Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:09

« Re: Těsnění pod hlavou motorů OHV

Teď ale fakt nevím jestli ten podělanej Junior byl taky litr, ale myslím že asi jo. To bych musel zjistit - jestli se náhodou nekupovali i Juniory 1.4.....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:04

Jak,že se ten motor nedělá a co 1.4/50kW ?Vidíš,já to mám taky ze Škodovky.Spíš to vypadá,že to technologové a konstruktéři házejí jeden na druhýho.A jak bys vysvětlil toho 1.0,ten má přeci menší vrtání.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:48

To je normální podvod na lidech co to koupili v dobré víře v kvalitní německý výrobek a navíc za vlastní peníze......... To by chtělo zahájit kampaň za lepší motory.........
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:44

No dyť sem psal že to bylo už i Favorita a svádělo s to na Fridex Stabil který sice něco způsobil ale u Feldy už se ta vada projevovala více a u Fabie 1,4 vyvrcholila.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:39

To nevím přesně,ale moc bych se nedivil.Mám ale pocit,že s výrobou Fáva se udělala i nová linka na motory od renomovanýho německýho dodavatele.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:37

A od kdy se hliníková hlava u škodovek utahuje ? od nikdy, to se dělalo z ltinovýma hlavama. A ty zaručený informace mám přímo z fabriky a samozřejmě, že je žádný servis nepotvrdí. To s tím karuselem a primárně utopenýma vložkama byla jenom domněnka, která se nepotvrdila a zjistila se ta deformace horní části bloku. No co dyť se ten motor už nedělá.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:33

to je ten karusel co obráběl motory pro Š1000MB??? - to se mu chudákovi karuselovi ani nedivím, že po 40ti letech práce už by rád šel do důchodu......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:30

Ten airback možná někdy zkusím...... Teď co mám Déčko si připadám jako nadčlověk a jezdím rychle - takže uvidíme (airback se možná bude hodit)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:28

Něco pravdy na tom může bejt.Ty vložky jsou utopený m.j. proto,že se blok deformuje.Já zase mám podobně "zaručený" informace o tom,že Škodovka má problémy s karuselem,kterej obrábí otvory pro vložky válců.Těsnění při úpravách motoru vydrží bez problému i kompresní poměr 11:1.Jakej tajnej pokyn ?Hlava se normálně dotahuje.Abych Tě uklidnil P307 u modelu 1.6 má stejný problémy.Mrkni do rubriky P307 a někde ve starších příspěvkách to je.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:21

A mas v nem taky airbag? Nebo ti tam dali jen igelitak, kdyby se ti udelalo nevolno. Ne vazne, jako sluzebniho Juniora bych ho taky bral, jak se rika z ciziho krev netece. Jako auto za vlastni prachy, nikdy!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:20

No tak to jsem si oddychnul - ještě že má ten můj litrový motor. To je motor - vidím že dokonce lepší než 1.4 - Heč.......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:18

to: Cleaner Ten vyrabovanej hliník je jen u 1,4 a ty máš litrovýho džůnijora nebo néééé.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:17

Má ale volant z Octavie - heč.......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:16

Hmm a poklice na kola - to máme 4*20,- = 80,-
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:12

Jeste jsi zapomel na plato s vyrobni cenou tak 15 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:10

Cleaner: holt si vase firma vybrala spatnej oddil.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:08

« Re: Proč nekupovat Gece

mispul: pockame si na statistiky TUV (nebo jak se to jmenuje), treba na tom bude stejne dobre jako Favo a Felda :-) Me osobne zajima jen procentuelni poruchovost a u te je jedno z jakeho poctu to beres. Pokud vim Filcka stale vede ... nebo je mezi prvnima a za ni muze byt uz jen nova Dacia.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:04

matuS: napisal jsi to hezky.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:04

Ty parchanti - nejenže nemám shránku spolujezdce - oni mi vyrabovali i hliník z motoru.........
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:00

New polo. Z tveho nicku hadam, ze jsi si koupil nove Polo. Gratulu k volbe a je videt, ze po zkusenostech s Felicii jsi pochopil, jak na tom ta skoda vlastne s tou reklamovanou kvalitou, spolehlivosti a zpracovanim je :-))) Ona totiz Skoda neni a nikdy nebude VW.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…