Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.02  07:59

« Re: Škodovka propouští

A kolik lidí propusttí. Nebude v boleslavi nové Ostravsko? No ale za čas to stáhne Tojota do Kolína.
    Škodovka se měla privatizovat do českých rukou!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.02  07:43

« Re: Škodovka propouští

Hele ty "a" ty by jsi mohl taky skončit :o))) co ty ny to :)
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  23:32

« Škodovka propouští

Asi končí!
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  23:31

« 1,4 MPI

Lze uvolnit na cca 60Kw a 125Nm vypiplat by šel asi ještě více. uveďte potom konkurenci?
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  20:56

« Getz

No tou výškou si nejsem jist ale bylo by zajímavé sem dát některé parametry!
    Super věc je že na ten getz je záruka tři roky! Dva roky pojezdíte a prodáte auto se roční zárukou stejně jako se prodává ová Fabie!
    A bonbónek navrch je že u Getze jde odpočet narozdíl od krátké Fabie!
    nejslabší motor je u Getze podstatně lepší!
    A můžete mít i motor 1,6l.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  19:57

« Re: Tak jsem se zatím nesvezl

Ještě jsem zapoměl říct, že Getz je nad Fabií výše hlavně výškově. Jsem já to ale blbeček, že?
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  19:13

« Tak jsem se zatím nesvezl

S novým Getzem snad zítra. Zato jsem si prohlédl novou Fiestu a vypadá že to bude auto srovnatelné s getzem! Obě o něco výše nad Fabií.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  18:07

« to luf

Na 1.4 je ten motor fakt dost solidní. To se musí nechat. Nic to ale nemění na faktu, že jak Clio, tak Fabia by si zasloužila i 1.6, kterou notabene oba výrobci mají a hodit to tam by nebyl žádný (technický) problém. Tím myslím 1.6 79kW u Rencka a 75, 77 a 92kW u VW group. Fabia v 125PS verzi by byla vyloženě ideální motorizace.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  17:37

« Re: Megane Berline

sak s Fabiou se da tez pohodove jezdit od 2 do 3 tisic a do 4 tisic o 1.2 HTP taky vpodstate nevis :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  17:08

« Re: Megane Berline

fidak - asi by si sa divil, da sa s tym pohodove jazdit v rozmedzi od 2 do 3tis ot. A ak sa nebojis otaciek, odvdaci sa skvelou dynamikou a do 4tis ot. o nom v podstate nevies. Spytaj sa yyyyy, ten ma taky Megane. BTW lepsiu 1.4ku ma iba Toyota :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  12:17

« Re: Olej v chladiacej kvapaline - 1.4 - 44 kW

To je celkem klasika,špatnej přesah vložek.Myslím,že bys neměl platit nic.Objevilo se to teda docela pozdě,obvykle to odejde tak za 3000 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  12:06

« Re: Olej v chladiacej kvapaline - 1.4 - 44 kW

je to uz od zaciatku dost bezna zalezitost u MPI motorov (vid aj starsie prispevky) a vzhladom na to, to vraj robia servisy aj po zaruke na ucet Skody... Takze sa nenechaj odbyt..
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  11:20

« Olej v chladiacej kvapaline - 1.4 - 44 kW

Chlapi, som tu novy.
    Mam Fabku 1,4 44KW, po 12000km mi začala piskať a blikať kontrolka chladiacej kvapaliny. prišiel som do servisu a povedali mi, že tam musim nechať auto na cely deń a že vymenia tesnenie pod hlavou válcou, že je to vraj výrobna vada. Zaujímalo by ma /možno tu už podobne príspevky boli/ čo može učtovať servis za takýto zásah /čo preplati ŠKODOVKA/ a čo zaplatim ja. mam si ho prisť prebrať o 15.00. Ake ste mali vy skusenosti s podobnou vadou? Dik za každy názor
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  09:29

« Megane Berline

No ten Megane Berline je fakt dobrá nabídka - s ABS a 4 airbagy. Ale moje fabka se mi teda libi vic a těch cca 10 cm víc na délku u Meg. není důvod ke koupi. Ten motor bude asi dost podobný Fabce 74kW, čili vytáčet a vytáčet, vlastnost, na kterou tu dost lidí nadává. Ale každopádně ještě 10 tis. za metlu, nějaký construct a už se to šplhá výš a výš... No každopádně svý kupce si to najde.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  09:01

« Re: Prodeje

Napřed se ale musím vykakat. Předse to nepustím do kalhot.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  08:18

Jdu to zjistit! Schválně se s tím jdu svézt papírově to opravdu nevypadá špatně. Mrkněte se na stránky Hyundai.
    Tojota Jaris ovšem také není špatná zvláště verze Verso no a nová Fiesta Hmm!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.02  01:50

Getz je nejlepší auto na světě! Teda až po VAZ 2105.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  22:12

Getz je nový Hyundai přímý konkurent Škody Fabia o dost levnější a lepší!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  22:11

« Re: Jeste jednou olej u 74kW

Ro jsou defakto taková gufera, která jsou připevněna k hlavě a obepínají dřík ventilu a s tírají z něj olej, který se pak nedostává až k talířkům ventilů mizne. Š120 a níže to neměly a žraly olej Favority je měly a už ne. Mezi výměnama se nemuselo dolévat.
    Ostatně v současné době auto u kterého musí řidič dolévat olej mezi servisními prohlídkami by se neměl na trhu vůbec prezentovat!
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 22.09.02  21:10

Čo je to ten Getz?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…