Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« to: fija
Tak povídáš do Skrochovic ? Tam byla nebo ještě je ta "Hospoda u pustého mlýna" ? Tam někde přímo, teda pokuse nepletu bydlel můj spolužák z průmky, nějakej Jiří Šrajer ročník 52 nebo 53 nemáš náhodou tu čest ? Pokud ano, tak ho pozdrav a možná i nějaký kontakt na něj by neškodil, dlouho jsem větší část třídy neviděl. Dík Laďa -
« Nabídka od Hufa
Zdravím všechny Fabiisty. Prodávám svá kola včetně nového (tedy spíš zánovního) obutí a podložek. Přesněji se jedná o (vždy sada po 4 ks):
- ráfky 6,5J16 "spider" (z toho 2 nové)
- nové pneu Toyo Proxes T1-S 195/45R16
- distanční podložky INXX 20mm šroubovací
Cena za komplet? Nevím ;o) Za kolik se to podle Vás dá střelit?
P.S.: Možno vidět na www.sweb.cz/hufnagl -> vozový park -> Hufova Fabia
-
Diamant 11.09.02 21:02
« Re: MPI
Motory 1,4 MPI maju prevodovku Sk-14H, co je upravena prevodovka z Felicie. A tato prevodovka sa mi zda trochu menej presna, taka gumovejsia a tazsie sa radi. Motory 1,4 16V a 2,0 maju prevodovku MQ200, co je novo vyvynuta prevodovka a pouziva sa aj v Pole. Tato prevodovka ma presnejsie radenie a rychlosti tam tak lahsie klapnu. Doslova padaju na miesto. Motory 1,9 maju prevodovku MQ250, co je ta ista prevodovka ako MQ200, len je upravena na prenos vyssich tocivych momentov (do 250 N.m). Takze ide o trosinku tazsie. Spojka taktiez. -
« to matus
Pekáč brzdí prázdný (1170kg + 80já + prázdná nádrž) z 100 na 0 za 2,7-2,8s. Ze 140 potom za 3,9s.
Pokud je auto plné (1170kg + dalších 450kg + plná nádrž), zastaví z 100 na 0 za 2,7s a ze 140 na 3,7 až 3,9s.
Pár teoretikům to asi vezme vítr z plachet, ale co už... :o)
Podrobnosti na požádání. -
« Re: Podobná akce jako u Říčan
to ladao, fija: Ta silnice je úplně nová, takže se po ní sviští velmi dobře, až na pár zatáček, které nejsou ideálně klopené, to je jediný rozdíl mezi tou potom do Opavy. Ale tam v tom koutu světa mám stejně nejradši tu novou po povodních udělanou silnici z Krnova do Bruntálu. -
« Nový tríválec od ŠKODY
Uz jste se někdo svezl s tím novým motorem - tříválcem 1,4 /nevím ja se ten motor přesně jmenuje/ ? Sháním auto pro manželku - Fabii bych si klidně koupil ale podlě mě je jejich nabídka motoru hlavně těch slabších opravdu strašná resp.s lepším motorem je Fabii hrozne drahá vp orovnání s konukrencí. Takže jsem zvědav zdá náhodou tento nový motor by nebyl vhodný pro mě. -
« Re: Podobná akce jako u Říčan
ladao> cece nevim, ja jezdivam obcas z Opavy do Skrochovic, pripadne obcas az do Krnova, ale pres Mesto Albrechtice jsem jel naposledy pred 2 lety.
Nicmene co si pamatuju, tak na Albrechtice nic moc cesta nebyla .... rozhodne bych rekl, ze to nebyla vysokorychlostni silnice :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!