Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  07:21

« Re: nova zkusenost s 1.4MPI

smarty> ale to je prece to, co rikam. Kdyz vis, s cim jedes, tak tomu prizpusobis predjizdeni. Holt treba ty s 1.4 74kW predjedes kamion, ja bych s 1.4 MPI nepredjel, ale oboji by bylo stejne bezpecne. Nebezpecne by bylo, kdybych ja zacal treba predjizdet tam, kde nemam dost prostoru a prehled. Ale to je moje blbost, ze predjizdim nebezpecne, ten motor za to nemuze. Motor mi jen vezme nektere z tech prilezitosti, o ktere te tvuj nepripravi ...
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.09.02  04:07

« Bez nadpisu

huf, ako skoncilo to cipovanie z passatovskou riadiacou jednotkou?

a ako je to s tou brzdnou drahou tvojho pekaca prazdneho a plneho?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  14:01

« Re: Podobná akce jako u Říčan

fijo je to pořád tak kostrbatá cesta jako za mých mladých let ? Já tudy jezdil každý pátek a neděli 5 let. A ta alej před Albrechticemi ještě stojí ? Na ní taky zařvalo pár aut, co sem tam viděl.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  13:44

dovolim si s tebou nesouhlasit, muzu si dovolit predjet treba kamion kdyz vim ze akceleruju o nekolik desitek sec vic nez stara 105 ! takze je to o motoru... a taky o odhadu, znalosti terenu a zatacek a predvidavosti
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  13:37

« Re: to Smarty

hufe brzdi, do 6500 to nemuzes tocit :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  13:34

« Re: Podobná akce jako u Říčan

imaxim> z Krnova na Mesto Albrechtice prece neni cesta nic moc, to z Krnova na Opavu je mnohem lepsi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  13:32

imaxim> proto taky nepredjizdej, kdyz to neni bezpecne. Na motoru to nezalezi, na tom zalezi pouze to, kolikrat si muzes dovolit bezpecne predjet ...
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:51

« Tady to zase frčí

A co budete dělat potom v pátek, to je tady obvykle kritický den a navíc teď bude 13.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:46

presne tak jezdit po kruhaci na La place Concorde a potom po Champs Elise... to si clovek vybavi vsechny ty filmy a tak.. proste se to musi zazit, nemluve o tom ze Nocni Eifelka a Podzim v Parizi jsou fakt super veci a uz se nemuzu dockat
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:46

« to Cleaner

Pá Pá!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:45

Mějte se tu hezky - jdu pracovat. (možná svou pílí povýším na 1.2 HTP - už se nemůžu dočkat............)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:43

« to Cleaner

Ani nevím. O to tam nešlo. Není to o egu, ale o stylu.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:43

« to Smarty

Já vyrážím za 14 dní do Nizozemí a potom přes Mont Saint Michel a Paříž zpět.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:42

« Re: to Cleaner

Dofám, že na příští křižovatce už si se nenechal zahanbit.......
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:41

« to Cleaner

Ne. Proč? Je to přece *! Vždyť jsem navíc říkal, že jsem se kochal (tuším to bylo u Champ Elysees).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:39

Jo tak jezdit vlastnim autem po Parizi v noci je neco super... loni na podzim a letos si to hodlam zvopakovat
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:39

Vsadím se, že to byla benzinová 1.0. Nezhroutil si se z toho????
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:38

« to Cleaner

Jasně, tam se tak jezdí normálně. Jednou mi to nepřipravenému natřela ženská ve 205. Holt jsem se kochal :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:37

« to Cleaner

Třeba by Tě to nebavilo... ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  11:37

a závodils tam na semaforech????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…