatelně letím do protisměru a tam Honda Acord, nic netušící pár 50 let. Náraz, Honda letí zpátky ke Krnovu, já a přítelkyně jsme mrtví (proč bychom se připoutávali) její bratr seděl mezi sedačkami jako klasické díte, vyletěl předním oknem, večer umírá v nemocnici v Brně, její kamarádka zůstala zakleslá za sedadly, má jenom zraněné kyčle a trošku psychiku. Manželé v protijedoucím autě mají airbagy, vnitřní zranění jsou silnější, umírají po několika dnech. Takže jsem zabil dvě sousedovi děti, dva nezůčastněné kolemjedoucí, ale to nevadí, za ten požitek z auta to stálo, co na töm, že mi všichni říkají, že to není 120cítka. Aspoň jsem v Bruntálských statistikách - nejhorší nehoda za 30 let, svědci se při pohledu na ty auta zhroutili."
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:33

fija: Ale já mám Fabii MPI, akorát tu silnější. Já jsem reagoval na nesmyslné přetahování se, že Fabie jede taky .... A předjíždění je o bezpečnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:26

2 luf-ten v Seatu to nezavinil, zavinila to ta Skodovka! V tom Seatu jela rodinka s detma+deda s babickou! Vysledek 3 mrtvi a 7 zranenych!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  10:23

smarty - ktovie, kde sa ten truba v seate pozeral, ked nevidel auto oproti sebe. Netvrdim, ze sa vzdy da vyhnut, ale radsej skocim vedla cesty ako napalim do protiiduceho auta. Ale mozno trepem, lebo neviem vsetky suvislosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:40

« Re: Zimni pneu

No ja koupil na zimu TOYO 195/50 R15 (typ presne ted nevim), ale jsem s nima dost spokojenej...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:38

« Re: to ladao

Za to ty jsi odborník Hufe na slovo vzatý nejen na M 3, Audi RS 4, Seat Leon Cupra, ale i na celou osmičkovou řadu BMW. Jen tak dál komický človíčku. Já se v r. 90 v Anglii vezl v osmsetpadesátce, zatímco ty jsi v té době teprve zjišťoval co to je Walkman ty troubo a to ještě kdoví jestli.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:37

Ja doufam, ze ten 3 byl on! Protoze kdyz jsem tam byl, tak vedle ty skodovky nekdo lezel prikryty cernou plachtou!
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:19

« Zimni pneu

Jake zimni pneu pouzivate a jake s nima mate zkusenosti? Vim ze je jeste celkem brzo, ale chci je koupit spolecne s autem. Jedna se o Fabii 1.4 MPI
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:18

jo dival jsem se ten predek toho seatu nebyl vubec zdeformovanej a jelikoz rikali exitus obou rodicu ve predu tak mi bylo jasne ze nebyli privazani... A TO JE ZASE JEJICH BLBOST protoze podle toho jak vypadalo to auto bych rekl ze to mohli s vysokou pravdepodobnosti prezit... A ten * se S125 ten zakalil ? Docela bych mu to pral... Nekdy si rikam ze ridici techhle vraku jsou ti nejarogantnejsi na silnici (teda az po kamionacich)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:08

« to ladao

Jde vidět, že tyto vozy nejsou Tvá parketa ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  09:07

« to matus

Neboj. Zatím se Ti zdaleka nepřibližuju :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  08:42

Tak uz to pisou i na idnes:"V Říčanech u Prahy se stala tragická dopravní nehoda. Čelně se tu střetlo sobní auto s nákladním. Ve felicii jeli dva lidé. Oba na místě zemřeli."
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  08:39

« 2 smarty -nehoda u Rican

Byl jsem u te bouracky, fakt husta a ten ridic Skodovky musel byt *! Bylo to v nedeli navecer, kdy se Prazaci vraci domu. Jsou to kolony dlouhy nekolik kilometru a on se rozhodl predjizdet se S125 a se 4 lidma! Chudaci v tom Seatu a ty deti, co ted budou bez rodicu! Na druhou stranu ty rodice pravdepodobne nebyli pripoutani, protoze na prednim skle byly pekny pavouci! A dnes rano se o 100metru blize k Ricanum odehrava neco podobneho, silnice je tam opet uzavrena, jsou tam mraky hasicu a zachranek, dokonce uz tam prijizdeli policajti a videl jsem jak se nekoho snazi ozivit, fakt husty, jak ta nedele, tak dnesni rano!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  07:57

akorat pouceni pro mne, pokud nemam auto u kteryho vim jak akceleruje a ze to stihnu tak nepredjizdim .. kdyz jsem jel po tech okreskach s MPIckem tak jsem delal tak 40% predjizdecich manevru co obycejne delam svym 16V... a prave proto premyslim o necem vic pruznejsim abych si mohl byt jeste mnohem vic jistej pri predjizdeni ze to stihnu - ne jen kvuli maximalce atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  07:55

Hmm ted nemluvim primo k fabii MPI ta preci jenom porad nejak akceleruje... Ale vcera byla v TV hnusna bouracka a to jenom diky tomu ze se nejakej idiot se škodnou (rozumej schade hundert-zwanzig) predjizdel na rovince a uz se nestihl vratit do svyho pruhu... fakt je ze asi ten s tou ibizou ci co to bylo mel taky naslapnuto podle me tak 120-140... I tak hnus...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…