Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to gshock
gshock> jenom tě opravím, s tím kompresorem s ktutě mýlíš. Ten totiž je schopen dávat přetlak téměř od nulových otáček, protože je spřažen s klikovým mechanismem a proto má zátah už od volnoběhu, zatím co to turbo až se natlakuje jak si psal :o))). Tedy až má dostatek výfukových plynů potřebných k roztočení turbíny :). -
« Re: Ještě jednou k rádiu MS 402
Dost dobrý! Můžeš sem hodit ten typ soundprocesoru, možná bych se v tom taky trochu pohrabal. Jó a s tím AM vstupem je to teda zvláštní, protože jsem volal přímo do Gruudigu (chtěl jsem schema, ale nebyla s něma řeč) a tam mi sdělili, že vstup AM je na soundprocesoru monofonní, o CD vstupu mi řekli úplně to stejné co Ty a jediné řešení je prý využít vstup TAPE a vybírat ho přidaným spínačem (paralelně někde ke koncáku od kazety). Že by mi to udělali, ale je to "vývojová" práce, takže 1500,- az 2500,-Kč. Možná to tu moc lidí nezajímá, potom radši otepka@agsystems.cz. Dík za každou informaci, hlavně ten typ soundprocesoru. -
« Re: Panely k radiim - Skoda
Jo jo, no to je dobrá politika.... No co na to říci... By mě zajímalo koho tohle napadlo...
Mimochodem nevíte, proč se krodou ze Škodovek (možná celkově VW) navigační displej z aut ? Chápu, že by chtěl někdo vzít navigaci, ale když někdo vezmě jenom ten displej, tak bych řekl, že mu je na dvě věci... GPS je stejně někde jinde, a počítač navigace a vlastně i obsluhy radia atd.. bude taky někde jinde... Takže fakt nevím. Docela dobře chápu, že se kradou airbagy, ale tohle...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!