Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Těsnění pod hlavou motorů OHV
A od kdy se hliníková hlava u škodovek utahuje ? od nikdy, to se dělalo z ltinovýma hlavama. A ty zaručený informace mám přímo z fabriky a samozřejmě, že je žádný servis nepotvrdí. To s tím karuselem a primárně utopenýma vložkama byla jenom domněnka, která se nepotvrdila a zjistila se ta deformace horní části bloku. No co dyť se ten motor už nedělá. -
« Re: Těsnění pod hlavou motorů OHV
Něco pravdy na tom může bejt.Ty vložky jsou utopený m.j. proto,že se blok deformuje.Já zase mám podobně "zaručený" informace o tom,že Škodovka má problémy s karuselem,kterej obrábí otvory pro vložky válců.Těsnění při úpravách motoru vydrží bez problému i kompresní poměr 11:1.Jakej tajnej pokyn ?Hlava se normálně dotahuje.Abych Tě uklidnil P307 u modelu 1.6 má stejný problémy.Mrkni do rubriky P307 a někde ve starších příspěvkách to je. -
« Re: Proč nekupovat Gece
mispul: pockame si na statistiky TUV (nebo jak se to jmenuje), treba na tom bude stejne dobre jako Favo a Felda :-) Me osobne zajima jen procentuelni poruchovost a u te je jedno z jakeho poctu to beres. Pokud vim Filcka stale vede ... nebo je mezi prvnima a za ni muze byt uz jen nova Dacia. -
« Re: Proč nekupovat Gece
New polo. Z tveho nicku hadam, ze jsi si koupil nove Polo. Gratulu k volbe a je videt, ze po zkusenostech s Felicii jsi pochopil, jak na tom ta skoda vlastne s tou reklamovanou kvalitou, spolehlivosti a zpracovanim je :-))) Ona totiz Skoda neni a nikdy nebude VW.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!