Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.09.02  17:30

« Re: to: fija

Díky fijo, nedá se nic dělat, budu pátrat dál :)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.02  07:54

« to Karizma

Ale já nemám 18" ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  22:45

« Re: to Smarty

S těma kolama je to krok zpátky.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  19:47

« to Smarty

Tak tak. 225/35ZR17 na nějakých solidních širokých ráfcích.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  15:55

« Re: to: fija

Ladao> ne lado, nemam tu cest, ja jsem t.c. uz z Jizni Moravy, ze Severu pochazim a to tak, ze z "prajzske". Takze ve Skrochovicich neznam (krom manzelcina pribuzenstva) vubec nikoho.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  12:52

« Re: MPI

tak tomu rikam presna odpoved a urcite je to tak... u me 16V tam ty rychlosti padaj samy, muzu to radit jezdim prstem...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  12:51

« Re: Nabídka od Hufa

a c o budes porizovat ? 17ky ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.02  07:09

« to: fija

Tak povídáš do Skrochovic ? Tam byla nebo ještě je ta "Hospoda u pustého mlýna" ? Tam někde přímo, teda pokuse nepletu bydlel můj spolužák z průmky, nějakej Jiří Šrajer ročník 52 nebo 53 nemáš náhodou tu čest ? Pokud ano, tak ho pozdrav a možná i nějaký kontakt na něj by neškodil, dlouho jsem větší část třídy neviděl. Dík Laďa
  • 00 Reagovat !

foto

12.09.02  21:51

« Nabídka od Hufa

Zdravím všechny Fabiisty. Prodávám svá kola včetně nového (tedy spíš zánovního) obutí a podložek. Přesněji se jedná o (vždy sada po 4 ks):

- ráfky 6,5J16 "spider" (z toho 2 nové)

- nové pneu Toyo Proxes T1-S 195/45R16

- distanční podložky INXX 20mm šroubovací

Cena za komplet? Nevím ;o) Za kolik se to podle Vás dá střelit?

P.S.: Možno vidět na www.sweb.cz/hufnagl -> vozový park -> Hufova Fabia
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.02  07:05

« Re: Podobná akce jako u Říčan

Potvrzuji,k hraničnímu přechodu na Bartak je z Krnova přes albrechtice,Třemešnou nový povrch,zatím kvalitní,než jej kamiony zdeptaj.Hotov je teprve měsíc.Jar
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.09.02  03:24

« Re: to matus

hufe, nemas to zmerane na metre? lebo verim ze si robil niekolko priemerov, ale taketo veci sa daju presne merat stopkami dost tazko, navyse ked to robi niekto vedla teba s rukou.

a co ta implementacia riadiacej jednotky?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 11.09.02  21:02

Motory 1,4 MPI maju prevodovku Sk-14H, co je upravena prevodovka z Felicie. A tato prevodovka sa mi zda trochu menej presna, taka gumovejsia a tazsie sa radi. Motory 1,4 16V a 2,0 maju prevodovku MQ200, co je novo vyvynuta prevodovka a pouziva sa aj v Pole. Tato prevodovka ma presnejsie radenie a rychlosti tam tak lahsie klapnu. Doslova padaju na miesto. Motory 1,9 maju prevodovku MQ250, co je ta ista prevodovka ako MQ200, len je upravena na prenos vyssich tocivych momentov (do 250 N.m). Takze ide o trosinku tazsie. Spojka taktiez.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  16:34

« to matus

Pekáč brzdí prázdný (1170kg + 80já + prázdná nádrž) z 100 na 0 za 2,7-2,8s. Ze 140 potom za 3,9s.

Pokud je auto plné (1170kg + dalších 450kg + plná nádrž), zastaví z 100 na 0 za 2,7s a ze 140 na 3,7 až 3,9s.

Pár teoretikům to asi vezme vítr z plachet, ale co už... :o)

Podrobnosti na požádání.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  15:40

Já jsem líný to hledat, ale u škoda motorů se mi to fakt nezdá, ten rozdíl je patrný okamžitě - s či bez lanovodů. A u MPI 44 či 50Kw to jde fakt těžko.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  15:37

to ladao, fija: Ta silnice je úplně nová, takže se po ní sviští velmi dobře, až na pár zatáček, které nejsou ideálně klopené, to je jediný rozdíl mezi tou potom do Opavy. Ale tam v tom koutu světa mám stejně nejradši tu novou po povodních udělanou silnici z Krnova do Bruntálu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  14:16

« Nový tríválec od ŠKODY

Uz jste se někdo svezl s tím novým motorem - tříválcem 1,4 /nevím ja se ten motor přesně jmenuje/ ? Sháním auto pro manželku - Fabii bych si klidně koupil ale podlě mě je jejich nabídka motoru hlavně těch slabších opravdu strašná resp.s lepším motorem je Fabii hrozne drahá vp orovnání s konukrencí. Takže jsem zvědav zdá náhodou tento nový motor by nebyl vhodný pro mě.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  13:58

Všechny převodovky Fabií už jsou ovládány lanovody. Ty jsou jak známo velice citlivé na seřízení. Ta má funguje v naprosté pohodě. V současnosti není žádná převodovka ze Strakonic a nebo z Německa, ale všechny se již dělají v nové motorárně v MB.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  13:17

smarty> mi se s tim radi zcela vpohode, ale nezkoumal jsem, jestli to ma lanovody, nebo paky. To je fakt.
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.02  07:45

« MPI

Jo este neco: Nekdo se uz tady zminoval o prevodovce a ustroji od radici paky. Tak je rozhodne uplne jine a MNOHEM MENE presne u toho classica nez u me... that's all
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  07:25

ladao> cece nevim, ja jezdivam obcas z Opavy do Skrochovic, pripadne obcas az do Krnova, ale pres Mesto Albrechtice jsem jel naposledy pred 2 lety.
    Nicmene co si pamatuju, tak na Albrechtice nic moc cesta nebyla .... rozhodne bych rekl, ze to nebyla vysokorychlostni silnice :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…