Škoda Fabia
« Re: to gshock
gshock> jenom tě opravím, s tím kompresorem s ktutě mýlíš. Ten totiž je schopen dávat přetlak téměř od nulových otáček, protože je spřažen s klikovým mechanismem a proto má zátah už od volnoběhu, zatím co to turbo až se natlakuje jak si psal :o))). Tedy až má dostatek výfukových plynů potřebných k roztočení turbíny :). -
« Re: Ještě jednou k rádiu MS 402
Dost dobrý! Můžeš sem hodit ten typ soundprocesoru, možná bych se v tom taky trochu pohrabal. Jó a s tím AM vstupem je to teda zvláštní, protože jsem volal přímo do Gruudigu (chtěl jsem schema, ale nebyla s něma řeč) a tam mi sdělili, že vstup AM je na soundprocesoru monofonní, o CD vstupu mi řekli úplně to stejné co Ty a jediné řešení je prý využít vstup TAPE a vybírat ho přidaným spínačem (paralelně někde ke koncáku od kazety). Že by mi to udělali, ale je to "vývojová" práce, takže 1500,- az 2500,-Kč. Možná to tu moc lidí nezajímá, potom radši otepka@agsystems.cz. Dík za každou informaci, hlavně ten typ soundprocesoru.