Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.09.02  02:39

« Re: Těsnění pod hlavou motorů OHV

diamant> skla sa vysypavaju. huf nieje jediny. motor 1.6 - asi som sa sekol s tym 1.4 16v. ten co ma smarty.

tak ako som pisal mispulovi - pozri sa na to v servise. su to pre nich klasicke poruchy. aj tu chalani pisali, ze v servise bez otazky vsetko urobili (nastastie) aj po zaruke, pretoze vedeli o co sa jedna. ak by to bolo minoritna zavada, tak sa takto postupovat jednoducho nebude.

A este by som rad poznamenal, ze vacsinu dielov dodavaju Skodovke subdodavatelia to si teda naozaj povedal novinku :-) to robi len vyspela skodovka, ze? vsetky ine zaostale automobilky si vsetko vyrabaju same, od kablov az po textil v sedackach....?

a prezrad mi, naco sem pleties renault a ford.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.09.02  02:34

« Re: Proč nekupovat Gece

mispul> percentam rozumiem. mam velmi rad statistiku.
    ale prv nez to zacneme rozoberat, chod do nejakeho vacsieho skodovackeho servisu a opytaj sa na tie veci. bez slova ti povedia ze vedia o co ide a opravia to. ja som tie zoznamy videl v servise na nastenke.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.02  23:13

« Ale ne

Spíše je mi divné proč je tenGetz tak výhodný 150 000 Kč oproti fabce to je už dost!
    Snad jedině Fabie má servis po 30 nebo 60 tis. km Getz po 15 nebo se pletu?
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 25.09.02  21:01

Matus> No do mojej Fabie sa da dostat len bez kluca. Na tom nie je nic divne. Nemam zamok. A co sa tych ostatnych veci tyka, tak je to pravda, akurat, ze ja som sa pytal na nekvalitu Fabie a nie na vsetky Skodovky za poslednych 7 rokov. Takze u Fabie uznavam servo, tesnenie pod hlavou u 1,4 MPI a mozno este nieco z toho zoznamu. Ale skla sa na Fabii nevysypavali a Fabia motor 1,6 nema. Problem je akurat v tom, ze aj ked sa spominana zavada vyskytla u jednej serie, tak sa o tom vela hovori. Ale ukaz mi stat, v ktorom sa preda polovica aut jednej znacky. Samozrejme, ze potom je tato zavada dost zretelna. Ale ak ma trebars Forda omnoho menej ludi, tak ak sa nieco pokazi, tak si to clovek tak lahko neuvedomi, ze sa moze jednat o vadu celej serie. Pretoze jeho sused ma uz auto z inej serie. ... Aha, mispul to popisal dokonale, takze nema cenu ti to dalej rozoberat.

A este by som rad poznamenal, ze vacsinu dielov dodavaju Skodovke subdodavatelia. Takze napriklad to tesnenie mohlo stat subdodavatela jeho job (a mozno aj existenciu).

Myslim, ze v rebrickoch poruchovosti sa na vyznamnych miestach (od konca) umiestnuju aj Renaulty. Napriklad Clio, Espace ...

• « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  20:52

« Ještě jsem zapoměl říct,

že jsem retardovaný a tak mně berte z rezervou. Mě se prostě Hiundaj líbí a moc bych ho chtěl pod stromeček.
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.02  19:29

« Zdá se že Fabia

Se stává nejhorším a nejdražším autem na trhu ve svém segmentu!
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.02  15:32

« Almera je ve statistikách spolehlivosti

Mezi prvními třemi!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  15:11

Ten motor prostě není stavěný na takový toč. moment. 120Nm to už je pořádná síla...... Taková 1000MB měla jistě sotva 80Nm. a to už je rozdíl......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:40

Tak to nevím, že by tekly i litry. Ale vím, že vložkama to néní. Pod vložky se dávají vymezovací kroužky a pokud se v rámci operace skládání motoru kontroluje přesah tak nevím proč by měly být všechny utopený.. A taky co vím tak závodní motory z Fabií od Michla taky nevydrží kolikrát ani závod do konce a Michlovýma rukama to asi nebude a podobný problémy mají i jiní úpravci motorů..
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:35

promiň "b", neuvědomil jsem si, jak překážím, asi to bude tím, že podobné problémy nemám, až vyřešíte problém, dej vědět. Sorry, odcházím zdechnout do houští
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:33

Hele tady jde i o "moje" těsnění - tak se prosím zklidni.............
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:31

Krucinál vy dva nebo tři založte si nový příspěvek. Tady v těsněních se řeší důležitější věci než vaše "stupidní kidy cizinče" GRRRRRRR
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:27

No jo,jenomže ty litry tečou taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:26

Vy nevíte co je PRE? Pražská energetika - tam ale nedělám, dělám jinde.........
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:25

Začínám bejt zvědavej, ty jsi tajnej, když NEMŮŽEŠ nic říct? Podepisoval jsi něco o mlčenlivosti? Nenapínej nás.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:21

Moje Déčko souvisí s PRE, nic víc nemůžu říct.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:17

U armády asi není, ta by si nemohla dovolit platit jeho tvúrčí invence, nebo jóóó?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:15

Kdybych byl Guma tak bych asi žádný Déčko nepotřeboval, nemyslíš????
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:14

Decko, hele Cleanere, nedelas nahodu u gum, resp. chtel jsem rict u armady, ta ma Junioru dost. Zejmena vojenska policie, asi aby byli hoodne rychli. Ted uz chapu ze se da s Juniorem jezdit svizne, jen jestli to nebude v tom "D"
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:10

No přece ten 1,0 má meší měrný tlak(nebo jak se tomu říká) na hlavu, zrovínka jako ten motor 1,3 . Čím je větší objem tím je vetší tlak na hlavu a tím větší deformace bloku to dá rozum, ne ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…